نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دکمه Close

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهرانسر_ فاز5
    پست
    317

    دکمه Close


    با سلام
    می می خواستم بدونم چه طوری می شه فهمید که کاربر روی دکمه Close کلیک کرده (منظوریم اون ضربدرستا :lol: )
    مرسی

  2. #2
    سلام
    فکر میکنم با خصلت Unload که در Form هست بتونی البته اگر قصدت این باشه که وقتی کاربر روی دکمه کلیک میکنه کد خاصی انجام بشه

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)

    End Sub

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار MBeigy
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    پست
    79

    QueryUnload

    سلام دوست عزیز
    در رویداد QueryUnload فرم ، یک پارامتر وجود دارد به نام UnloadMode که با استفاده از آن میتوانی بفهمی برنامه از چه طریقی در حال Unload کردن فرم است.
    برای دکمه Close فرم مقدار آن صفر است . که البته Constant آنرا اگر بخواهی استفاده کنی vbFormControlMenu است. :wink:

  4. #4

    نقل قول: دکمه Close

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Cancel=1
    msgbox yes clicked
    End Sub

  5. #5

    نقل قول: دکمه Close

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Cancel=1
    msgbox yes clicked
    End Sub
    و اگر دكمه esc فشار داده شده بود چي؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: دکمه Close

    نقل قول نوشته شده توسط aminkk مشاهده تاپیک
    و اگر دكمه esc فشار داده شده بود چي؟
    دوست عزیز منظورت از Esc چی هست ؟

    دوست عزیز Close دو مقدار رو قبول می کنی :


    Close=0

    این خط باعث می شود وقتی رویه دکمه Close در نوار پنجره کلیک شد فرم Close شود .


    Close=1


    این خط باعث می شود وقتی رویه دکمه Close در نوار پنجره کلیک شد فرم Close نشود .





    باتشکر احسان

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از Alt + F4 و بستن فرم بدون استفاده از Close
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1393, 18:45 عصر
  2. غیر فعال کردن دکمه ی close فرم
    نوشته شده توسط ameysams در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 12:33 عصر
  3. زوم و دکمه close در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط shervin110uk در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 16:24 عصر
  4. کاربرد دستور close
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 04:35 صبح
  5. کنترل دکمه close فرم
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 مهر 1384, 23:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •