نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: HelpProvider

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265

    Question HelpProvider

    سلام دوستان
    من با استفاده از کد زیر از کلاس هلپرووایدر استفاده کردم و جواب گرفتم اما وقتی متن فارسی رو برای توضیح به جای رشته انگلیسی قرار میدم حروف فارسی در زمان اجرا بصورت کدهای نامشخص نمایش داده میشن
    کسی راهکاری برای این مشکل داره؟
               HelpProvider1.SetHelpString(Me.UsernameTextBox, " Please Enter Your UserName ")
    HelpProvider1.SetShowHelp(Me.UsernameTextBox, True)
    HelpProvider1.SetHelpString(Me.PasswordTextBox, " Please Enter Your Password ")
    HelpProvider1.SetShowHelp(Me.PasswordTextBox, True)
    HelpProvider1.SetHelpString(Me.OK, " Please Enter Your UserName and Password To First ")
    HelpProvider1.SetShowHelp(Me.OK, True)
    HelpProvider1.SetHelpString(Me.Cancel, " Exit ")
    HelpProvider1.SetShowHelp(Me.Cancel, True)
    Me.HelpButton = True

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265
    کسی نمی خواد کمک کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    با سلام
    از این طریقی که شما استفاده میکنید نمیشه ولی شما میتونید یک فایل Help با پسوند html یا chm درست کنی و آدرس اون فایل رو به HelpProvider بدی
    برای ساخت فایل help هم توی همین سایت جستجو کنی پیدا میکنی

تاپیک های مشابه

  1. کنترل HelpProvider
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 16:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •