نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: استفاده از پورت

Smile استفاده از پورت

سلام . می خوام بدونم که چطوری میشه توی وی بی از پورت استفاده کرد ؟ یعنی اگه خواسته باشم که وقتی داری از فلان پورت استفاده می کنی فلان کار رو بکن . فقط می خوام بدونم که چطوری به وی بی پورت رو حالی کنم ؟ چون من تا حالا توی وی بی با پورت کار نکردم . آیا استفاده از پورت توی وی بی راحت تره یا وی سی ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنین . بای

سلام
    شما اگه از پورت منظورتون پورتای نرم افزاری باشه
    باید برای اون ار کنترولر winsock استفاده کنین که توی خصوصیاتش راحت میتونین شماره پورت رو مشخص کنین
    اگه اطلاعات بیشتری خواستی بگو تا بزارم
    موفق باشی
    یا حق ...

اگه بخوایم از پورت پارالل استفاده کنیم چی؟

Smile

سلام
    با استفاده از برنامه زیر می توانید این کار را انجام دهید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : جمعه 04 فروردین 1385 در 22:05 عصر
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

با سلام خدمت دوستان عزیز
    8---------------------------------------------------8
    خوب بخواهیم یک برنامه بنویسیم که مثلاً دستگاهی به پورت USB وصل شد و کانکت شد برنامه به ما اطلاع بدهد؟
    8----------------------------------------------------8
    ممنون

سلام
    USB در مرحله تحقیقاته
    هنوز خودم نتونستم
    اگر تونستم حتما
    البته به یه جاهایی رسیدم
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

کاربر دائمی آواتار amir master
    محل زندگی
    کرمانشاه
    موفق باشی
    اگه کاری از ما برمیاد بگو کم نمیزاریم

سلام

از دوستان عزیز هر کس اطلاعاتی داشته باشه و بتونه در اختیار بقیه بذاره خیلی خوشحال میشیم

با تشکر

کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    سلام
    منم دارم رو پورت usb کار می کنم و یه سورس راهنما هم دارم که ان شاء الله در اولین فرصت براتون میزارمش
    فعلا

کسی از برنامه نویسی میکرو سر در می آره؟

من با 8051 (BASIC & ASM) کار کردم ...

چطور می تونم کمکت کنم ؟

کاربر تازه وارد آواتار ehsan_electronic
    محل زندگی
    Iran-Esfahan
    سلام به همگی دوستان
    به طور کلی هر میکروکنترلری که دارای دو پایه به نام RXD , TXD باشه مجهز به پورت سریال هست که توسط کاربر می تونه بصورت سنکرون و آسنکرون برنامه ریزی بشه. چون میکروکنترلرها در منطق TTL هستند ، وقتی بخواهیم از میکرو با کامپیوتر ارتباط برقرار کنیم می بایست منطق TTL که دارای لبه های ولتاژی بین 0 تا 5 ولت است را به استاندارد RS-232 ببریم تا برای پورت سریال کامپیوتر قابل فهم بشه.
    حالا یک نکته : RS-232 چی میگه ؟ می گه برای تشخیص 1 logic ولتاژی مابین 3- الی 18- وبرای تشخیص 0 logic ولتاژی مابین 3+ الی 18+ را قبول می کنم.
    خوب با توجه به صحبتی که شد برای تبدیل منطق TTL میکرو به RS-232 از ای سی MAX232 استفاده می کنند. این ای سی سطح 5+ را به 8.5- ولت و صفر را به 8.5+ تبدیل می کنه و به راحتی می تونید پیداش کنید.
    و جواب اون دسته از دوستانی که میخواستند از طریق VB یا هر زبان دیگه با پورت سریال ارتباط برقرار کنند :
    در زبانهای سطح بالای برنامه نویسی برای دسترسی به سخت افزار برنامه نویس می بایست لایه های مختلفی را طی کنه تا به رجیستر های مخصوص پورت سریال موجود روی مادربورد برسه ولی در زبان سطح میانی مثل C و حتی زبانهای سطح پائین بدلیل نزدیک بودن به سخت افزار و آدرس رجیسترهای مادربورد این کار ساده تر واز همه مهمتر با سرعت بالاتری انجام می شه.
    در زبانهایی مثل VB و دلفی می بایست برای طی کردن مسیر گفته شده از ActiveX یا DLL فایلهایی جهت انجام اینکار استفاده کرد. مثل MSCOMM32.ocx که ضمیمه خود ویندوزه ویا فایلی که دوستمون VBHamed ضمیمه کرده بود. نمونه برنامه ای با mscomm تو این آدرس براتون گذاشتم و خوشحال می شم اگه بتونم کمکی به دوستان بکنم.

https://barnamenevis.org/showthread.php?t=33336

کتاب:
    طراحی کامپیوترهای شخصی و مدارات رابط - محمد علی مزیدی و جانیس گیلیسپی مزیدی - انتشارات دانشگاه علم و صنعت ایران
    گذرگاه ها و درگاه های کامپیوتر های شخصی - مهندسین عبدالحمید منصوریان فر و اصغر کریمی - انتشارات موئسسه دانش پژوهان برین

کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    محل زندگی
    تهران
    برنامه DirectX SDK رو یه نگاهی بکنید

کاربر جدید
    محل زندگی
    تهران
    منظورت چه نوع میکرویی z80 یا avr یا pic اگه منظورت avr به www.iranled.com یه سری بزن

چی می خوای Bascom یا چیز دیگه؟

بله منظوزت کدوم میکرو هست .

برای استفاده از پورت سریال باید از کنترل mscomm استفاده کنی .

کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    برای ارتباط با میکروکنترلر ها ما تو دانشگاه برای کنترل روبوت هامون از پورت پارالل و میکروی AVR استفاده می کنیم.برای برقراری ارتباط با سریال و پارالل هم شما میتونید از inpout32.dll استفاده کنید.یه پروژه سورس باز هست.تو اینترنت یه جستجو کنید پیداش می کنید.خود این dll با Visual C++‎ 6.0 نوشته شده.دانلودش که کردین به پروژه اضافش کنین،خودش یه سری توضیح در مورد استفاده از توابع Api32 اش رو داده.اگه پیداش نکردین بگین آپلودش کنم.32 کیلوبایت بیشتر نیست.

کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    محل زندگی
    Iran, Shiraz

ارتباط با پورت ها

اول از همه ضمیمه این پست رو دانلود کنید که یه dll و یه کنترل ActiveX هست.
    مد زیر رو تو یه ماژول بنویسید و با نام inpouttv4.bas ذخیره کنید:

Public Declare Function Inp Lib "inpout32.dll" Alias "Inp32" (ByVal PortAddress As Integer) As Integer
    Public Declare Sub Out Lib "inpout32.dll" Alias "Out32" (ByVal PortAddress As Integer, ByVal Value As Integer)

یه فرم طراحی کنید که شامل دو کنترل Label و دو کنترل TextBox و دو کنترل CommandButton هست.نام تکست باکس ها رو به ترتیب Text1 و Text2 بذارید.نام دکمه ها رو هم به ترتیب Command1 و Command2 بذارید.Text1 کنترلی هست که آدرس پورت مورد نظر رو بهش نسبت میدین و Text2 کنترلی هست که دیتا رو براتون یا می خونه یا می نویسه.
    کد زیر رو به Command1_Click() اضافه کنید:

Text2.Text = Str(Inp(Val("&H" + Text1.Text)))

کد زیر رو هم توی Command2_Click() بنویسید:

Out Val("&H" + Text1.Text), Val(Text2.Text)

یادتون نره که قبل از هر کاری این دو اکتیوایکس رو رجیستر کنید.این همون کنترل های inpout32 هست که بهتون گفتم تو اینترنت بصورت رایگان وجود داره.اگه کسی هم به دردش می خوره سورسش رو هم آپلود می کنم که با زبان VC++‎ 6.0 نوشته شده.

موفق باشید!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

برنامه ارتباط با پورت سریال رو با اینتراپت انجام دادم کسانی که تمایل دارن سورس رو دریافت کنند میتونن با payaimen@gmail.com تماس بگیرند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •