نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ضرب آرایه ها

  1. #1

    ضرب آرایه ها

    برنامه ای بنویسیر که ماتریس Aبا ابعاد4*3 وماتریسBبا ابعاد2*4را از ورودی دریافت کرده و حاصل ضرب دز ماتریس را به دست آورد.(درایه ها را از ورودی بخواند).

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    ببخشید !!!!‌ :strange:
    :sorry:
    بای

  3. #3

    for i:=1 to 3 do
    for j:=1 to 4 do
    readln(a[h,j]) ;


    for i:=1 to 4 do
    for j:=1 to 2 do
    readln(b[h,j]);

    for i:=1 to 4 do
    for j:=1 to 2 do
    for k:=1 to 4 do
    c[i,j]:=c[i,j]+a[i,k]* b[k,j];

  4. #4

  5. #5
    دوست عزیز آقا یا خانم صادقی
    واقعا این مساله نیاز به مطرح کردن در اینجا دارد ؟
    این یک برنامه ساده در اولین روزهای درس پاسکال است. من فکر می کنم که این یک پروژه درسی است و با کمی فکر می تونی اونو حل کنی ! اگر بخواهی به این روش کار کنی هرگز نمی تونی اینجا یا هر جای دیگه صاحب نظر باشی.
    ضمنا عباس آقای عزیز . برنامه شما از نظر الگوریتم درسته ولی چند تا اشتباه در کد ها داری که برنامه جواب نمی دهد. :sorry: البته خوب است چرا که صادقی عزیز به دنبال حل این چند مشکل کوچک می گردد.
    امیدوارم موفق باشید.

  6. #6
    بهتر بگویم سه اشتباه و یک مورد جا انداخته در برنامه عباس آقای گل هست. :flower: :sunglass:

  7. #7
    ما چاکر آقا رضا هم هستیم در بست :flower:

  8. #8
    با تشکر از دوستان امکانش هست این برنامه رو به C هم بنویسید ( البته اگر نمیزنید)

  9. #9
    for (I=1; I<=3;I++)
    for (j=1; j<=4; j++)
    scanf (“%d”,&x[I][j]);
    for (I=1; I<= 4;I++)
    for (j=1; j<=2; j++)
    scanf (“%d”,&y[I][j]);
    for (I=1; I<= 4 ; I++)
    for (j=1; j<=2; j++)
    for ( k=1 ; k<= 4 ; k++ )
    c[I][j] + = x[I][k]*b [k][j];
    اینم به زبان c البته می‌بخشید ویندوزم فارسیه برای همین کمی چپ اندر قیچی شده.

  10. #10
    البته یه کم بیشتر از یه کم !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •