نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: caption

  1. #1

    caption

    سلام یه combo دارم ویه datagrid میخوام وقتی روی item های این combo که مثلا شامل اسامی افراد است کلیک کردم caption این datagrid مطابق با آن نام combo تغییر کند وثلا نام سارا است و حالا اسم سارا جایی که نام column را مینو یسیم نشان بده

  2. #2
    منظورت یه همچین چیزیه؟:
    private void comboBox1_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    dg.CaptionText = comboBox1.SelectedItem.ToString();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133
    با سلام:

    فکر کنم اینطوری به جواب برسی

    dataGridView1.Columns[0].HeaderText
    [Combobox1.Items[Combobox1.SelectedIndex=
    ;()ToString.
    منظور از
    [0]Columnsهمان ستونی است که می خواهی بر اساس انتخاب کمبوباکست نامش تغییر کنه

  4. #4
    میگم که این چیزی که اینجاست:
    dataGridView1.Columns[0].HeaderText
    [Combobox1.Items[Combobox1.SelectedIndex=
    ;()ToString.
    datagridview و با datagrid یه نموره فرق می کنه.منظور صحاب پست کدومه؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133
    با سلام:
    این DataGridView1 رو برای مثال نوشتم در واقع DataGridView1 اسم DataGrid ات است.فرقی ندارن با هم.
    موفق باشی

  6. #6
    برای من CaptionText نداره و کنترلم هم datagridview است ولی این property رو نمی آره

  7. #7
    منظورتون همینه که براتون فرستادم ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    133
    با سلام مجدد:

    شما اشتباه می کنید CaptionText نه باید HeaderText رو استفاده کنید.مجددا کد مربوطه رو براتون اینجا گذاشتم
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. چرا گاهگاهی caption فرم برنامه عوض می شود ؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 11:47 صبح
  2. Caption فرم فعال
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1384, 12:35 عصر
  3. caption به شکل چشمک زن
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 27
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 05:06 صبح
  4. قرار دادن متن در Caption bar فرم
    نوشته شده توسط ali643 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 10:46 صبح
  5. به حرکت دراوردن caption فرم
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1383, 09:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •