نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نوشتن Javascript در صفحه MasterPage

  1. #1

    Question نوشتن Javascript در صفحه MasterPage

    با سلام
    من یک صفحه MasterPage در ASP.NET دارم که می خوام توی این صفحه JavaScript بنویسم ولی کامپوننت های این صفحه را نمی شناسد

    در یک صفحه معمولی در ASP.NET با کد JavaScript زیر می توانستیم به کامپوننت های صفحه(مثلا TextBox) دستیابی پیدا کنیم

    txtidcountry=document.getElementById('txtidcountry ');
    ولی اگر همین TextBox در صفحه ی MasterPage باشد Error زیر را می ده
    'txtidcountry' is null or not an object

    می خوام بدونم چه جوری به کامپوننت های موجود در MasterPage
    از طریق JavaScript دستیابی داشته باشم.
    خواهش می کنم کمک کنید. خیلی بهش احتیاج دارم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: نوشتن Javascript در صفحه MasterPage

    IDش تغییر میکنه! از این کد استفاده کن:

    $get(<%=TextBox1.ClientID %>)

  3. #3

    نقل قول: نوشتن Javascript در صفحه MasterPage

    من عمل دستیابی به کامپوننت های asp.net را در تگ Script می نویسم.
    از کد $get(<%=TextBox1.ClientID %>) هم استفاده کردم ولی موقعی که اسم کامپوننتمو را می نویسم (مثلا TextBox)، اصلا منوی باز شوندشو هم نمی یاره که گزینه ی ClientID را انتخاب کنم.
    ولی همین کارو برای یک کامپوننت HTML امتحان کردم ، که اون را شناخت. ولی مشکل من دستیابی به کامپوننت های asp.net هست.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: نوشتن Javascript در صفحه MasterPage

    شما یعنی کامپوننتت توی content page هست و بعد میخوای توی مستر پیج اونو فراخوانی کنی؟
    اگر اینجوریه بهتره script رو توی همون content page قرار بدی. به وسیله RegisterClientScriptBlock و ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: نوشتن Javascript در صفحه MasterPage

    نقل قول نوشته شده توسط amir_sedghi5109 مشاهده تاپیک
    من عمل دستیابی به کامپوننت های asp.net را در تگ Script می نویسم.
    از کد $get(<%=TextBox1.ClientID %>) هم استفاده کردم ولی موقعی که اسم کامپوننتمو را می نویسم (مثلا TextBox)، اصلا منوی باز شوندشو هم نمی یاره که گزینه ی ClientID را انتخاب کنم.
    شما اگه بعد از اجرا ViewSource رو بزنی میبینی که ID اون کنترلی که تو مسترپیج هست مثه Textbox دیگه Textbox1 نیست یه چیزی مثه ctl00_Textbox1 شده بخاطر همین با اون کد قابل تشخیص نیست. شما اگه اون آی دی تغییریافته رو بذاری جای همون TextbBox1 کار میکنه و دیگه نیازی به کد من نیست.
    نقل قول نوشته شده توسط emad_67 مشاهده تاپیک
    شما یعنی کامپوننتت توی content page هست و بعد میخوای توی مستر پیج اونو فراخوانی کنی؟
    کنترل توی مسترپیج هست میخواد با جاوااسکریپت از توی یه صفحه ای که از اون مسترپیج به ارث برده شده به اون کنترل دسترسی داشته باشه.

  6. #6

    نقل قول: نوشتن Javascript در صفحه MasterPage

    m.hamidreza جان یک دنیا ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •