نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: dll ها در دلفی

  1. #1

    dll ها در دلفی

    سلام
    چه طوری میشه تو دلفی:
    1-یه فایل dll ساخت؟
    2-یه فایل wav یا هرچیز دیگه تو فایل گذاشت و از توی برنامه از اون استفاده کرد؟

    موفق باشید.

  2. #2
    1-یه فایل dll ساخت؟
    یک مقاله ساده درباره ساخت یک Dll ابتدایی در دلفی:
    http://www.functionx.com/delphi/dll.htm
    یک سری مقالات جامع تر و پیشرفته تر:
    http://delphi.about.com/b/a/007329.htm

    -یه فایل wav یا هرچیز دیگه تو فایل گذاشت و از توی برنامه از اون استفاده کرد؟
    میشه این فایلها رو بصورت resource در داخل فایل EXE ذخیره کرد:
    http://delphi.about.com/od/objectpas.../aa021301a.htm


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    برای ساخت فایل های DLL اقای وکیلی زحمت کشیدند و راهنمای نحوه ایجاد و استفاده از فایلهای DLL را به صورت فارسی اماده کرده اند که از طریق لینک زیر قابل دریافت است
    http://www.javansoft.com/PDF/DLL.pdf

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    newms80@yahoo.com
    پست
    44

    منبع فارسی برای DLL

    این منبع رو خودم چند وقت پیش ترجمه کرده بودم. فکر میکنم برای دلفی 4 بود ولی احتمالاً بدون تغییر آنچنانی هنوز هم قابل استفاده است. :)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    كاشان
    سن
    35
    پست
    315

    نقل قول: dll ها در دلفی

    سلام
    آیا میشه متغیری در یک dll تعریف کرد و از اونو در برنامه مقدار دهی کرد؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: dll ها در دلفی

    آیا میشه متغیری در یک dll تعریف کرد و از اونو در برنامه مقدار دهی کرد؟؟؟
    توی DLLهای استاندارد ویندوز متغیری که با برنامه مستقیما به اشتراک گذاشته بشه، نداریم. ولی می تونید یک متغیر در DLL تعریف کنید، و توابعی برای دریافت مقدار آن، و تغییر مقدار آن در DLL بنویسید، و با استفاده از اون توابع، با اون متغیر کار کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار sips65
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    یه خونه ی کوچیک و دنج
    پست
    32

    نقل قول: dll ها در دلفی

    سلام.
    من یه DLL نوشتم با دلفی 7 که همه ی اینا رو داره...میذارم دانلود کنی.... انشاالله به دردت بخوره...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar DLL.rar‏ (7.0 کیلوبایت, 67 دیدار)

  8. #8

    نقل قول: dll ها در دلفی

    برای بکار گیری dll های .Net در دلفی یه روشی از سایت دیگه پیدا کردم که اینجا مینویسم
    شاید بکار دیگری بیاید:
    C#‎ , VB . Net dll need to be used in delphi

    Build the Class Library (with step 1 & 2) which produces a DLL and register the same with the following


    \WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\regasm SimpleDll.dll /tlb:Add.tlb

    Open Delphi and press menu "View / Registered Type Library"

    Use the search feature to confirm that the name is not registered (if any) and Press "Register" and choose the file "Add.tlb" - read the message resulted by the action (if successful, continue further)

    Press menu "Component / Import Component", will lead you to wizard to have yourself the _TLB.PAS file

    On the wizard choose the Registered Class and press next - now (very important) make sure that the Class Name(s) / Non-editable editbox comes up the names that you have put in the C#‎‎‎‎‎ public

    Press Finish, now the _TLB.PAS file should be present along with any support files produced by the import action

    On the button click, add the proper "uses" file associations and the code below



    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    intfRef: IAddInterface;
    result: Integer;
    begin
    intfRef := CLASS_SimpleDLL_.Create() as IAddInterface;
    result := intfRef.Add(2, 2);

    - You should be good to go -

    آخرین ویرایش به وسیله pezhvakco : پنج شنبه 21 بهمن 1395 در 09:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •