نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: گرد كردن لبه هاي div

  1. #1

    Post گرد كردن لبه هاي div

    دوستان نظرتون در مورد اين روش چيه؟
    به نظرتون در وبسايت هايي كه ميسازم استفاده كنم؟
    <head>
    <title></title>
    <style type="text/css">
    .brdb {border-left: 3px solid #FFFFFF; border-right: 3px solid #FFFFFF; border-top: 3px solid #FF3300;}
    .brdt {border-left: 3px solid #FFFFFF; border-right: 3px solid #FFFFFF; border-bottom: 3px solid #FF3300;}
    </style>
    </head>
    <body>
    <div style="background-color:#FF3300; width:150px">
    <div class="brdt"></div><br />
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <br>
    <div class="brdb"></div>
    </div>
    </body>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    با سلام
    دوست عزیز این کدی که نوشتید از زبان JQuery هستش و مسلما به زیبایی وب سایت شما خیلی کمک خواهد کرد .
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    دوست عزیز این کدی که نوشتید از زبان JQuery هستش
    :lol: شوخی می کنی ؟

    فکر کنم اسم css رو یادت رفت یهو گفتی jquery

    در ضمن jquery زبان نیست بلکه یه فریم ورک قدرتمند برای زبان جاوا اسکریپته

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jaza_sa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    546

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    یکی از امکاناتی که به CSS 3 اضافه شده ، همین کاره ، یعنی گرد کردن گوشه اشیاء
    برای آشنایی با این امکانات میتونید به این سایت مراجعه کنید :
    http://www.css3.info/preview/rounded-border/

  5. #5

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    یکی از امکاناتی که به CSS 3 اضافه شده ، همین کاره

    تو ie 6 كه كار نميكنه
    تو opera mini هم كار نميكنه
    تو netfront هم كار نميكنه

  6. #6
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    تو ie 6 كه كار نميكنه
    تو opera mini هم كار نميكنه
    تو netfront هم كار نميكنه
    یکی از امکاناتی که به CSS 3 اضافه شده ....
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    دوست من منم ميدونم CSS 3 ; منظورم چيزيه كه همه جا كارميكنه و حجمشم از همه كمتره

  8. #8

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    سلام

    کد جالبیه چون فقط از CSS استفاده میکنه رو همه Browser ها هم کار میکنه . Round Border
    در CSS3 در IE7 و حتی 8 هم کار نمی کنه البته 8 هنوز Beta هست شاید وقتی نسخه اصلی
    عرضه بشه پشتیبانی کنه .

    ابته با Jquery هم می تونید این کارو بشکلها و در طرحو رنگهای مختلف انجام بدین شاید
    اون دوستمونم می خواست به همین اشاره کنه بد نیست نگاهی بکنید .

    http://malsup.com/jquery/corner

    خوش باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    قبلا فعالیت های نوینی دوستان در این زمینه ارائه کردن جستجو بفرمایید سمپل های تپلی خواهید یافت!

  10. #10

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    اين jquery خيلي جالبه تو opera mini هم كار ميكنه ولي تو netfront كار نميكنه
    مساله بعد اينه كه اين كدي كه من نوشتم گرد نميكنه فقط دوتا ذوزنقه بالا و پايين هست.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    دوست عزیز سلام
    کد جالبی نوشته اید. بخصوص که اطراف شکل رو هم گرد کرده بود. به نظر شما میشه از این کد برای سایر طرحهایی که میخوایم اطرافشون گرد باشن استفاده کنیم؟ در IE7 و firefox هم که درست جواب میده.
    با تشکر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    کد جالبی نوشته اید. بخصوص که اطراف شکل رو هم گرد کرده بود. به نظر شما میشه از این کد برای سایر طرحهایی که میخوایم اطرافشون گرد باشن استفاده کنیم؟ در IE7 و firefox هم که درست جواب میده.
    بله میتونی استفاده کنی، البته در این مورد گردی لبه ها خیلی کمه.
    این تاپیک رو هم ببین در همین مورد:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=140669

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Javad.Kashi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    355

    نقل قول: گرد كردن لبه هاي div

    سلام به همه
    حالا که بحث rounded border شد من هم 2 تا لینک معرفی کنم فکر کنم که مفید باشه

    http://www.css3.info/preview/rounded-border/

    http://border-radius.com

    که این آخری برای تست کردن border ها به صورت آنلاین به درد می خوره

    یا علی مدد
    آخرین ویرایش به وسیله Javad.Kashi : چهارشنبه 06 بهمن 1389 در 21:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •