نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: این برنامه مشکلش چیه ؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار anssarri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    نارمك
    پست
    27

    Tick این برنامه مشکلش چیه ؟

    از اکسس 2000 برای Database استفاده کردم.زمانی که برنامه را اجرا میکنم این error را
    میده:

    '( Run-time error '-2147217900(80040e14
    Syntax error in FROM clause

    در ضمن در پروژه Microsoft ActiveX Data Object 2.7 Library را هم اضافه کردم.از خط قرمز خطای فوق را میگیره.



    Dim cnn As New ADODB.Connection
    Dim rec As New ADODB.Recordset

    ()Private Sub Form_Load

    cnn.ConnectionString = "provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" & "App.Path& "\db2.mdb
    cnn.CursorLocation = adUseClient
    cnn.Open
    rec.Open "SELECT * FROM Password", cnn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, adCmdText
    End Sub

    جالب اینجاست که اگر db2.mdb را که در Access 2000 ساخته شده است را به db1.mdb که در Access 97 ساخته شده است تغییر دهم و Jet.OLEDB.4.0 را هم به Jet.OLEDB.3.51
    برنامه بدون خطا اجرا میشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sokote_bi_payan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    پاکدشت - تهران - تبریز - قزوین
    پست
    380
    به نام خدا

    با سلام

    باید از microsoft ado data control 6.0 استفاده کنید

    بعدشم تو اون کدی که به رنگ قرمز نوشتید قسمت آخرشو حذف کنید

    یعنی :

    rec.Open "SELECT * FROM Password", cnn, adOpenDynamic, adLockOptimistic

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر جدید آواتار anssarri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    نارمك
    پست
    27

    Unhappy کمک کنید ...

    مشکل من هنوز حل نشده.یکی کمک کنه تو رو خدا ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SeyedMoosavi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Qom
    پست
    250
    Microsoft ActiveX Data Object 2.8 استفاده کن ببین چی میشه

  5. #5
    کاربر جدید آواتار anssarri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    نارمك
    پست
    27

    Talking مشکل حل شد

    سلام
    مشکل حل شد.ظاهرا چون کلمه Password یک کلمه کلیدی است , این خطا بوجود می آمده.
    به هر حال با تغییر Password به Passwordx مشکل حل شد.
    از همه دوستان هم که جهت حل مشکل نظر دادند بسیار سپاسگزارم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •