نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: multi select در datagrid

  1. #1

    Lightbulb multi select در datagrid

    با سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم

    چه طوری میشه در یک datagrid چند رکورد را با هم انتخاب کرد (multi select) و فهمید که کدوم رکوردها انتخاب شدند (مثلا مقادیر ستون اول رو به ازای تمام رکوردهای انتخاب شده به دست آورد)???


    اگر دوستان لطف کنند و یه نمونه اینجا بزارند که دیگه یک دنیا شرمنده کردند

    ممنون از محبتتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740
    سلام
    برای اینکه چند تا سطر رو انتخاب کنی کافیه که Ctrl رو نگه داری و چند سطر رو HighLight کنی.

    حالا برای دسترسی بهشون :


    DataGrid1.SelectedRows.Item(5).Cells(3).Value.ToSt ring


    مثلا کد بالا به مقدار 4 امین سلول از 6 امین سطر انتخاب شده دسترسی پیدا می کنه، چون Index ها Zero Based هستند.

    از مشخصه های SelectedCells و SelectedColumns هم می تونی استفاده کنی

  3. #3
    سلام
    reza جان ممنون

    اما من selectedrows،selectedcells،selectedcolumns رو برای datagrid هام ندارم
    شما مطمئنی اینها propertyهای datagrid هستند

    اگه لطف کنی و یه نمونه بزاری ممنون میشم

    بازم تشکر

  4. #4
    قابلیت انتخاب چند ردیف با گرفتن کلید کنترل امکان پذیره.

    ولی فکر نکنم دیتاگرید قابلیت برگردوندون کل ردیف های انتخابی رو داشته باشه.

    برای این کار باید از VsFlexGrid استفاده کنید.



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740
    نقل قول نوشته شده توسط j.farazani مشاهده تاپیک
    سلام
    reza جان ممنون

    اما من selectedrows،selectedcells،selectedcolumns رو برای datagrid هام ندارم
    شما مطمئنی اینها propertyهای datagrid هستند

    اگه لطف کنی و یه نمونه بزاری ممنون میشم

    بازم تشکر

    نه، ببخشید ، اینها Property های DataGridView هستند، من دقیق نخونده بودم.

تاپیک های مشابه

  1. فعال کردن select در datagrid
    نوشته شده توسط ardvisoor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 23:28 عصر
  2. multi select list box
    نوشته شده توسط mrn_asef در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1384, 09:47 صبح
  3. Multi Header Datagrid
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1384, 11:04 صبح
  4. select در datagrid
    نوشته شده توسط mohandess_anita در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 09:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •