نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در موردvisual C++‎

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    12

    سوال در موردvisual C++‎

    با سلام وخسته نباشید
    چه طوری می تو نم یه برنامه C++‎ را در محیط visual اجرا کنم؟
    با تشکر

  2. #2
    احتمالا منظورتان برنامه نویسی غیر دات نت هست !
    یک پروژه از نوع win32 console می سازید . سپس یک فایل cpp می سازید و برنامه را در آن می نویسید.
    فقط به یک نکته توجه کنید که برای استفاده از ورودی و خروجی ها کد پر رنگ شده را نیز بنویسید:

    #include <iostream>
    using namespace std;

    int main () {

    int x = 10;
    cout << x << endl;
    return 0;
    }
    ضمنا اگر سوال شما مربوط به دات نت نمی شود ، لطفا در بخش خودش یعنی ++C/C بپرسید.

    موفق باشید

  3. #3

    Arrow

    سلام؛
    خوشبختانه، زهره خانم به جوابشون رسیدن!!
    یه سئوال اساسی راجع به ویژوال سی ++،
    من می خوام یه برنامه رایت سی دی|دی وی دی بنویسم، آخه یه نصف سورسشو از اینترنت برداشتم!!
    ولی حالا موندم، چطور می شه کلاس های لازم رو پیدا و استفاده کرد!!
    هر کسی می دونه، بگه ممنون می شم
    در ضمن من c پلاس پلاس، کار کردم و تور آموزشی ام.اس.دی.ان رو طی کردم {نیشخند}
    آخرین ویرایش به وسیله thg303 : سه شنبه 30 بهمن 1386 در 23:46 عصر دلیل: تو ضیحات بیشتر

  4. #4
    این کد رو برای نمونه ببینید:
    http://www.codeproject.com/KB/applic.../Scan2PDF.aspx

    ریاضی

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد تفاوت ها Visual Studio 2005 و Visual Studio .NET
    نوشته شده توسط ali_googerdy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 15:53 عصر
  2. A Visual Studio Add-In That Converts C#‎ Code To Visual Basic
    نوشته شده توسط HO457 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 فروردین 1385, 21:29 عصر
  3. تبدیل پروژه Visual studio 2003به Visual studio2005
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 10:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •