نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: render a TRichEdit text onto a canvas را به صورت یک برنامه دلفی در بیاورید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    render a TRichEdit text onto a canvas را به صورت یک برنامه دلفی در بیاورید

    سلام
    من نتوانستم render a TRichEdit text onto a canvas را به صورت یک برنامه دلفی در بیاورم آیا کسی می تواند.
    اینهم لینک سایتش:
    http://www.swissdelphicenter.ch/en/showcode.php?id=2146

    ...render a TRichEdit text onto a canvas//

    uses RichEdit;


    procedure RichEditToCanvas(RichEdit: TRichEdit; Canvas: TCanvas; PixelsPerInch: Integer);
    var
    ImageCanvas: TCanvas;
    fmt: TFormatRange;
    begin
    ImageCanvas := Canvas;
    with fmt do
    begin
    hdc:= ImageCanvas.Handle;
    hdcTarget:= hdc;
    // rect needs to be specified in twips (1/1440 inch) as unit
    rc:= Rect(0, 0,
    ImageCanvas.ClipRect.Right * 1440 div PixelsPerInch,
    ImageCanvas.ClipRect.Bottom * 1440 div PixelsPerInch
    );
    rcPage:= rc;
    chrg.cpMin := 0;
    chrg.cpMax := RichEdit.GetTextLen;
    end;
    SetBkMode(ImageCanvas.Handle, TRANSPARENT);
    RichEdit.Perform(EM_FORMATRANGE, 1, Integer(@fmt));
    // next call frees some cached data
    RichEdit.Perform(EM_FORMATRANGE, 0, 0);
    end;

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    RichEditToCanvas(RichEdit1, Image1.Canvas, Self.PixelsPerInch);
    Image1.Refresh;
    end;

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212
    چرا نتونستید؟
    به خوبی جواب داد.
    البته کد شما رو تست نکردم. کدی که در لینک سایتش بود تست کردم و به خوبی جواب داد!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    212
    اینم برنامه کوچک تستی از همین سایت.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: render a TRichEdit text onto a canvas را به صورت یک برنامه دلفی در بیاورید

    این کد تنها محتویاتی رو به تصویر تبدیل میکند که دیده میشه اگر متن ریچ ادیت زیاد باشه و نیاز به اسکرول پیدا کنه و یا اینکه ارتفاع ریچ ادیت زیادتر از مونیتور باشه رو به تصویر تبدیل نمیکنه
    برای حل این مشکل چکار باید کرد

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد TRichedit
    نوشته شده توسط SUNMOON در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 15:06 عصر
  2. تغییر مکان یک div بعد از render
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 10:48 صبح
  3. تفاوت Render - RenderContents - CreateChildControls چیست؟
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 12:18 عصر
  4. آموزشی: تغییر Render کنترل های دات نت 2005
    نوشته شده توسط HO457 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 00:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •