نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: این ERROR برای چی به وجود میاد Could not find a part of the path "e:\".

  1. #1
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    Tick این ERROR برای چی به وجود میاد Could not find a part of the path "e:\".

    با سلام

    من تو برنامه میخوام یه پوشه بسازم و لی با این پیام مواجه میشم علت چیه؟

    ممنون از کمک دوستان
    Server Error in '/' Application.

    Could not find a part of the path "e:\".

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path "e:\".

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
    Stack Trace:

    [DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path "e:\".]
    System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String str) +265
    System.IO.Directory.InternalCreateDirectory(String fullPath, String path) +460
    System.IO.Directory.CreateDirectory(String path) +180
    command_line.index.Button1_Click(Object sender, EventArgs e)
    System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +108
    System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPo stBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +57
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEve ntHandler sourceControl, String eventArgument) +18
    System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCol lection postData) +33
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain() +1292

    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2407; ASP.NET Version:1.1.4322.2407

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار miladr
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    وقتی تو نت هستم همه جا هستم و هیچ جا نیستم.
    پست
    472
    شما باید مسیر درست واسه ایجاد پوشه بدین.
    مثل
    ("e:\myfolder")

  3. #3
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    با سلام

    ممنون
    مسیر کاملا درسته از server.mappath استفاده میشه

    این مشکل از سمت سرور هست چون روی هاست دیگه من این مشکل رو ندارم به نظرتون چی میتونه باشه.

    جالب اینکه من میتونم فایل بسازم،بخونم،حذف کنم و لی پوشه رو فقط میتونم بخونم (تحت دات نت) ولی وقتی میخوام پوشه ایجاد کنم در حوزه wwwroot خود این error رو میده

  4. #4
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944
    سلام

    این مشکل هم بعد از این همه مدت حل شد . میگم تا اگر دوستان با چنین مشکلی مواجه شدن بدونن چی کار کنن.

    این مشکل زمانی پیش میاد که یکی از اکانتهای network service یا everyone توی سرور pemission read attributes نداشته باشه البته اگر network servis هم داشته باشه و everyone نداشته باشه بازم این error هست و الویت با everyone هست.

تاپیک های مشابه

  1. پیغام "absolute path information required "
    نوشته شده توسط abnoos2 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1387, 09:55 صبح
  2. Could not find a part of the path "d:\"
    نوشته شده توسط raravaice در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1386, 09:58 صبح
  3. "\:Could not find a part of the path "D لطفا کمک
    نوشته شده توسط atf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 12:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •