نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: delete from datagrid

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نبراسکا - آمریکا
    پست
    35

    Tick delete from datagrid

    سلام من این سوالی را که دارم خیلی جستجو کردم . نبود در سایت مشابهش و اگر هم بود کسی جواب صریح نداده بود.

    1)ببینید من یک دیتاگرید ویو دارم و از طریق بایندینگ اطلاعات یک بانک را بهش وارد کردم . حالا میخوام اگر کاربر یک ردیف خاص را از دیتا گرید ویو پاک کرد ، این تغییرات علاوه بر اعمال شدن در دیتاگرید ویو ، در بانک اصلی نرم افزار هم اعمال بشه... لطفا در نظر داشته باشید که من نمیدونم انتخاب یک ردیف را چطوری در نظر بگیرم برای پاک کردن رکورد خاص!

  2. #2
    سلام
    ابتدا شما یک ردیف را انتخاب میکنید یکی از سلهای آن را بخوانید و از بانک حذف کنید و دیت
    PrivateSub DataGridView1_CellClick(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles DataGridView1.CellClick
    If IsNumeric(Me.DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item(0).Value) = TrueThen
    IfMe.DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item(0).Value > 0 Then
    Me.TextBox1.Text = Me.DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item(0).Value
    Me.TextBox2.Text = Me.DataGridView1.CurrentRow.Cells.Item(1).Value
    Me.TextBox2.Focus()
    EndIf
    EndIf
    EndSub
    اگرید را دوباره بایندینگ کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    به این یک نگاه بنداز شاید کارت را بیافتد.

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=89726

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار maryam_vb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    230
    شما باید فیلدی غیر تکراری مثل autonumber برای جدولت داشته باشی .
    در این مثال فیلد number از نوع autonumber میباشد.
    این کد رو در رویداد کلیک دیتا گرید بنویس:
    Dim dr As DataRow
    dr = dst.Tables(0).Rows.Item(dgv.CurrentRow.Index)
    i = dr.Item("number")

    i حاوی فیلد غیر تکراری سطر انتخاب شده است.
    کد حذف:

    Dim cmddel AsNew OleDb.OleDbCommand
    Dim ds1 AsNew DataSet
    Dim strdel = "delete from mytebel where number= " + CStr(i)
    conn.Open()
    cmddel.CommandType = CommandType.Text
    cmddel.CommandText = strdel
    cmddel.Connection = conn
    گرفتن تایید برای حذف
    cmddel.ExecuteNonQuery()
    conn.close


    حالا دیتا گرید رو به بانکت مرتبط کن . اگه برای بار اول از طریق dataset دیتا گرید رو بایند کردی در اینجا دوباره همون کد رو بنویس.

تاپیک های مشابه

  1. دستور delete
    نوشته شده توسط حسین علوی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 17:38 عصر
  2. delete
    نوشته شده توسط Samira Azad در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 13:12 عصر
  3. delete from datagrid
    نوشته شده توسط dalaho در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 07:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •