نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Replace فایل عکس در زمانی که خود عکس در Picture box لود شده

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    Tick Replace فایل عکس در زمانی که خود عکس در Picture box لود شده

    می خواستم عکس هام رو کاربرم انتخاب کنه بعد ذخیره کنه . کاربر اول می یاد و یک عکس رو انتخاب می کنه ، بعد عکس داخل Picture Box لود می شه ، بعد تو آدرسی که خودم دادم ذخیره می شه.
    من می خواستم به کاربرم امکان ویرایش عکس رو هم بدم ، یعنی کاربر بعد از اینکه عکس رو ذخیره کرد بتونه جای عکس فعلی یک عکس دیگه درج کنه. به این ترتیب که فرم که باز می شه عکس قبلی لود می شه ، بعد کاربر روی عکس کلیک می کنه و یک عکس دیگه انتخاب می کنه ، بعد دگمه ذخیره رو می زنه. همه مشکلات از همین جا شروع می شه، چون وقتی قبلا فایلی وجود داشته باشه بعد من بخوام یک عکس دیگه جاش ذخیره کنم باید اول عکس قبلی رو پاک کنم بعد این عکس جدید رو بزارم ، ولی از من قبول نمی کنه ، و یک Run Time Error به نام GUI+ Error می ده. من اول فکر کردم شاید مشکل از Picture Box پس بعد از اینکه کاربر دکمه Ok رو زد من اول Picture Box رو از بین بردم ولی باز هم همون خطا رو داد
    در ضمن من الان فقط می خوام فایل رو پاک کنم ، همین ، چون اگه فایل نباشه درجش مشکلی نداره
    وقتی از دیتابیس استفاده کردم مشکلم حل شد
    ولی من می خوام عکس هام رو داخل هارد ذخیره کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    متاسفانه 2 بار خوندم اما نفهمیدم آخر چی میخواین!
    اگه مشکل پاک کردن فایله ، این راهش :
            If System.IO.File.Exists("C:\PicAstronomical\" & PictureName) = True Then System.IO.File.Delete("C:\PicAstronomical\" & PictureName
    )
    اگه ذخیره رو هارد یا دیتابیسه ، واضح تر بگید میخواید چیکار کنید دقیقا !

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90
    برای اینکه دقیقا نشان بدهم مشکلم از کجاست ، یک برنامه کوتاه نوشتم که مشکل دقیقا نشان می دهد
    لطفا فرم را دو بار باز کنید. یک بار یک عکس ثبت کنید. سپس فرم را ببندید و دوباره یک عکس ذخیره کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90
    اگه دوستان تو باز کردن پروژه مشکل دارن می خواهید با 2008 درست کنم بفرستم ؟
    لطفا اگر کسی لینکی برای کمک داشت لطف کنه

  5. #5
    عزیزم تو همین قسمت .یه مثال کامل کار کردن با عکس هست من گرفتمش مشکلم حل شد
    می خواهی اگه پیدا نکردی لینکشو بزارم

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90
    حتما ، خیلی ممنون می شم ، والا من که هر چی سرچ کردم هیچ تاپیک مناسبی پیدا نکردم.
    اگه تونستید این مشکلمم برطرف کنید.
    متاسفانه این پروژه مربوط به یکی از دوستانم بود. چون ایشون خیلی به گرافیکش علاقه داشت چندین جا این عمل اتصال عکس رو انجام داده بود. من نمی دونم چیکار کنم که اتصال عکس با TextBox قطع بشه و دیگه از همدیگه جدا بشن ، و اجازه دستکاری فایل مربوط به عکس رو به من بده.
    البته با استفاده از روش درج اطلاعات در داخل بانک مشکل رو بر طرف کردم ، یعنی بعد از اینکه فایل رو توی TextBox لود می کردم ، اون رو داخل بانک ذخیره می کردم ، ولی همونطور که شما می دونید و دوست منم متوجه شد ، کار با عکس به این شکل فوق العاده سنگین و نامناسب است . در صورتی که روشی پیدا کنم که این مشکل رو حل کنم از اون استفاده خواهم کرد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    یه تغییرات کوچیکی دادم تو سورستون (البته کامنت کردم)
    اگه جائیشو نفهمیدین بگین توضیح بدم .

    من نمی دونم چیکار کنم که اتصال عکس با TextBox قطع بشه و دیگه از همدیگه جدا بشن ، و اجازه دستکاری فایل مربوط به عکس رو به من بده.


    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90
    مشکل حل نشد، در واقع اصلا تفاوتی نکرد
    قرار بود من بتونم یک عکس رو از روی هارد پاک کنم ، در حالی که اون عکس داخل Picture box لود شده بود.ولی الان با توجه به چیزی که شما نوشتید :) هنوز همون مشکل وجود داره

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز کد اقای یاوری را به این صورت تصحیح کنید مشکل حل می شود

     Dim strPath As String = Application.StartupPath & "\Image"
    Dim strFilePath As String = strPath & "\1.jpg"
    Dim stream As IO.FileStream
    Private Sub picTest_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles picTest.Click
    If IO.File.Exists(strPath) Then
    Else
    If MessageBox.Show("آیا مایل به درج عکس هستید", "درج عکس", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) = Windows.Forms.DialogResult.Yes Then
    If dlgOpen.ShowDialog() = Windows.Forms.DialogResult.OK Then
    MsgBox(dlgOpen.FileName)
    picTest.Image = Drawing.Image.FromFile(dlgOpen.FileName)
    saveImage(dlgOpen.FileName)
    picTest.Image = Drawing.Image.FromFile(dlgOpen.FileName)
    End If

    End If
    End If
    End Sub
    Sub saveImage(ByVal strFileName As String)
    'If IO.File.Exists(strFileName) Then
    If Not IO.Directory.Exists(strPath) Then
    IO.Directory.CreateDirectory(strPath)
    End If
    If IO.File.Exists(strFilePath) = True Then
    picTest.Image = Nothing
    stream.Close()
    IO.File.Delete(strFilePath)
    End If
    IO.File.Copy(strFileName, strFilePath)
    'End If
    End Sub

    Private Sub frmTestPic_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    If IO.File.Exists(strFilePath) Then
    stream = New IO.FileStream(strFilePath, IO.FileMode.Open)

    picTest.Image = Drawing.Image.FromStream(stream)
    End If
    End Sub


    این هم خود پروژه
    TestAddPic.zip

تاپیک های مشابه

  1. تابع Replace
    نوشته شده توسط niksoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 07:59 صبح
  2. یک مشکل : دستور Replace در Sql
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 23:03 عصر
  3. Replace کردن یک رشته درون خود فایل
    نوشته شده توسط Maryam80 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 07:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •