نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: spell checker

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    spell checker

    دوستان عزیز سلاممن دنبال یک پروژه درباره spell checker هستم و به زبان سی و سی شارپ به چیزهای دست پیدا کردم. ولی جستجو من برای پروژه ای به زبان وبی دات نت نتیجه بخش نبود. ایاکسی از دوستان به زبان وبی دات نت پروژه spell checker دارد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    چرا از spell checker خود DLL ورد استفاده نمیکنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    دوست عزیز من می خواهم در یک دیکشتنری از spell checker استفاده کنم.
    آیا راه حلی که پیشنهاد داده اید در این مورد قابل استفاده است؟واگر است می شد کمی بیشتر توضیح دهید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    با سلام دوست خوبم
    1) Microsoft Word 11.0 Object Library رو توی پروژت اضافه کن
    2)

    در ابتدای برنامه :
    Dim c As New Word.Application
    توی رویداد کلیک باتون :
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Label1.Text = c.CheckSpelling(TextBox1.Text)
    End Sub

    آیا منظورت همینه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_rezaei
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    ایلام
    پست
    430
    سلام.
    و البته یه ایرادش وابسته شدن به آفیس 2003 هست.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    1) Microsoft Word 11.0 Object Library رو توی پروژت اضافه کن
    از کجا این قسمت را باید وارد کنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    با سلام
    از منوی Project گزینه ی ... Add Refrence رو انتخاب کنید سپس در پنجره ای که باز میشه روی تب COM کلیک کنید.
    توی اون لیستی که به شما نمایش میده گزینه ی Microsoft Word 11.0 Object Library رو انتخاب کن و در آخر کلید OK رو بزن
    باید حتما نرم افزار Office نصب باشه
    کد بالا رو هم ویرایش کردم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    و البته یه ایرادش وابسته شدن به آفیس 2003 هست.
    منم همچین نظری دارم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974
    یعنی هیچ کس تا حالا همچین برنامه ای ننوشته است تا بتواند من را راهنمایی کند؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    شما میتونید یک بانک کلمات درست کنید و کلمه ای که کاربر وارد میکنه رو با کلمات داخل بانک مقایسه کنی سپس اگه وجود داشت که درسته و گرنه کلمه نادرست
    فکر میکنم این تنها راهش باشه

تاپیک های مشابه

  1. Online Checker آنلاین چکر
    نوشته شده توسط UpgradeVB6Code در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 13:01 عصر
  2. spell checker
    نوشته شده توسط tabatabaie_fa در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 شهریور 1386, 14:47 عصر
  3. راهی برای spell check
    نوشته شده توسط habdolah در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 10:05 صبح
  4. ماتریس ها و Spell checking
    نوشته شده توسط neda60 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 11:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •