نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: این error مربوط به چیه؟Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds o

  1. #1

    Tick این error مربوط به چیه؟Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds o

    سلام.
    در برنامهای که نوشتم اول به ftp وصل میشه و بعد داخل ftp عمل search رو انجام مده. برنامه درست کار میکنه اما گاهی اوقات (اکثرا اولین search) که عمل search طول میکشه این error رو میده
    Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\www\function.php on line 5
    البته اگه search رو دوباره انجام بدم جواب میگیرم.این error مربوط به چیه؟

  2. #2
    معمولا موقع اجرای یک حلقه infinity این خطا رخ میده.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123
    PHP وقتی ببینه اجرای یه اسکریپت بیش از زمان معمول هست اون رو متوقف می کنه و خطای
    Maximum execution time of 30 seconds exceeded
    رو نشون می ده .
    بنابرین اگر اسکریپتتون مدت زمان زیادی برای اجرا نیاز دارد باید به PHP بگید که به اجرای طولانی اسکرپت گیر نده لذا خط زیر رو در اول اسکرپتتون قرار دهید :
    <?php

    set_time_limit(0);

  4. #4
    اما من توی برنامم هیچ scriptی ندارم .کجای برنامه اینو بذارم؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123
    تو اول برنامت بذار
    یه سری هم به راهنمابزنی بد نیست

تاپیک های مشابه

  1. Run Time Error 0
    نوشته شده توسط شایان کدینگ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 20:42 عصر
  2. خطای run time error
    نوشته شده توسط Ali_Fallah در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 09:45 صبح
  3. run time error 430 in win 98
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 خرداد 1384, 00:03 صبح
  4. این Run Time Error از کجا سرچشمه میگیره
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 10:42 صبح
  5. خطای Run-time Error '6هنگام اجرا
    نوشته شده توسط jannati در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1383, 13:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •