نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رویداد کتنرلهای ایجاد شده در زمان اجرا

  1. #1

    رویداد کتنرلهای ایجاد شده در زمان اجرا

    با سلام
    برای ایجاد یک کنترل در زمان اجرا از کد زیر استفاده می کنم :
    Dim txt1 as new textbox
    Txt1.location = new point(40,40)
    Txt1.text = ""
    Me.controls.add(txt1)




    حالا اگر بخوام برای رویدادهای این کنترل کد بنویسم چکار باید کنم . مثلا رویداد textchange

  2. #2
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: رویداد کتنرلهای ایجاد شده در زمان اجرا


    Txt1.TextChanged +=
    را بنویس خود وژوال استودیو یک راهنما برای شما باز می کند که با دوبار فشار کلید Tab می توانی نوع Delegate و متد مربوطه را بدست بیاوری
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: رویداد کتنرلهای ایجاد شده در زمان اجرا

    البته یه راهش هم اینه که از متد AddHandler استفاده کنی
        Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim txt As New TextBox
    Me.Controls.Add(txt)
    AddHandler txt.TextChanged, AddressOf Test
    End Sub
    Private Sub Test(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    MsgBox("Worked")
    End Sub

  4. #4

    نقل قول: رویداد کتنرلهای ایجاد شده در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط رضا عربلو مشاهده تاپیک

    Txt1.TextChanged +=
    را بنویس خود وژوال استودیو یک راهنما برای شما باز می کند که با دوبار فشار کلید Tab می توانی نوع Delegate و متد مربوطه را بدست بیاوری
    با تشکر ولی این روش رو در net 2005 نتونستم اجرا کنم چرا؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •