نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: Update database With DataGridView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    Update database With DataGridView

    update کردن DataBase(sq)l با DataGridView?
    tnx

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    من که نفهمیدم این سواله یا تیتر یه مبحث آموزشی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    سلام خیلی شرمنده
    عجله شد برام کار پیش اومد نصفه رد شد
    بازم شرمنده و حالا ادامش
    خیر این یک سوال بود
    من میخواستم یوزرم بیاد دیتاگرید ویو رو ادیت کنه هر رکوردی رو که میخواد و بعدا با زدن کلید ثبت اونو ثبت کنه!
    یعنی با دیتاگریدویو دیتابیسم رو آپدیت کنم
    میشه لطفا کامل بگید چیکار کنم؟
    پیشاپیش ممنون از همکاریتون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    یعنی منظورتون اینه که رکوردا یکی یکی آپدیت بشن ؟ روش مناسبی نیست اما میتونید وضعیت رکورد رو چک کنید و بعد آپدیت رو انجام بدید .
    dt.Rows(0).RowState = DataRowState.Modified


    وقتی رکوردا از دیتاگرید آپدیت میشن از لحاظ کارائی بهتره یه جا آپدیت بشن برای اینکار هم کافیه اینجوری کار کنید .
    dataAdapter.Update(dataTable)


    موفق باشید .

  5. #5

    #

    نقل قول نوشته شده توسط yavari مشاهده تاپیک
    سلام

    یعنی منظورتون اینه که رکوردا یکی یکی آپدیت بشن ؟ روش مناسبی نیست اما میتونید وضعیت رکورد رو چک کنید و بعد آپدیت رو انجام بدید .
    dt.Rows(0).RowState = DataRowState.Modified


    وقتی رکوردا از دیتاگرید آپدیت میشن از لحاظ کارائی بهتره یه جا آپدیت بشن برای اینکار هم کافیه اینجوری کار کنید .
    dataAdapter.Update(dataTable)


    موفق باشید .
    سلام دوست عزیز
    نکته خوبی زو گفتی ولی اگه میشه یه فرم رو به عنوان راهنما به ما نشون بده که این تکه کد
    که بعد از ویرایش کاربر سیستم وضعیت همه رکوردهای دیتاگریدویو رو چک میکنه اگه تغییر کرده بودن میاد Update میکنه رو ما ببینیم و از شما هم یاد بگیریم. یعنی فرم ورود داده با دیتاگریدویو با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 08:43 صبح
  2. Update database With DataGridView
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 10:18 صبح
  3. update کردن datagridview
    نوشته شده توسط farhadyoosefi در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1385, 22:00 عصر
  4. update database
    نوشته شده توسط ابراهیم_م در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 15:21 عصر
  5. DataGridView و ذخیره اطلاعات dataset در database
    نوشته شده توسط mokhtare در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1384, 21:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •