نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    ایام شهادت سرور و سالار شهیدان را به جامعه برنامه نویسی ایران تسلیت عرض میکنم

    میخواستم connectionstring برنامه ام رو در فایل app.config ست کنم و از آن استفاده بکنم
    اگه د.ستان کمکم کنن ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن

    دوستان کسی نیست که بتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    - <configuration>
    <configSections />
    - <connectionStrings>
    <add name="ConnectionString" connectionString="کانکشن استرینگ رو اینجا میزاری" providerName="System.Data.SqlClient" />


    </connectionStrings>
    </configuration>

  4. #4

    نقل قول: ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن

    چه طور میشه بعدا از طریق کد این مقدار رو عوض کرد؟؟؟؟
    مثلا برنامه رو روی یه شبکه نصب میکنیم بعد برای هر کدوم از استیشن ها باید کانکشن استرینگ مربوط رو ست کنیم . می خواهم تو برنامه ام قسمتی داشته باشم که این کارو بکنه چطور این کار انجام بدم؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن

    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    - <configuration>
    <configSections />
    - <connectionStrings>
    <add name="ConnectionString" connectionString="کانکشن استرینگ رو اینجا میزاری" providerName="System.Data.SqlClient" />


    </connectionStrings>
    </configuration>
    با تشکر از شما دوست عزیز
    حالا وقتی که این کد رو نوشتیم چطوری میتونیم از اون در برنامه خودمان از اون استفاده کنیم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen_zelzela00
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    internet && .net
    پست
    755

    نقل قول: ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن

    کسی نمیتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: ست کردن connectionstring در فایل app.config و استفاده از آن

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما دوست عزیز
    دوست عزیز برای تشکر میتوانی از دکمه تشکر استفاده کنی

    قبلش باید تو قسمت Refrence ها System.Configuration اضافه کنی

    using System.Configuration;
    .
    .
    .
    .
    oSqlConnection = new SqlConnection();
    oSqlConnection.ConnectionString = ConfigurationManager.ConnectionStrings["ConnectionString"].ConnectionString;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •