نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چیکار کنیم که فایل اجرایی برنامه دو بار اجرا نشه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار مهندس
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Dedicated Server
    پست
    813

    چیکار کنیم که فایل اجرایی برنامه دو بار اجرا نشه ؟

    سلام

    وقتی برنامه ای رو فایل exe اون رو اجرا میکنیم خوب برنامه اجرا میشه اما وقتی برنامه در حال اجرا است اگر دوباره فایل اجرایی برنامه رو اجرا کنیم دوباره اجرا میشه مثل فایل calc.exe در ویندوز.........

    ولی اگه بخوایم دیگه اجرا نشه مثل Outlook Express یا Winmine.exe چه کار باید کرد چون ایجاد مشکل میکنه...

    مثلا اگر برنامه برای بار دوم اجرا شد همون برنامه بار اول اجرا شده رو نشون بده؟ :roll:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    برای اینکار بهترین کار جستجو است

    چون این سوال را من تا حالا چند بار دیدم :)

  3. #3
    برای این کار راههای زیادی وجود دارد. یکی از آنها را در Demos خود دلفی می توانی پیدا کنی؟

    \Demos\Ipcdemos

    اگر برنامه monitor.exe را چند بار اجرا کنی باز هم بیشتر از یک بار اجرا نخواهد شد.
    در این برنامه با استفاده از تابع CheckPreviousInstance (که در فایل اصلی پروژه قرار دارد) وجود برنامه در حافظه چک می شود. به برنامه نگاه کن و اگر متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدهم.

  4. #4
    این تابع نشان می دهد که یک نسخه دیگر از فایل اجرایی شما اکنون در حال اجرا هست یا نه:

    Function IsRunningApp:Boolean;
    var
    Hwnd:Thandle;
    begin
    hwnd:=CreateMutex(nil,False,'OneCopyMutex' );
    Result:=false;
    If not(WaitForSingleObject(Hwnd,0)<>Wa it_TimeOut) then
    Result:=true;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •