نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Currency Manager

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار masoodp666
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    115

    Question Currency Manager

    درود
    آقا تا حالا کسی با Currency Manager کار کرده ؟ اگه کسی حرفه ای با اون کار کرده این سوال منو جواب بده. ممنون میشم.
    من برای اضافه کردن رکورد جدید از متد AddNew این آبجکت Currency Manager استفاده میکنم. به طور طبیعی بعد از اجرای اون یه سطر به انتهای Grid اضافه میشه و تمام TextBox و ... که به Grid مربوطه Bind هستن خالی میشن و آماده ورود اطلاعات رکورد جدید میشن.

    اما جدیدا نمیدونم چی شده که این روال بالا به صورت طبیعی اجرا نمیشه. یعنی رکورد اضافه میشه به Grid اما بقیه کارها انجام نمیشه و عملا نمیشه اطلاعات رکورد جدید رو اضافه کرد !

    اگه استای در این زمینه راهنمایی کنه ممنون میشم.
    آخرین ویرایش به وسیله masoodp666 : یک شنبه 19 خرداد 1387 در 22:37 عصر

  2. #2

    نقل قول: Currency Manager

    سلام.
    لطفا كد بزار تا اگه شد ببينيم مشكل از كجاست.

  3. #3

    نقل قول: Currency Manager

    سلام.
    لطفا كد رو بزار تا ببينيم مشكل از كجاست.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masoodp666
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    115
    اين کد برنامه است همونه که بالا توضيح دادم:

    Public Class Question
    Dim CN As New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Clinic;Integrated Security=True")
    Dim SQLDA As New SqlDataAdapter
    Dim DS As New DataSet

    Private Sub Question_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim t2 As New DataTable("anstype")
    DS.Tables.Add(t2)
    Dim cmd2 As New SqlCommand
    cmd2.Connection = CN
    cmd2.CommandType = CommandType.Text
    cmd2.CommandText = "select * from anstype"
    SQLDA.SelectCommand = cmd2
    SQLDA.Fill(DS.Tables("anstype"))

    Dim t1 As New DataTable("question")
    DS.Tables.Add(t1)
    Dim cmd1 As New SqlCommand
    cmd1.Connection = CN
    cmd1.CommandType = CommandType.Text
    cmd1.CommandText = "select qid,fid,question.anstypeid,question,qpriority,qvis ible,anstype from question inner join anstype on question.anstypeid=anstype.anstypeid"
    SQLDA.SelectCommand = cmd1
    SQLDA.Fill(DS.Tables("question"))

    DataGridView1.DataSource = t1
    DataGridView1.AllowUserToAddRows = False

    DataGridView1.Columns("qpriority").HeaderText = "اولويت"
    DataGridView1.Columns("qpriority").Width = 40
    DataGridView1.Columns("qpriority").Resizable = DataGridViewTriState.False

    DataGridView1.Columns("fid").HeaderText = "کد بخش"
    DataGridView1.Columns("fid").Width = 52
    DataGridView1.Columns("fid").Resizable = DataGridViewTriState.False

    DataGridView1.Columns("qid").HeaderText = "کد سوال"
    DataGridView1.Columns("qid").Width = 53
    DataGridView1.Columns("qid").Resizable = DataGridViewTriState.False

    DataGridView1.Columns("question").HeaderText = "شرح سوال"
    DataGridView1.Columns("question").Width = 224
    DataGridView1.Columns("question").Resizable = DataGridViewTriState.False

    DataGridView1.Columns("anstype").HeaderText = "نوع جواب"
    DataGridView1.Columns("anstype").Width = 70
    DataGridView1.Columns("anstype").Resizable = DataGridViewTriState.False

    DataGridView1.Columns("qvisible").HeaderText = "نمايش"
    DataGridView1.Columns("qvisible").Width = 40
    DataGridView1.Columns("qvisible").Resizable = DataGridViewTriState.False

    DataGridView1.Columns("anstypeid").Visible = False

    comboAnsType.DataSource = DS.Tables("anstype")

    Dim CM AS CurrencyManager
    CM = Me.BindingContext(DS.Tables("question"))

    txtQID.DataBindings.Add("Text", DS.Tables("question"), "qid")
    txtFID.DataBindings.Add("Text", DS.Tables("question"), "fid")
    txtQuestion.DataBindings.Add("Text", DS.Tables("question"), "question")
    txtQPriority.DataBindings.Add("Text", DS.Tables("question"), "qpriority")
    comboAnsType.DataBindings.Add("Text", DS.Tables("question"), "anstype")
    chkQVisible.DataBindings.Add("Checked", DS.Tables("question"), "qvisible")

    butFSave.Enabled = False
    End Sub

    Private Sub butNew_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles butNew.Click
    CM.AddNew()
    End Sub
    اول یه combobox که پر میشه و بعد هم DataGridView

  5. #5

    Lightbulb نقل قول: Currency Manager

    سلام.
    من براي انجام اين كار ها از dataview استفاده مي كنم كه كد آن به صورت زيره:

    Dim
    objDataAdapter AsNew OleDbDataAdapter
    Dim objDataSet AsNew DataSet

    Dim objDataView As DataView
    Dim objCurrencyManager As CurrencyManager
    objDataAdapter.SelectCommand =
    New OleDbCommand
    objDataAdapter.SelectCommand.Connection = objconnection
    objDataAdapter.SelectCommand.CommandText =
    "select * from TableName"

    objDataAdapter.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text
    objDataSet =
    New DataSet
    objDataAdapter.Fill(objDataSet,
    "TableName")
    objDataView =
    New DataView(objDataSet.Tables("TableName"))
    objCurrencyManager =
    CType(Me.BindingContext(objDataView), CurrencyManager)

    بعد اطلاعات رو به صورت زير به كنترل ها bind ميكنم:

    TextBox.DataBindings.Clear()
    TextBox.DataBindings.Add(
    "text", objDataView, "Field")

    اميدوارم اين كد بتونه كمكتون كنه.
    بازم اگه سوالي بود درخدمتيم.

  6. #6

    Lightbulb نقل قول: Currency Manager

    راستي اگه CurrencyManager رو بخواي براي DataTable استفاده كني از متد NewRow استفاده كن. اميدوارم جواب بده.

    Dim instance As DataTableDim returnValue As DataRowreturnValue = instance.NewRow
    اين كد تو MSDN پيدا كردم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار masoodp666
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    115

    نقل قول: Currency Manager

    ممنون از وقتی که گذاشتی.

    من مشکلم در نوشتن کد currency manager نیست. مشکل فقط در متد AddNew اونه.
    تا حالا بارها و بارها من از این متد استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشته و خیلی هم سریعتر از روشهای دیگه جواب منو داده و خیلی هم راحته.

    ولی نمیدونم چیکار کردم که این مشکل پیش اومده.

    سوال من در واقع اینه که چه اتفاقی اگه بیفته این متد اجرا نمیشه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار masoodp666
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    115

    نقل قول: Currency Manager

    منتظر کمک اساتید هستم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار masoodp666
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    115

    نقل قول: Currency Manager

    یعنی تا حالا کسی به این مشکل بر نخورده. من اولین هستم.....
    از اساتید حرفه ای در این زمینه خواهش دارم جواب منو بدن. ممنون میشم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •