نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش متن دریافتی از وبسایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    82

    Tick نمایش متن دریافتی از وبسایت

    سلام خدمت همه اساتید محترم

    فرض کنید یک فایل txt در یک وب سایت داریم. میخوام که محتویات این فایل رو در TextBox نمایش بدم.
    فکر نکنم زیاد مشکل باشه اما من تازه کار هستم
    ممنون میشم که دوستان راهنمایی بفرمایند

    ضمنا اگه بخوام که هر مثلا 1 دقیقه این سایت چک بشه از چه طریقی باید عمل کنم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    82
    نقل قول نوشته شده توسط Argonod مشاهده تاپیک
    فکر نکنم زیاد مشکل باشه اما من تازه کار هستم
    فکر میکردم راحت باشه اما مثل اینکه سخت تر از این حرفهاست
    اینو پیدا کردم که باید با :
    System.Net.HttpWebRequest
    و
    System.Net.HttpWebResponse

    انجام بشه
    اما هنوز موفق نشدم

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    82
    بالاخره موفق شدم

    کد رو اینجا قرار میدم شاید مابقی دوستان هم استفاده کردند
            Dim myHttpWReq As HttpWebRequest = _
    CType(WebRequest.Create("http://www.example.com/text1.txt"), HttpWebRequest)
    Dim myHttpWResp As HttpWebResponse = _
    CType(myHttpWReq.GetResponse(), HttpWebResponse)
    Dim receiveStream As Stream = myHttpWResp.GetResponseStream()
    Dim encode As Encoding = System.Text.Encoding.GetEncoding("utf-8")
    Dim readStream As New StreamReader(receiveStream, encode)
    Dim str3 As String = readStream.ReadToEnd
    readStream.Close()
    myHttpWResp.Close()

  4. #4
    این کد دقیقا سورس صفحه را بر میگردونه؟

  5. #5
    دوست عزیز پس در آخر TextBox1.Text برابر با چیه ؟

  6. #6
    آقا این HttpWebRequest رو در سیستم من نمیشناسه باید چیزی رو به فرم اضافه کنم.؟؟؟
    همینطور Stream و Encoding و StreamReader .

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    82
    نقل قول نوشته شده توسط VB.NET2005 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز پس در آخر TextBox1.Text برابر با چیه ؟
    درمثال من میشه
    TextBox1.Text=str3

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    82
    نقل قول نوشته شده توسط kheybar مشاهده تاپیک
    آقا این HttpWebRequest رو در سیستم من نمیشناسه باید چیزی رو به فرم اضافه کنم.؟؟؟
    همینطور Stream و Encoding و StreamReader .
    اینارو به اول کدت اضافه کن:
    Imports System.Net
    Imports System.IO
    Imports System.Text

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    82
    نقل قول نوشته شده توسط margemoosh مشاهده تاپیک
    این کد دقیقا سورس صفحه را بر میگردونه؟
    دقیقا متن داخل فایل text1.txt از لینک http://www.example.com/text1.txt
    رو برمیگردونه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •