نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تطبیق resolation با برنامه تو vb

  1. #1

    Question تطبیق resolation با برنامه تو vb

    من یه برنامه تو کامپیوتر خودم با کیفیت 1152*864 نوشتم.چطوری می تونم یه کاری کنم که تو هر کامپیوتر دیگه که کیفیت تصویرش این نیست برنامه ام رو به طور خودکار تنظیم کنم؟

  2. #2
    روی فایل کلیک راست کنین proprties رو بزنی از برگنشان compatibility قسمت display setting رو تنظیم کن.

  3. #3

  4. #4
    منظورتون اینه که روی پوشه ای که exe از نرم افزار گرفتم کلیک راست کنم؟
    اگه بخوام search کنم با چه عنوانی؟

  5. #5
    آره منظورم همونه اگه منظور شما رو درست فهمیده باشم.

  6. #6
    کسی نمی دونه با چه عنوانی search کنم؟این راه حل جواب نداد

  7. #7
    این کد برای تغییر Resulation با کیفیت رنگ و فرکانس Refresh Rate هست که آقا پیمان چند وقت پیش تو سایت قرار داد.
     
    Option Explicit
    Private Declare Function EnumDisplaySettingsA Lib "user32.dll" (ByVal lpszDeviceName As String, ByVal iModeNum As Long, lpDevMode As DEVMODE) As Long
    Private Declare Function ChangeDisplaySettingsA Lib "user32.dll" (lpDevMode As Any, ByVal dwFlags As Long) As Long
    Private Const ENUM_CURRENT_SETTINGS = -1
    Private Const CDS_UPDATEREGISTRY = &H1
    Private Const CCHDEVICENAME = 32
    Private Const CCHFORMNAME = 32
    Private Type DEVMODE
    dmDeviceName As String * CCHDEVICENAME
    dmSpecVersion As Integer
    dmDriverVersion As Integer
    dmSize As Integer
    dmDriverExtra As Integer
    dmFields As Long
    dmOrientation As Integer
    dmPaperSize As Integer
    dmPaperLength As Integer
    dmPaperWidth As Integer
    dmScale As Integer
    dmCopies As Integer
    dmDefaultSource As Integer
    dmPrintQuality As Integer
    dmColor As Integer
    dmDuplex As Integer
    dmYResolution As Integer
    dmTTOption As Integer
    dmCollate As Integer
    dmFormName As String * CCHFORMNAME
    dmUnusedPadding As Integer
    dmBitsPerPel As Long
    dmPelsWidth As Long
    dmPelsHeight As Long
    dmDisplayFlags As Long
    dmDisplayFrequency As Long
    End Type
    Private Sub SetDisplaySetting(intWidth As Integer, intHeight As Integer, bytBitsPerPel As Byte, bytFrequency As Byte)
    Dim dvmDisplay As DEVMODE
    dvmDisplay.dmSize = Len(dvmDisplay)
    EnumDisplaySettingsA vbNullString, ENUM_CURRENT_SETTINGS, dvmDisplay

    dvmDisplay.dmPelsWidth = intWidth
    dvmDisplay.dmPelsHeight = intHeight
    dvmDisplay.dmBitsPerPel = bytBitsPerPel
    dvmDisplay.dmDisplayFrequency = bytFrequency

    ChangeDisplaySettingsA dvmDisplay, CDS_UPDATEREGISTRY
    End Sub
    Private Sub Form_Load()
    SetDisplaySetting 1152, 864, 32, 85
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد تغییر Resolation صفحه نمایش
    نوشته شده توسط kablayi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 02:03 صبح
  2. حفظ قالب کلی هنگام تغییر Resolation
    نوشته شده توسط javad_s2395 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1383, 23:39 عصر
  3. تغییر Resolation ویندوز
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1383, 19:26 عصر
  4. Screen Resolation
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1382, 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •