نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تشخیص تغییر دادن value های combobox توسط کاربر

  1. #1

    Tick تشخیص تغییر دادن value های combobox توسط کاربر

    سلام
    با چه کدی می توان بررسی کرد که value های combobox تغییر کرده ؟
    برا کد زیر error می گیره

    if(comboBox1 .SelectedValueChanged )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639
    منظور شما از valueها چیه؟ برای هر کاری یه event هست. مثلا اگر کاربر آیتم جاری رو عوض کنه، SelectedValueChanged اتفاق میافته. برای کدنویسی، تو فرم، combobox مورد نظر رو با یک کلیک انتخاب کن. در پنجره Properties (که با F4 میاد) برو رو eventها و eventی رو که گقتم double click کن. حالا کدت رو بنویس

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط shirin_h مشاهده تاپیک
    سلام
    با چه کدی می توان بررسی کرد که value های combobox تغییر کرده ؟
    برا کد زیر error می گیره

    if(comboBox1 .SelectedValueChanged )
    از این ایونت استفاده کنید :

            private void comboBox1_ValueMemberChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    }
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  4. #4
    من نمی دونم چه جوری باید برم قسمت event ها
    به کل یادم رفته
    یادمه که باید یه قسمت خاصی برم و کدم رو اونجا بنویسم ایونت
    selected index changed رو ژیدا کردم ولی اونی رو که می خوام نه
    تو قسمت properties کمبوباکس هم نبود

  5. #5
    من نمی دونم چه جوری باید برم قسمت event ها
    به کل یادم رفته
    روی کنترل مورد نظرتون کلیک کنید
    برید توی پنجره properties که احتمالا گوشه ادیتور VStudio هست.
    یک علامت شبیه رعدوبرق داره روش کلیک کنید.
    حالا این تمام ایونت های مربوط به اون آبجکت رو می بینید.
    روبروی هر ایونتی که می خواهید دوبار کلیک کنید تا کدش generate بشه و ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    توی پروپرتی برو. کنارش event ها هست دیگه.
    آخرین ویرایش به وسیله ir_programmer : چهارشنبه 10 آذر 1389 در 12:40 عصر

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ستون از نوع combobox در datagridview
    نوشته شده توسط fks_program در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:50 عصر
  2. تغییر مقدار انتخاب شده در Combobox به مقدار دلخواه
    نوشته شده توسط setare7sky در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 08:05 صبح
  3. ComboBox با طول متغییر
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1383, 11:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •