نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه با زدن Right click بر روی کنترل کلیک کنم.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    Tick چگونه با زدن Right click بر روی کنترل کلیک کنم.

    با سلام خدمت اساتید محترم
    من میخام با Right click روی یک کنترل ابتدا یکبار برو روی آن کنترل کلیک بشه بعد منوی popup مربوط به Right click نمایش داده بشه .
    مثلا Right click بر روی msflexgrid
    با تشکر

  2. #2
    میتونی از رویداد MouseDown استفاده کنی که اگر Button = 2 بود رویداد کلیک اجرا بشه
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723
    نقل قول نوشته شده توسط Lsass.CRC32 مشاهده تاپیک
    میتونی از رویداد MouseDown استفاده کنی که اگر Button = 2 بود رویداد کلیک اجرا بشه
    شاید من منظورم رو بد توضیح دادم.
    من msflexgrid دارم با یکسری دیتا توش .حالا میخام با راست کلیک بر روی هر سطر یه منوی راست کلیک باز بشه تا اون اطلاعات رو پاک یا ادیت کنم .
    حالا من نمیخام روی هر سطر اول کلیک کنم بعد راست کلیک ، میخام وقتی راست کلیک میکنم اول اون سطر انتخاب بشه (انگار که روش کلیک کردم )بعد منوی راست کلیک نمایش داده بشه .
    امیدوارم منظورم را کامل رسونده باشه.
    در رویداد mouse down هم کد زیر رو قرار دادم فعلا.
    Private Sub mfg_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    'Button = 1 :::>>> For LeftClick
    'Button = 2 :::>> For RightClick

    If Button = 2 Then
    PopupMenu mnupop
    End If
    End Sub

  4. #4
    همانطور که Lsass.CRC32 گفتند در رویداد Mouse Down کد زیر را بنویسید
    File نام منو
    و رویداد Label1 فراخانده می شود
    If Button = 2 Then
    PopupMenu File
    Label1_Click
    End If
    این شی رویداد مربوط به ماوس را نداره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160
    درسته با روش دوستان کاملا جواب میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723
    نقل قول نوشته شده توسط ƒxmahdi مشاهده تاپیک
    همانطور که Lsass.CRC32 گفتند در رویداد Mouse Down کد زیر را بنویسید
    File نام منو
    و رویداد Label1 فراخانده می شود

    این شی رویداد مربوط به ماوس را نداره
    این کد زمانی جواب میده برای همون label استفاده بشه برای msflexgrid عملی نیست.چون من هر جا روی grid راست کلیک میکنم سطر اول که به صورت پیش فرض بعد از لود شدن فرم سلکت شده انتخاب میشه .
    من دنبال یه کدی مشابه دستور sendkeys هستم. البطه اگه وجود داشته باشه.

  7. #7
    کد کامل و واضح توضیح داده شده فکر نکنم مشکلی داشته باشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723
    آقا من واقعا گیج شدم
    من اگه بخام از روش دوستان استفاده کنم کدم به این صورت میشه

    if Button = 2 Then
    PopupMenu mnupop
    msflexgrid1_click
    End If
    حالا رویداد کلیک msflexgrid چه زمانی اجرا میشه؟
    زمانی که من بر روی یه سطر کلیک کرده باشم.(یعنی از قبل یه سطری توی msflexgrid انتخاب شده باشه)
    یعنی در واقع من با کد بالا رویداد کلیک مربوط به کنترل msflexgrid رو فراخوانی میکنم ، و بر روی سطر زیر پوینتر موسم کلیک نمیکنم.
    اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند.
    من همچنان منتظر راهنمایی های دوستان هستم .
    با تشکر


  9. #9
    سلام
    از این کد استفاده کن
    فقط ارتفاع سطرهات مثل هم باشه


    Private Sub MSFlexGrid1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, x As Single, y As Single)

    With MSFlexGrid1
    .Row = y / (.RowHeight(0) + 10) + .TopRow - 1
    End With

    '...
    '...
    '...

    End Sub
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723
    نقل قول نوشته شده توسط vbhamed مشاهده تاپیک
    سلام
    از این کد استفاده کن
    فقط ارتفاع سطرهات مثل هم باشه


    Private Sub MSFlexGrid1_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, x As Single, y As Single)

    With MSFlexGrid1
    .Row = y / (.RowHeight(0) + 10) + .TopRow - 1
    End With

    '...
    '...
    '...

    End Sub
    خیلی ممنون
    مشکل به کمک شما برطرف شد.

تاپیک های مشابه

  1. right click
    نوشته شده توسط sali63t در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 08:49 صبح
  2. right click ماوس
    نوشته شده توسط sahar_2008 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 22:22 عصر
  3. اجرای click یک کلید بعد از گرفتن تااید از یک جاوا اسکریپ
    نوشته شده توسط سید مسعود موحد در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 18:39 عصر
  4. شبیه سازی Click موس به صورت ...
    نوشته شده توسط mrt_programer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 12:38 عصر
  5. Right Click
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 23:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •