نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: سوال طراحی الگوریتم

  1. #1

    سوال طراحی الگوریتم

    1)الگوریتم یافتن بزرگترین و کوچک ترین عدد موجود در ارایه که حداکثر حدود 1/5n (یک و نیم) مقایسه روی عناصر ارایه انجام کند!

    حداکثر حدود 1/5n (یک و نیم) مقایسه یعنی چی؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار girl_computer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    70

    نقل قول: سوال طراحی الگوریتم

    سلام
    سوال شما خیلی واضح نیست
    ولی من فکر میکنم منظور همون order باشه
    یعنی الگوریتم شما ازorder یک و نیم n باشه و چون ضریب تاثیری روی order نداره همون از order n باشه
    باز میگم من کامل متوجه سوال شما نشدم
    امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: سوال طراحی الگوریتم

    یعنی به ازای هر 2 عنصر 3 مقایسه انجام میده. یعنی یه جفت عنصر انتخاب میکنیم و بعد با هم مقایسه میکنیم و بعد عنصر بزرگتر رو با ماکسیمم فعلی و عنصر کوچکتر رو با مینیمم فعلی مقایسه میکنیم.
    حالت عادی که 2n مقایسه میخواد هر عنصر رو یک بار با مینیمم و یک بار با ماکزیمم مقایسه میکنه.

  4. #4

    نقل قول: سوال طراحی الگوریتم

    منظورتو نو نفهمیدم!!
    عنصر بزرگتر با ماکسیمم فعلی چه فرقی داره؟؟
    میشه مثال بزنین!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: سوال طراحی الگوریتم

    ببین ما که از همون اول ماکزیمم و مینیمم رو نداریم. ابتدا دو تا عنصر اول رو برمیداریم با هم مقایسه میکنیم. عنصر بزرگتر رو به عنوان ماکزیمم (فعلی) و عنصر کوچکتر رو به عنوان مینیمم در نظر میگیریم. بعد دوتا عنصر بعدی رو بر میداریم و با هم مقایسه میکنیم و اونی که بزرگتره رو با ماکزیمم فعلی و کوچیکتره رو با مینیمم فعلی بررسی میکنیم. اینکار رو ادامه میدیم تا آرایه تموم بشه.
    اگه باز مشکل داشتی بگو تا کدش رو برات بنویسم.

  6. #6

    نقل قول: سوال طراحی الگوریتم

    اها فهمیدم! tnx
    اگه اینطوری بنویسیم که عنصر اول ارایه برابر مینیمم قرار بدیم بعد یه حلقه i=1 تا n بذاریم که یه if با شرط min بزرگتر از عناصر ارایه و به ازای این شرط عنصر دارای این شرطو min قرار بدیم
    الگوریتم درسته ولی از یک و نیمn استفاده نکردم !!!
    الگوریتم شما این شرط یک و نیم و داره دیگه؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: سوال طراحی الگوریتم

    این چیزی که شما گفتی همون الگوریتم کلاسیک قدیمیه که ماکزیمم و مینیمم رو با هم با 2n-2 مقایسه پیدا میکنه ولی چیزی که مد نظر هست و من توضیح دادم ماکزیمم و مینیمم رو با هم با 1.5n-2 مقایسه پیدا میکنه. فکر کنم هنوز متوجه نشدیدااا

  8. #8

    نقل قول: سوال طراحی الگوریتم

    الگوریتمی که گفتیو فهمیدم این تعداد مقایسرو از کجا بدست اوردین؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: سوال طراحی الگوریتم

    اینم کدش به زبان C#‎
     static void FindMinMax(int[] a)
    {
    int min,max;
    int x, y ,start;
    if (a.Length % 2 == 0)
    {
    if (a[0] > a[1])
    {
    max = a[0];
    min = a[1];
    }
    else
    {
    min = a[0];
    max = a[1];
    }
    start = 2;
    }
    else
    {
    min = max = a[1];
    start = 1;
    }
    //Search all of array
    for (int i = start; i < a.Length; i=i + 2)
    {
    x = a[i]; y = a[i + 1];
    if (x < y) // 1st comparison
    {
    if (x < min) // 2nd comparison
    min = x;
    if (y > max) // 3rd comparison
    max = y;
    }
    else //(x>y): x is greater than y
    {
    if (y < min) // 2nd comparison
    min = y;
    if (x > max) // 3rd comparison
    max = x;
    }
    }
    Console.WriteLine(min.ToString() + " " + max.ToString());
    Console.ReadLine();
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •