نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارتباط بین جداول

  1. #1

    ارتباط بین جداول

    با سلام
    این کد برای زمانیه که بخوایم کل مقادیر سه جدول رو برگردونیم:
    SqlConnection sqlConnection = new SqlConnection("Connection String");

    SqlCommand sqlCommand = new SqlCommand();
    sqlCommand.Connection = sqlConnection;
    sqlCommand.CommandText = "SELECT * FROM Table1, Table2, Table3";

    SqlDataAdapter sqlDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    sqlDataAdapter.SelectCommand = sqlCommand;
    DataTable dataTable = new DataTable();
    sqlDataAdapter.Fill(dataTable);

    DataView dataView = new DataView(dataTable);

    حالا چطور میتونم مقادیر سه جدول رو همزمان صدا بزنم در حالی که دارای فیلتر باشند
    منظورم اینه که مثلا اگه تو Table1 اگه کد فرد و نام اون فردوتو Table2 کد فرد وفامیلش وتو Table3 کد فرد و ادرسش ذخیره شده باشه چطور میشه که برنامه با گرفتن کد فرد
    :نام وفامیل و ادرس فرد رو برگردونه؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    6

    نقل قول: ارتباط بین جداول

    سلام.
    شما اگه جداولتون رو INNER JOIN کنین، براساس فیلد مشترکشون و براش شرط بذارین، فکر کنم مشکلتون حل بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    433

    نقل قول: ارتباط بین جداول

    select table1.fname,table2.lname,table3.adress from table1
    join table2 on table1.code=table2.code
    join table3 on table3.code=table1.code
    'where table1code='123

  4. #4

    نقل قول: ارتباط بین جداول

    ممنون ولی اگه میشه یه خورده کاملتر بگید چون من از این کدها سر در نیاوردم !!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    433

    نقل قول: ارتباط بین جداول

    نقل قول نوشته شده توسط hojjat_gh مشاهده تاپیک
    ممنون ولی اگه میشه یه خورده کاملتر بگید چون من از این کدها سر در نیاوردم !!
    من این 3 تا جدول را join کردم و فیلد هایی که از هر جدول نیاز داریم در ابتدا ذکر می کنیم
    کجای این کد را متوجه نمی شید بگید تا توضیح بدم
    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: ارتباط بین جداول

    چرا تو سطر اول کدهاتون بعد از سلکت از سه جدول تیبل بعد از from تیبل یکه؟
    و

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار niloofar norouzi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    433

    نقل قول: ارتباط بین جداول

    نقل قول نوشته شده توسط hojjat_gh مشاهده تاپیک
    چرا تو سطر اول کدهاتون بعد از سلکت از سه جدول تیبل بعد از from تیبل یکه؟
    و
    همینه،اگه دقت کنی می بینی قبل از هر فیلد نام جدول مربوطه ذکر شدهjoinخوب طرز استفاده از

  8. #8
    VIP
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    www
    سن
    40
    پست
    1,247

    نقل قول: ارتباط بین جداول

    براي درك بيشتر در اين مورد خاص ميتوني كد رو اينجوري ببيني:
    select table1.fname,table2.lname,table3.adress from table1
    Where table1.code=table2.code
    and table3.code=table1.code
    and table1code=123

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •