نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پشتیبانی

  1. #1

    Tick پشتیبانی

    با سلام خدمت دوستان
    من تو برنامم از بانک Access استفاده میکنم
    می خوام تو برنامم این امکان باشه که user بتونه ار data base پشتیبان بگیره
    اگه میشه نظرتون بگین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    با سلام
    به نظر من که بهترین راه کپی گرفتن از فایل Access

    FileIO.FileSystem.CopyFile(
    "Source.MDB", "Des.mdb", True, FileIO.UICancelOption.DoNothing)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351
    آقا جا داره منم تشکر کنم چون به این کد نیاز داشتم
    ممنون

  4. #4
    بعدش مه بخوام بازیلبی بکنم چی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    خوب اون آدرس مقصد رو یک جایی مثل رجیستری ذخیره کن بعد همین دستور رو برعکس بنویس

  6. #6
    ببخشید آقای amirsajjadi من تو برنامم یه seve dialog دارم .
    میشه یه مثال upload کنید

  7. #7

    تاریخ

    اگه تاریخ قدیمی بود؟

  8. #8
    SaveFileDialog.Title = "لطفا مسیر فایل پشتیبان را انتخاب کنید "
    SaveFileDialog.Filter = "DateBase Backup File(*.mpc)|*.mpc"
    SaveFileDialog.OverwritePrompt = True
    SaveFileDialog.RestoreDirectory = True
    SaveFileDialog.ShowHelp = False
    SaveFileDialog.ValidateNames = False


    If ((Windows.Forms.DialogResult.Cancel) = (SaveFileDialog.ShowDialog)) Then
    Msgbox_Custom("شما هیچ پشتیبانی را برای برنامه تهیه نکرده اید.آیا مایل به تهیه پشتیبانی هستید؟ ", 2, 1, "هشدار تهیه پشتیبانی ")
    If Msgbox_Custom_Result = 1 Then
    ToolStripMenuItem1_Click(sender, e)
    Else
    Return
    End If
    Else

    filen = SaveFileDialog.FileName + ".Mpc"

    filep = System.Windows.Forms.Application.StartupPath + "\TelBank.mdb"

    FileCopy(filep, filen)
    End If

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •