نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش سطرها در DBGrid به صورت یکی در میان رنگی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123

    نمایش سطرها در DBGrid به صورت یکی در میان رنگی

    با سلام
    چگونه می توان سطرهای یک DBGrid را به طور رنگی مثلا سفید و خاکستری به طور یک در میان نشان داد ؟


    با تشکر
    _______________

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    پشت كامپيوتر
    پست
    381

    procedure TLRecFrm.DBGrid1DrawColumnCell(Sender: TObject;
    const Rect: TRect; DataCol: Integer; Column: TColumn;
    State: TGridDrawState);
    var
    iValue:Byte;
    begin
    iValue :=DBGrid1.DataSource.DataSet.RecNo mod 2;
    If (gdFocused in State) or (gdSelected in State) then
    dbgrid1.canvas.brush.color :=ClBlue
    else
    case iValue of
    1: DBGrid1.Canvas.Brush.Color := $00D1D9DC;
    0: DBGrid1.Canvas.Brush.Color := clWhite;
    end;
    DBGrid1.DefaultDrawColumnCell(Rect, DataCol, Column, State);

    end;


    کامپوننت فکس نداری .
    یکی هم به داد ما برسه بد نیست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123
    با تشکر از پاسخ شما
    در مورد کامپوننت فکس هم باید بگم شرمنده ، اما در مجموعه Golden Box 4 فکر می کنم یک چیزایی در این زمینه باشه.

  4. #4
    استفاده از ‍componentTurbo Power با مراجعه به این سایت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار فرزاد دلفی باز
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    ایـــران ....
    پست
    464
    دوست عزیز alish :
    من هم این مشکل رو دارم ولی کد شما جواب نداد . لطفا در صورت امکان توضیح بیشتری بدهید . متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. export dbgrid to excel وپرینت اطلاعات یک dbgrid
    نوشته شده توسط amir_rahimi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 08:37 صبح
  2. چگونگی استفاده از DBgrid به عنوان ورودی
    نوشته شده توسط zarin_web در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1385, 09:11 صبح
  3. کمک در باره dbgrid
    نوشته شده توسط babataher در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 18:04 عصر
  4. کمک فوری درباره DbGrid
    نوشته شده توسط babataher در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:38 صبح
  5. افزودن سطر به dbgrid
    نوشته شده توسط parisa2002 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 18:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •