نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: مشکل در استفاده از فلش در vb !!

  1. #1

    مشکل در استفاده از فلش در vb !!

    سلام
    دوستان من چند تا دکمه فلش دارم و آنها را توسط کامپوننت Flash8.ocx به فرم برنامه اضافه کردم اما در Event هاش چیزی به نام click پیدا نکردم .
    من چجوری میتونم تعریف کنم که وقتی این کلید فشرده میشه کار خاصی انجام بشه مثلا به فرم بعدی بره یا هر کار دیگه لطفا راهنمایی کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    یک label بر روی هر یک از کلیدهای فلش در محیط vb رسم کن و روی event های label کد بنویس

  3. #3

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    ببخشید.

    من برم عضویتم رو لغو کنم... D:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    حالا اگه شما راهی بلدین بگین.
    فکر می کنم بشه از توابع api که موقعیت ماوس رو می گن استفاده کردو اینطور نیست استاد؟

  6. #6
    بالاخره من باید چی کار کنم ؟

    فکر کنم هیچ کاری نمیشه کرد ؟ نه ؟

  7. #7
    یک نگاه به این سایت بندازید :

    http://www.flashcomponents.net/tutor.../triangle.html

    چیزهای جالبی در مورد فلش گفته !

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    نه این لینکه ربطی نداره.
    من یه چیزایی پرسیدم . دنبال fscommand در فلش باش.
    با این دستور می تونید کلیپ فلش رو به زبانهای برنامه نویسی مرتبط سازید.

  9. #9
    بسمه تعالی
    با سلام
    ببین کافی با دستور fscommand پارا متر و همچنین دستور خودت رو بفرستی سپس از رویداد fscommand فلش در زبان برنامه نویسی استفاده کنید
    اگ خواستی یک مثال در سی شارپ براتون بفرستم

  10. #10
    تو VB نمیتونی یک مثال بزنی ؟

  11. #11
    بسمه تعالی
    با سلام
    نه متاسفانه
    تو سیستمم فقط vs.net نصبه
    ولی فرق آن چنانی نداره
    سعی می کنم در اولین فرصت C#‎بفرستم

  12. #12
    سلام
    meh_source جواب شما رو دادند. باید از fscommand استفاده می کردی

    به نگاه به این مثالی که برات نوشتم بنداز
    کد کوتاه Action Script رو هم بررسی کن (فایل محیط فلش *.fla رو هم ضمیمه کردم)

  13. #13
    این فیلمو ببین . امیدوارم متوجه بشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    سلام.

    دستتون درد نکنه.
    باتشکر فراوان از BlackDal و همچنین Loads

  15. #15

    Smile باسلام خدمت دوستان عزیز

    من هم مدتها بود که دنبال راه حل این مشکل بودم
    از شما خیلی خیلی متشکرم چون الان کارم راه افتاد . mer 30 31 32 33 34 35

  16. #16
    دوست عزیز لازم است این جا من هم از شما تشکر فراوان داشته باشم واقعا کمک بزرگی کردید خیلی ممنون

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964

    Arrow A Question

    سلام مجدد به دوستان

    آقا بعد از دیدن این مثال یک سوالی برامون پیش اومده.

    رویداد fscommand بر روی کل کلیپ اثر داره. سوال من اینه که اگر یک منو با flash طراحی کردیم چطور به تک تک آیتم های منو کد بدیم.

    اگر اطلاعاتی دارید دربارش توضیح بدید.

  18. #18
    سلام
    تابع fscommand دو تا آرگومان قبول می کنه و اونا رو به محیط توسعه ارسال می کنه
    شما برای هر کدام از آیتم های منو یک این تابع رو با یک آرگومان خاص فراخوانی کنید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    نحوه دسترسی به این آگومانها از داخل VB به چه صورتی میشه ؟

  20. #20

  21. #21
    آقا هنوز این مشکلات حل نشد . این مثالی که شما زدید ما نفهمیدیم چجوری کار میکنه ؟
    ما باید تو فلش هم چیزی تعریف کنیم ؟
    میشه یکم بیشتر توضیح بدید !

  22. #22
    بله . وقتی در محیط فلاش button خودتو ساختی باید در قسمت FS commant , Add Event رو

    فعال کنی . اگر بازم متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    پارامتر های این دستور چطوریه و در VB چطور میشه به هر یک از این پارامترها برای اتخاذ دستور دسترسی پیدا کرد ؟

  24. #24
    بسمه تعالی
    با سلام
    ببین دوست عزیز فلش برای ارتباط با برنامه هایی که ان را میزبانی می کنند از طریق دتور fscommandمیتواند ارتباط برقرار کند .
    کافی است در این ستور برای کلید مورد نظر خودتون یک دستور برای vb بفرستید
    و در vb از آن رویدادfscommanآن استفاده کنی و سپس از طریق دسترسی به دستور ارسالی از فلش عمل کنی
    با e.commandمیتوانی به دستور ها دسترسی پیدا کنی

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    دست شما درد نکنه.

    اگه زحمت بکشید این دو خط کد نمونه رو بزارین ممنون میشم.

  26. #26
    سلام
    فرض کنید روی فلش دو دکمه دارید یکی برای نمایش فرم دوم و دیگری برای بستن فرم جاری

    در محیط فلش برای دکمه اول این کد را تایپ کنید
    fscommand("form2", "")


    و برای دکمه دوم هم این کد را تایپ کنید
    fscommand("close", "")


    و در محیط وی بی هم این کد را تایپ کنید

    Private Sub ShockwaveFlash1_FSCommand(ByVal command As String, ByVal args As String)
    Select Case command
    Case "form2": Form2.Show
    Case "close": Unload Me: End
    End Select
    End Sub

  27. #27
    اگر فایلهای فلش آماده ( از قبل تهیه شده ) داشته باشیم میتوانیم آنها را به فلش بیاوریم و این کارها را انجام دهیم ؟

  28. #28

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار meh_secure
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    California
    پست
    964
    آقای مصافی دقیقا همون موردی رو که می خواستیم اشاره کردید .
    از شما و دوستان ممنونیم.

  30. #30
    دوستان اگر دکمه های فلش ساخته اید یا دارید اینجا بزارید البته اگر تنظیماتی را که در اینجا اشاره شد در آن انجام داده اید .

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    بابا زیاد خودتون اذیت نکنید این برنامه رو ببینید همه چی دسگیرتون میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip MK.zip‏ (131.8 کیلوبایت, 93 دیدار)

  32. #32
    نقل قول نوشته شده توسط hassan_kahrizy
    بسمه تعالی
    با سلام
    ببین کافی با دستور fscommand پارا متر و همچنین دستور خودت رو بفرستی سپس از رویداد fscommand فلش در زبان برنامه نویسی استفاده کنید
    اگ خواستی یک مثال در سی شارپ براتون بفرستم

    سلام اگه میشه یک مثال سی شارپ برای استفاده کردن فلش در سی شارپ به عنوان کلید
    بفرستید یا بزارید
    behzad_monadi@hotmail.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •