نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Xp Visual Style در ویژوال بیسیک 6

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    Xp Visual Style در ویژوال بیسیک 6

    کسی می تونه بگه چطور میشه از Xp Visual Style در Visual Basic 6 استفاده کرد ؟

  2. #2

    نقل قول: Xp Visual Style در ویژوال بیسیک 6

    شما باید یک فایل manifests برای برنامتون بسازید


    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
    <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
    <assemblyIdentity
    version="1.0.0.0"
    processorArchitecture="X86"
    name="CompanyName.ProductName.YourAppName"
    type="win32" />
    <description>Your application description here</description>
    <dependency>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity
    type="win32"
    name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
    version="6.0.0.0"
    processorArchitecture="X86"
    publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
    language="*" />
    </dependentAssembly>
    </dependency>
    </assembly>



    Private Type tagInitCommonControlsEx
    lngSize As Long
    lngICC As Long
    End Type
    Private Declare Function InitCommonControlsEx Lib "comctl32.dll" _
    (iccex As tagInitCommonControlsEx) As Boolean
    Private Const ICC_USEREX_CLASSES = &H200

    Public Function InitCommonControlsVB() As Boolean
    On Error Resume Next
    Dim iccex As tagInitCommonControlsEx
    ' Ensure CC available:
    With iccex
    .lngSize = LenB(iccex)
    .lngICC = ICC_USEREX_CLASSES
    End With
    InitCommonControlsEx iccex
    InitCommonControlsVB = (Err.Number = 0)
    On Error Goto 0
    End Function

    Public Sub Main()
    InitCommonControlsVB

    '
    ' Start your application here:
    '

    End Sub


    Farshad Nooranian


  3. #3

    نقل قول: Xp Visual Style در ویژوال بیسیک 6

    میشه درباره کدهایی که دادید بیشتر توضیح بدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار azarsoft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    127

    نقل قول: Xp Visual Style در ویژوال بیسیک 6

    دوست عزیز کافیه فایل زیر را به سورس برنامه خودت اضافه کنی و با خط زیر در شروع برنامه اون رو فراخوانی کنی

    Private Declare Function InitCommonControls Lib "comctl32.dll" () As Long


    Private Sub Form_Initialize()
    InitCommonControls
    End Sub

    در این روش نیازی به فایل های جانبی هم نام برنامه وجود ندارد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: Xp Visual Style در ویژوال بیسیک 6

    یه راه بی درد سر ترم هست ،یه سرچ با نام Xpstyle تو گوگل بزن(یه ماژوله) بعد از اینکه گیرش آوردی و به پروژت اضافش کردی فقط کافیه کلمه زیر رو به form_load اضافه کنی:

    Xpstyle

  6. #6

    نقل قول: Xp Visual Style در ویژوال بیسیک 6

    http://www.4shared.com/file/89564752.../XPStyle2.html

    البته اینم بگم این ماژول هم در نهایت یه منیفست تولید میکنه ولی اون منیفست تفاوتهایی به بقیه داره.(برو حالشو ببر)

  7. #7
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: Xp Visual Style در ویژوال بیسیک 6

    مرسي از اين كه اين ماژولو معرفي كرديد. اگه دوستان توضيحات رو خونده باشيد مي بينيد كه طرز كارش به چه صورت هست. به عنوان مثال شما اين كد رو تو برنامه قرار بديد و بعد exe رو بسازيد و برنامه رو اجرا كنيد، تا بدون خوندن توضيحات متوجه نحوه عملكردش بشيد:

    Private Sub Form_Initialize()
    MsgBox "Before Initialize"
    XPStyle
    MsgBox "After Initialize"
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    MsgBox "Load"
    End Sub

    متشكرم
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  8. #8
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: Xp Visual Style در ویژوال بیسیک 6

    لينك مشكل داره. لطفا يكي كه قبلا دانلود كرده بزاره
    بله، لطفا لينك سالم دانلود و بذاريد.مرسي
    سلام،
    از ضمیمه این پست دانلود کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •