نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    Wink سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    با سلام

    تو یکی از تاپیک ها این کد جنجال آفرین شده . برنامه exe گذاشتن سورسش رو نمیدن!!!!!!


    using System;
    using System.ComponentModel;
    using System.Runtime.InteropServices;
    using System.Management;
    namespace WinAppConsoleUSB1
    {
    using System;
    classWMIEvent
    {
    publicstaticvoid Main()
    {
    WMIEvent we = newWMIEvent();
    ManagementEventWatcher w = null;
    WqlEventQuery q;
    ManagementOperationObserver observer = newManagementOperationObserver();
    // Bind to local machine
    ManagementScope scope = newManagementScope("root\\CIMV2");
    scope.Options.EnablePrivileges = true; //sets required privilege
    try
    {
    q = newWqlEventQuery();
    q.EventClassName = "__InstanceCreationEvent";
    q.WithinInterval = newTimeSpan(0, 0, 10);
    q.Condition = @"TargetInstance ISA 'Win32_USBControllerDevice' ";
    Console.WriteLine(q.QueryString);
    w = newManagementEventWatcher(scope, q);
    w.EventArrived += newEventArrivedEventHandler(we.UsbEventArrived);
    w.Start();
    Console.ReadLine();
    }
    catch (Exception e)
    {
    Console.WriteLine(e.Message);
    }
    finally
    {
    w.Stop();
    }
    }
    publicvoid UsbEventArrived(object sender,EventArrivedEventArgs e)
    {
    //Get the Event object and display it
    foreach (PropertyData pd in e.NewEvent.Properties)
    {
    Console.WriteLine("\n============================= =========");
    Console.WriteLine("{0},{1},{2}, {3}", pd.Name, pd.Type, pd.Value, pd.Origin);
    ManagementBaseObject mbo = null;
    if ((mbo = pd.Value asManagementBaseObject) != null)
    {
    Console.WriteLine("--------------Properties------------------");
    foreach (PropertyData prop in mbo.Properties)
    Console.WriteLine("{0} - {1}", prop.Name, prop.Value);
    }
    }
    }
    }

    }


    مقالات مرتبط در این زمینه :


    لینک 2 کتاب

    Detecting Hardware Insertion and/or Removal

    Detecting USB Drive Removal in a C#‎‎‎ Program

    Device Management Events

    در مورد پورت سریال هم کسی مشکل داشت بگه که حلش کنیم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله kiosksoft : یک شنبه 22 شهریور 1388 در 10:06 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    Wink نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    نقل قول نوشته شده توسط وحید پیرمرادیان مشاهده تاپیک
    کد مشکل داره. ارور می ده.


    دوست عزیز

    متن Error رو اینجا بزارید .

    احتمالا این Error رو میده :



    The type or namespace name 'EventArrivedEventArgs' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)



    درسته ؟

    اگر System.Managment رو در قسمت Add Reference به پروژه تون Add کنید برنامه اجرا میشه .


    به این تایپیک برید: هشدار دهنده اتصال وسیله به USB
    تاپیک ت کار کسی رو را نمیندازه .


    یا حق
    آخرین ویرایش به وسیله kiosksoft : دوشنبه 21 اردیبهشت 1388 در 11:06 صبح

  3. #3

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    سلام
    چجور ميشه تو ايكس پي از پورت سريال به يه سخت افزار اطلاعات فرستاد و گرفت
    تشكر ميكنم
    باي

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    سلام و تشکر
    دتکت دیوایس های infrared هم از همین طریق امکانپذیره ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    Wink نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    نقل قول نوشته شده توسط asyasyasy مشاهده تاپیک
    سلام
    چجور ميشه تو ايكس پي از پورت سريال به يه سخت افزار اطلاعات فرستاد و گرفت
    تشكر ميكنم
    باي
    دوست عزیز

    از این نمونه برنامه برای نوشتن روی پورت میتونید استفاده کنید.

    تو ویندوز از امکانات HyperTerminal هم میتونید استفاده کنید.


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Drawing;
    using System.Windows.Forms;
    using System.IO.Ports;
    namespace TestWinApp
    {
    publicpartialclassForm1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    SerialPort serialPort1 = newSerialPort();
    privatevoid Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    serialPort1.PortName = "COM1";
    serialPort1.BaudRate = 9600;
    serialPort1.DataBits = 8;
    serialPort1.Parity = Parity.None;
    serialPort1.StopBits = StopBits.One;
    }

    void Button1Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //configuring the serial port
    serialPort1.PortName = "COM1";
    serialPort1.BaudRate = 9600;
    serialPort1.DataBits = 8;
    serialPort1.Parity = Parity.None;
    serialPort1.StopBits = StopBits.One;
    //opening the serial port
    serialPort1.Open();
    //write data to serial port
    serialPort1.Write("ABC");
    //close the port
    serialPort1.Close();
    }
    }
    }


    این هم یه لینک کامل برای خواندن و نوشتن روی پورت با سی شارپ
    آخرین ویرایش به وسیله kiosksoft : یک شنبه 27 اردیبهشت 1388 در 10:47 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    Wink نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    نقل قول نوشته شده توسط joker مشاهده تاپیک
    سلام و تشکر
    دتکت دیوایس های infrared هم از همین طریق امکانپذیره ؟
    بله , امکانپذیر هست.

    کلیه Device هایی که از USB استفاده میکنند میتوان با این روش شناسایی کرد.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    کلیه Device هایی که از USB استفاده میکنند میتوان با این روش شناسایی کرد.
    اين كدها فقط براي شناساييه؟ آيا ميشه با تغيير و تحولاتي در كد، با باركدخوان USB كار كرد؟؟؟
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    Wink نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    اين كدها فقط براي شناساييه؟ آيا ميشه با تغيير و تحولاتي در كد، با باركدخوان USB كار كرد؟؟؟
    دوست من

    این فقط یه نمونه برای افزایش قدرت مانور روی Event دستگاه ها میباشد .

    شما برای یادگیری جزئیات از کتاب Jan Axelson استفاده کنید . هم کامل هستش هم ساده ست.

    USB Complete Everything You Need to Develop Custom USB Peripherals Third Edition

    لینک 2 کتاب
    آخرین ویرایش به وسیله kiosksoft : یک شنبه 22 شهریور 1388 در 10:07 صبح

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    نقل قول نوشته شده توسط asp.net.csharp.ir مشاهده تاپیک
    بله , امکانپذیر هست.
    کلیه Device هایی که از USB استفاده میکنند میتوان با این روش شناسایی کرد.
    در این رابطه داشتم مطالعه میکردم ؛ رسیدم به اینا

    DBT_DEVTYP_OEM OEM-defined device type

    DBT_DEVTYP_DEVNODE devnode number (specific to Windows 95)

    DBT_DEVTYP_VOLUME logical volume (drive)

    DBT_DEVTYP_PORT serial or parallel port

    DBT_DEVTYP_NET network resource (UNC)
    در مورد این نوع دیوایس OEM میشه یه توضیحی بدین؟
    OEM چیه اصلا ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    در مورد این نوع دیوایس OEM میشه یه توضیحی بدین؟
    OEM چیه اصلا ؟
    دوست عزیز ببخشید من متوجه سوالتون نشده بودم.

    شما در مورد Original Equipment Manufacturers جستجو کنید مطالب زیادی رو خواهید یافت.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار dehghanimeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    119

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    دوست عزیز کتاب Usb Complete پسورد داره

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    نقل قول نوشته شده توسط asp‎.Net.csharp.ir مشاهده تاپیک
    دوست من

    USB Complete Everything You Need to Develop Custom USB Peripherals Third Edition
    دوست عزیز میشه بگی پسورد این کتاب چیه؟
    ممنون می شم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    یه سرچ بزنی تو اینترنت میتونی آدرس های دیگه ای رو پیدا کنی !!

    الان من حضور ذهن ندارم ببینم پسوردش چی بوده , از این آدرس دانلود کنید , نشد بگید خود کتاب رو آپلود کنم :

    http://www.damavandiau.ac.ir/downloa...n.Aug.2005.pdf

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    34
    پست
    180

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    من یک پورت usbدارم می خواهم یک یود نوری را به آن وصل کنم اگه خواستم روشن بشه واگه شد خاموشش کنم در ضمن چیزی در مورد مفاهیم واینکه اصلاusbچگونه کار می کنه

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    17

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    سلام
    ببخشید من یه بردی دارم که پوت سریالش به usb کامپیوتر وصل میشه آیا از سورس usb استفاده کنم یا سورس سریال؟
    ممنون

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: سورس برنامه تشخیص اتصالات USB

    نقل قول نوشته شده توسط kiosksoft مشاهده تاپیک
    یه سرچ بزنی تو اینترنت میتونی آدرس های دیگه ای رو پیدا کنی !!

    الان من حضور ذهن ندارم ببینم پسوردش چی بوده , از این آدرس دانلود کنید , نشد بگید خود کتاب رو آپلود کنم :

    http://www.damavandiau.ac.ir/downloa...n.Aug.2005.pdf
    Down نشد ... لطف کن همینجا آپ کن ....

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •