صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 48

نام تاپیک: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

  1. #1

    Question چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام بر همگی،
    من میخوام وضعیت آب و هوای شهر خاصی رو توی سایت داشته باشم (پانل پیش بینی وضع هوا).
    میدونم که باید ازrss یه وب سرویس آب و هوا مثل www.weather.com استفاده کنم ولی نمی دونم چجوری می تونم اطلاعات رو بگیرم و پردازش و یا ترجمش کنم.
    ممنون از همگی

  2. #2

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    خود www.weather.com کدی رو که باید در سایتت قرار بدی رو بهت میده و معمولا نیاز به انجام کار خاصی نیست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    اینم یک نمونه که از yahoo استفاده میکنه

    همچنین اینا کمکت میکنن :

    http://developer.yahoo.com/weather/


    http://www.wercshop.com/2008/06/11/50/
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    نقل قول نوشته شده توسط اعظم مشاهده تاپیک
    خود www.weather.com کدی رو که باید در سایتت قرار بدی رو بهت میده و معمولا نیاز به انجام کار خاصی نیست.
    آره کدشو گرفتم ولی گفتم که میخوام اطلاعاتشو پردازش کنم.
    در واقع میدونم که اطلاعات رو چجوری و از کجا بگیرم ولی نمی دونم چجوری با rss ،phpرو پردازش کنم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    این یک کلاس خیلی ساده برای دریافت تایتل rss مورد نظر بوده میتونی الجام بگیری ازش

    class GetRSS{

    private $rss ;

    function GetRSS($RSSLink)
    {
    $this->rss = simplexml_load_file($RSSLink);
    }

    function RSSTitle()
    {
    foreach ($this->rss->channel->item as $item)
    $Tempa[addslashes($item->title)]= $item->link;
    return $Tempa;
    }

    };

  6. #6

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام،از همگی ممنون.
    من از کلاسی کهangel_boy013 گذاشته استفاده کردم و مشکلی نداشت.فقط یه چیزی "رطویت نسبی دما" رو نتونستم. پیداکنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    اگه یه کوچیک توی کد دستکاری کنی میتونی پیدا کنی با توجه به راهنمایی که گفتم اینجا گفته :

    http://developer.yahoo.com/weather/

  8. #8

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    میشه یه کم توضیح بدی از این کلاسه چه شکلی استفاده کردی؟!!!!!!!!!!من یه کم خیلی تازه کارم توضیح بدی ممنون میشم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار angel_boy013
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    tehran-narmak
    پست
    236

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    توی هلپش که نوشته



    include("class.xml.parser.php");
    include("class.weather.php");

    $weather_chile = new weather("CIXX0020", 3600, "C", $cachedir); // LocationCode, seconds cachelifetime, TempUnit (F or C), Directory for cache

    $weather_chile->parsecached();




  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    29

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    از این کلاس می تونید برای خواندن اطلاعات از سایت weather.ir استفاده کنید:


    <?php
    /* Weather.ir API component for Cakephp
    * @author Vahid Alimohammadi http://cybercoder.ir
    * @version 1.0
    * Free 2 Use
    */
    uses('Xml') ;
    class IrWeatherComponent extends Object
    {
    var $WEATHER_API_URL='http://weather.ir/farsi/RSS/xml.asp';

    /*
    * Get today weathers Xml file from weather.ir
    * return array|bool $results
    */
    function get_weathers()
    {
    if($this->content = file_get_contents($this->WEATHER_API_URL))
    {
    $weather_xml=& new Xml($this->content) ;
    $results=$weather_xml->toArray() ;
    return $results ;
    }
    else
    {
    $this->errors[]='Unable to connect to Weather.ir XML file. (output of http://weather.ir/farsi/RSS/xml.asp)';
    return false;
    }
    }

    function show_details($StationNo)
    {
    $weathers=$this->get_weathers() ;
    foreach ($weathers['Root']['Row'] as $weather)
    {
    if ($weather['StationNo']==$StationNo)
    {
    if (!empty($weather['StationNo']))
    $selected_weather['StationNo']=$weather['StationNo'] ;
    if (!empty($weather['fcity']))
    $selected_weather['fcity']=$weather['fcity'] ;
    if (!empty($weather['DateTime1']))
    $selected_weather['DateTime1']=$weather['DateTime1'] ;
    else
    $selected_weather['DateTime1']='نامشخص' ;
    if (!empty($weather['Tmp']))
    $selected_weather['Tmp']=$weather['Tmp'] ;
    else
    $selected_weather['Tmp']='نامشخص' ;
    if (!empty($weather['WindSpeed']))
    $selected_weather['WindSpeed']=$weather['WindSpeed'] ;
    else
    $selected_weather['WindSpeed']='نامشخص' ;
    if (!empty($weather['widir']))
    $selected_weather['windir']=$weather['windir'] ;
    else
    $selected_weather['windir']='نامشخص' ;
    if (!empty($weather['Curr_weather']))
    $selected_weather['Curr_weather']=$weather['Curr_weather'] ;
    }
    }
    return $selected_weather ;
    }
    }
    ?>


    هر کس کد دات نتی این کلاس رو خواست بگه تا اینجا آپلود کنم.

  11. #11

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام دوستان عزیز ...

    من یه تازه واردم و زیاد در مورد برنامه نویسی نمیدونم ولی سعی میکنم با کدها بازی کنم و به خواسته خودم برسم. حالا چند تا مشکل دارم ممنون میشم اساتید منو کمک کنند.
    اول اینکه من اسکریپت آب و هوا رو نصب کردم اما یه مشکل دارم اونم اینه که دما رو به صورت فارنهایت نشون میده و هر کاری کردم که به سلسیوس تغییر بده نشد.

    دوم اینکه میخوام یک منو بازشو تعریف کنم که اسم دیگر شهر باشه تا با کلیک روی اونا . وضعیت آب و هوا اون مناطق رو نشون بده.

    ممنون از کمکتون
    اینم فایلی که من باهاش کار میکنم.

    https://barnamenevis.org/attach...7&d=1244438405

  12. #12

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    نقل قول نوشته شده توسط jamejam مشاهده تاپیک
    اول اینکه من اسکریپت آب و هوا رو نصب کردم اما یه مشکل دارم اونم اینه که دما رو به صورت فارنهایت نشون میده و هر کاری کردم که به سلسیوس تغییر بده نشد.

    ($weather_chile->forecast[$day]['LOW']-32)/1.8
    اینجوری باید درست تبدیل کنه.
    دوم اینکه میخوام یک منو بازشو تعریف کنم که اسم دیگر شهر باشه تا با کلیک روی اونا . وضعیت آب و هوا اون مناطق رو نشون بده.
    برای اینکار هم با یه دستو شرطی بسته به این که کدوم شهر انتخاب شده کد اینجا رو عوض کن

    $weather_chile = new weather("IRXX0018", 3600, "C", $cachedir);

  13. #13

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    نقل قول نوشته شده توسط saeidejafari مشاهده تاپیک

    ($weather_chile->forecast[$day]['LOW']-32)/1.8
    اینجوری باید درست تبدیل کنه.

    ممنونم بابت راهنمائیتون اما در خروجی اون اعشار را به این صورت نشون میده 30.5555555556
    و این خوب نیست.


    ممنون میشم راهنمایی بکنید و یا اینکه در این زمینه اسکریت بهتری هست ، معرفی کنید .

    شادی از آن لحظه های شما.

  14. #14

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    نقل قول نوشته شده توسط jamejam مشاهده تاپیک
    ممنونم بابت راهنمائیتون اما در خروجی اون اعشار را به این صورت نشون میده 30.5555555556
    و این خوب نیست.


    ممنون میشم راهنمایی بکنید و یا اینکه در این زمینه اسکریت بهتری هست ، معرفی کنید .

    شادی از آن لحظه های شما.
    خوب از یه تابع مثل round میتونی استفاده کنی
    اینجوری:

    round(($weather_chile->forecast[$day]['LOW']-32)/1.8)

  15. #15

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    تشکر دوست من ...
    مشکلم تو این زمینه حل شد .

    حالا میمونه تعریف شهر های مختلف که با دستور شرطی گفته بودید .
    میشه برای 2 شهر یه مثال بزنید و اینکه مثل یک منوی باز شو عمل بکنه.


    شادی از آن لحظه های شما.

  16. #16

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    مثلا یه لیست درست میکنی اینجوری

    <select name="citycode">
    <option value="IRXX0019">yazd</option>
    <option value="IRXX0018">tehran</option>
    </select>
    بعد توی رویداد onchange این لیست فرمتو سابمیت میکنی میتونی از آجاکس هم استفاده کنی و مستقیما اطلاعات رو نشون بدی.
    و بعد این خط کد باید اینجوری تغییر کنه تا با ازای هر مقداری که از لیست میخونه اطلاعات همونجا رو نشون بده:

    $code=$_POST['citycode'];
    $weather_chile = new weather($code, 3600, "C", $cachedir);


  17. #17

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    من شاید برنامه نویسیم به اندازه شما خوب نباشه ...
    کدی که من الان دارم اینه ممنون میشم راهنمایی کنید.




    <html dir="rtl" xml:lang="fa">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <head>
    </head>
    <body>
    <?

    include("class.xml.parser.php");
    include("class.weather.php");


    // -------------------
    // LOGIC
    // -------------------
    // Create the new weather object!
    // CIXX0020 = Location Code from weather.yahoo.com
    // 3600 = seconds of cache lifetime (expires after that)
    // C = Units in Celsius! (Option: F = Fahrenheit)

    $timeout=3*60*60; // 3 hours
    if (isset($_ENV["TEMP"]))
    $cachedir=$_ENV["TEMP"];
    else if (isset($_ENV["TMP"]))
    $cachedir=$_ENV["TMP"];
    else if (isset($_ENV["TMPDIR"]))
    $cachedir=$_ENV["TMPDIR"];
    else
    // Default Cache Directory
    $cachedir="/tmp";

    $cachedir=str_replace('\\\\','/',$cachedir);
    if (substr($cachedir,-1)!='/') $cachedir.='/';

    $code=$_POST['citycode'];
    $weather_chile = new weather($code, 3600, "C", $cachedir);

    // Parse the weather object via cached
    // This checks if there's an valid cache object allready. if yes
    // it takes the local object data, what's much FASTER!!! if it
    // is expired, it refreshes automatically from rss online!
    $weather_chile->parsecached(); // => RECOMMENDED!

    // allway refreshes from rss online. NOT SO FAST.
    //$weather_chile->parse(); // => NOT recommended!


    // -------------------
    // OUTPUT
    // -------------------

    // VARIOUS
    print "<h1>Various</h1>";
    print "عنوان: ".$weather_chile->forecast['TITLE']."<br>"; // Yahoo! Weather - Santiago, CI
    print "شهر: ".$weather_chile->forecast['CITY']."<br>"; // Santiago
    print "طلوع آفتاب: ".$weather_chile->forecast['SUNRISE']."<br>"; // 6:49 am
    print "غروب آفتاب: ".$weather_chile->forecast['SUNSET']."<br>"; // 08:05 pm
    print "yahoolink: ".$weather_chile->forecast['LINK']."<br>"; // http://us.rd.yahoo.com/dailynews/rss/weather/Santiago__CI/*http://xml.weather.yahoo.com/forecast/CIXX0020_c.html
    print "<hr>";

    // ACTUAL SITUATION
    print "<h1>Actual Situation</h1>";
    //print_r($weather_chile->forecast['CURRENT']);
    print "acttext: ".$weather_chile->forecast['CURRENT']['TEXT']."<br>"; // Partly Cloudy
    print "acttemp: ".$weather_chile->forecast['CURRENT']['TEMP']."<br>"; // 16
    print "acttime: ".$weather_chile->forecast['CURRENT']['DATE']."<br>"; // Wed, 26 Oct 2005 2:00 pm CLDT
    //print "imagurl: ".$weather_chile->forecast['CURRENT']['IMAGEURL']."<br>"; // http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/us/nws/th/main_142b.gif
    print "actcode: ".$weather_chile->forecast['CURRENT']['CODE']."<br>";
    print "image: <img src=images/".$weather_chile->forecast['CURRENT']['CODE'].".png>";

    print "<hr>";

    // Forecast


    for ($day=0; isset($weather_chile->forecast[$day]); $day++) {
    print "<h1>Forecast Day $day</h1>";
    //print_r($weather_chile->forecast[$day]);
    print "امروز: ".$weather_chile->forecast[$day]['DAY']."<br>"; // Wed
    print "تاریخ: ".$weather_chile->forecast[$day]['DATE']."<br>"; // 26 Oct 2005
    print "<img src=images/d.gif> ".round(($weather_chile->forecast[$day]['LOW']-32)/1.8)." "; // 8
    print "<img src=images/u.gif> ".round(($weather_chile->forecast[$day]['HIGH']-32)/1.8)."<br>"; // 19
    print "وضعیت: ".$weather_chile->forecast[$day]['TEXT']."<br>"; // Partly Cloudy
    print "کد: ".$weather_chile->forecast[$day]['CODE']."<br>"; // 29=Image for partly cloudy
    print "عکس: <img src=images/".$weather_chile->forecast[$day]['CODE'].".png>";
    print "<hr>";
    }

    ?>
    <select name="citycode">
    <option value="IRXX0019">yazd</option>
    <option value="IRXX0018">tehran</option>
    </select>


    </params>
    </body>
    </html>



  18. #18

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    من حرفه اصلیم طراحی و دیزاین می باشد . با برنامه نویسی هم بعضی از پروژه هام انجام میدم اما زیاد خوب نیست ....

    مشکل منو کی میتونه حل بکنه و یا اینکه یه اسکریپت درست و حسابی معرفی کنه تا بر روی اون کار بکنیم و یه نسخه جامع بیرون بدیم ..


    ممنون از راهنماییتون.

  19. #19

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام دوستان گلم ....

    از اساتید عزیز کسی نیست به من جواب بده .

    ممنونم.

  20. #20

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام دوست عزیز،
    توی فایلی که گذاشتم یه نمونه بدون آجاکس هست یه فایل indexwithAJAX.php هم هست که با آجاکسه.
    موفق باشید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #21

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    درضمن دوست عزیز
    دقت کن که توی هر تاپیک سوال مربوط به اونو بپرسی.این تاپیک مربوط به نحوه استفاده از rss آب و هوا میشه.اگه مشکلت به آب و هوا مربوط نمیشه میتونی یه تاپیک جدید باز کنی(قانون شماره هشت).
    موفق باشید

  22. #22

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    ممنونم به خاطر زحمتی که بهتون دادم ....

    ببخشید من تازه واردم سعی میکنم رعایت بکنم .


    شادی از ان لحظه های شما.

  23. #23

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام آقا سعید عزیز ...

    چند تا سوال داشتم که بیشترش در مورد rss است.

    اول اینکه من برای تبدیل فارنهایت به سلسیوس اومدیم یک سری ضرب و تقسیم انجام دادیم . میخوام اون لینکی که میره و از یاهو به صورت مستقیم rss سلسیوس رو میخونه بهم بدید و یا اینکه یک سری تغییرت بدیم که همونجور که خودش گفته با وارد کردن c , f دما بین سلسیوس و فارنهایت تغییر کنه چون وقتی با یاهو اعداد و ارقام رو چک میکنم خیلی تفاوت داره.

    دوم اینکه میخوام خروجی که از یاهو میگیریم رو ویرایش کنیم .
    مثلا روزهای هفته وضعیت آب وهوایی که براشون مقدار فارسی تعریف کنم.

    سوم اینکه درمورد آجاکس بابت آب وهوا ممنونم , اما میخوام یک شهر به صورت پیشفرض انتخاب شده باشه. و وقتی روی یک شهر کلیک میکنیم تا اون شهر بیاد پیغام و یا عکسی مبنی بر پردازش اطلاعات باشه.


    به خدا شرمنده ام , من آدم پر رویی نیستم اما وقتی این درخواست ها و یا مشابه اینا رو میکنم مطمئن باشید که سعی خودم رو کردم که مشکل رو حل کنم اما ...

    یه چیز دیگه که مونده در مورد اون فایل hello world در فایل temp.html است منظور چیه ؟


    شادی از آن لحظه های شما .

  24. #24

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    تو رو خدا کمک کنید ....

    خوب نیست دل یه بچه یتیم رو بشکنید .

  25. #25

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    دوستان اصلا این آمار قابل اعتماد هستن ؟
    یعنی آمار یاهو همین آمار اخبار خودمونه ؟

  26. #26

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام دوست من ...

    با سایت weather.ir چک کردم تفاوت قابل محسوسی نداشت .

    شاد باشید .
    ولی کسی مشکل منو حل نکرد.

  27. #27

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    saeidejafari کجایی دوست گلم بازم معرفت خودت .... این اساتید که ما رو قابل نمیدونن و جوابی نمیدن . منتظرم ........................................../

  28. #28

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    آقایون برنامه نویس ..... خانم ها .... ؟!! یکی نیست تو انجمن به این بزرگی جواب ما رو بده . و یا حداقل یه لینک بده تا بریم اونجا دنبال کارمون. ؟؟؟؟ حالمون رو گرفتین با این انجمنتون . اه

  29. #29

    چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    از دوستان کسی کد asp کلاسیک نمایش آب و هوا از طریق rss یا xml داره؟ من خیلی گشتم پیدا نکردم. ممنون میشم

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    نقل قول نوشته شده توسط persianboy62 مشاهده تاپیک
    از این کلاس می تونید برای خواندن اطلاعات از سایت weather.ir استفاده کنید:


    <?php
    /* Weather.ir API component for Cakephp
    * @author Vahid Alimohammadi http://cybercoder.ir
    * @version 1.0
    * Free 2 Use
    */
    uses('Xml') ;
    class IrWeatherComponent extends Object
    {
    var $WEATHER_API_URL='http://weather.ir/farsi/RSS/xml.asp';

    /*
    * Get today weathers Xml file from weather.ir
    * return array|bool $results
    */
    function get_weathers()
    {
    if($this->content = file_get_contents($this->WEATHER_API_URL))
    {
    $weather_xml=& new Xml($this->content) ;
    $results=$weather_xml->toArray() ;
    return $results ;
    }
    else
    {
    $this->errors[]='Unable to connect to Weather.ir XML file. (output of http://weather.ir/farsi/RSS/xml.asp)';
    return false;
    }
    }

    function show_details($StationNo)
    {
    $weathers=$this->get_weathers() ;
    foreach ($weathers['Root']['Row'] as $weather)
    {
    if ($weather['StationNo']==$StationNo)
    {
    if (!empty($weather['StationNo']))
    $selected_weather['StationNo']=$weather['StationNo'] ;
    if (!empty($weather['fcity']))
    $selected_weather['fcity']=$weather['fcity'] ;
    if (!empty($weather['DateTime1']))
    $selected_weather['DateTime1']=$weather['DateTime1'] ;
    else
    $selected_weather['DateTime1']='نامشخص' ;
    if (!empty($weather['Tmp']))
    $selected_weather['Tmp']=$weather['Tmp'] ;
    else
    $selected_weather['Tmp']='نامشخص' ;
    if (!empty($weather['WindSpeed']))
    $selected_weather['WindSpeed']=$weather['WindSpeed'] ;
    else
    $selected_weather['WindSpeed']='نامشخص' ;
    if (!empty($weather['widir']))
    $selected_weather['windir']=$weather['windir'] ;
    else
    $selected_weather['windir']='نامشخص' ;
    if (!empty($weather['Curr_weather']))
    $selected_weather['Curr_weather']=$weather['Curr_weather'] ;
    }
    }
    return $selected_weather ;
    }
    }
    ?>
    هر کس کد دات نتی این کلاس رو خواست بگه تا اینجا آپلود کنم.
    دوست عزیز این کد کار نمی کنه.میشه کد کاملشو قرار بدین؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام
    می تونین کمی در مورد نحوه دریافت اطلاعات کمی توضیح بدین.آخه اصلا نمی دونم چطوری با xml دست و پنجه نرم کنم.
    با تشکر

  32. #32

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام دوست عزیز
    persianboy62

    شما که کد استفاده xml آب وهوا از سایت weather.ir را گذاشتی یه توضیحی هم لطفا در مورد استفاده از اون بدید و یه نمونه که مثلا جایی استفاده شده .

    ممنون میشیم.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    من یه دونه درست کردم اینم آدرسش:
    http://yasgig.ir/?page=weather
    به زودی وب سرویس آب و هوا رو هم ارائه خواهم کرد.
    موفق باشید!

  34. #34

    Thumbs down نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام اگه بخوایم فقط یه بخشی از اطلاعات دریافتی پردازش بشه، چیکار باید بکنیم؟ (مثل فقط برای یک شهر) چون اگه بخواد همه اطلاعات رو پردازش کنه و بریزه و تو یه آرایه بعد از تو اون آرایه اطلاعات رو بخونیم زمان لود خیلی زیاد میشه و مثلا برای گذاشتن گوشه صفحه اصلی سایت خوب نیست.

  35. #35

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    http://www.taymaz.ir/download_160_%D...%88%D8%A7.html


    انواع مختلف در این لینک هست میتونی دانلود کنی

  36. #36

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    نقل قول نوشته شده توسط yasgig مشاهده تاپیک
    من یه دونه درست کردم اینم آدرسش:
    http://yasgig.ir/?page=weather
    به زودی وب سرویس آب و هوا رو هم ارائه خواهم کرد.
    موفق باشید!
    سلام
    شما با استفاده از کدهای این تاپیک به اینا رو درست کردید؟
    ممکنه کمی راهنمایی کنید.
    ممنون...

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    سلام
    نه.من از بانک اطلاعاتی خودم که هر 1 دقیقه بروزرسانی میشه استفاده می کنم.در ضمن اگه بخواین xml سایت weather.ir رو پردازش کنید باید از هاست داخلی استفاده کنید.چون weather.ir اجازه دسترسی به سایت رو واسه کاربران خارجی محدود کرده.من قبلا از هاست خارجی استفاده می کردم و با پشتیبان هاست تماس گرفتم و اونا اینجوری پاسخ دادند که اصلا این صفحه رو ما نمی تونیم ببینیم.یه وب سرویس هم در این زمینه داریم که پولیه.(نسخه رایگان هم داره ولی نمی شه ظاهر ابزار رو تغییر داد)
    اگه هم خواستید من واستون به هر شکلی که خواستین درستش می کنم و در سایت خودم آپلود می کنم و از طریق file_get_contents توی سایت شما نمایش می دیم.بدن اینکه نامی از سایت ما باشه.اگه خواستین پیام خصوصی بدین.
    موفق باشید!

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا


  39. #39

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    نقل قول نوشته شده توسط yasgig مشاهده تاپیک
    سلام
    نه.من از بانک اطلاعاتی خودم که هر 1 دقیقه بروزرسانی میشه استفاده می کنم.در ضمن اگه بخواین xml سایت weather.ir رو پردازش کنید باید از هاست داخلی استفاده کنید.چون weather.ir اجازه دسترسی به سایت رو واسه کاربران خارجی محدود کرده.من قبلا از هاست خارجی استفاده می کردم و با پشتیبان هاست تماس گرفتم و اونا اینجوری پاسخ دادند که اصلا این صفحه رو ما نمی تونیم ببینیم.یه وب سرویس هم در این زمینه داریم که پولیه.(نسخه رایگان هم داره ولی نمی شه ظاهر ابزار رو تغییر داد)
    اگه هم خواستید من واستون به هر شکلی که خواستین درستش می کنم و در سایت خودم آپلود می کنم و از طریق file_get_contents توی سایت شما نمایش می دیم.بدن اینکه نامی از سایت ما باشه.اگه خواستین پیام خصوصی بدین.
    موفق باشید!
    سلام. ممنون.
    کاری که میخوام انجام بدم اینه که یه ماژول برای جوملا بسازم که اطلاعاتش رو از weather.ir بگیره و کاربر توی سایت با یه منوی کشویی شهرهای مختلف رو انتخاب کنه.
    موفق باشید.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار yasgig
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    سن
    33
    پست
    534

    نقل قول: چگونگی استفاده از rss برای نمایش آب و هوا

    مثل سایت زیر؟
    http://www.arww.ir

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •