نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: باز کردن wordدر برنامه asp.net

  1. #1

    Arrow باز کردن wordدر برنامه asp.net

    سلام،

    من می خوام در برنامه ام یک دکمه بزارم که با کلیک بر روی اون برنامه ی word باز بشه....

    چجوری میشه اینکار رو کرد؟؟؟

    تشکر

  2. #2
    کسی نمیدونه؟؟!
    ببینید من یکجا یادم نیست کجا دیدم که گفته بودند اینجوری بنویسیم باز میشه
    اینم از کد:
    <script runat="server">
    sub button_click(s as object,e as EventArgs)
    dim NPAD as integer
    NPAD=Shell("D:\\WINDOWS\\System32\\mspaint.exe", AppWinStyle.NormalFocus)

    end sub
    </script>
    +اینکه گفته بودند که میتونیم مدت زمان که طول میکشه تا برنامه ی ورد باز بشه رو هم تعیین کنیم،
    اما این برنامه برای من فقط یک عدد تولید میکنه و توی متغییر NPAD میریزه،فکر کنم دستور اشتباه س یا چیزی کم داره!
    کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟؟

    یک روش دیگه م که خودم کردم در رویداد کلیک اینو نوشتم:
    Response.Redirect("E:\Microsoft Office\OFFICE11\WINWORD.EXE")
    ولی این خوب نیست چون اول پنجره ی file download باز میشه بعد من باید open بزنم...بخاطر همینم خوب نیست.
    دیگه اینکه دوس دارم خودش مسیر برنامه ی word رو بدست بیاره و من مسیر رو تعیین نکنم.

  3. #3

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    نمیشه......
    جدی؟؟؟
    تور وخدا تو ذوقم نزنید خیلی لازم دارم
    اگه میشه کمکم کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار DataMaster
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    634
    توی بعضی سایتها که میخوای PDF رو باز کنی , Acrobat رو توی اکسپلورر باز میکنه
    پس فکر کنم بشه Word هم باز کنی
    نظرتون چیه؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465
    نقل قول نوشته شده توسط DataMaster مشاهده تاپیک
    پس فکر کنم بشه Word هم باز کنی
    توجه بفرمایید مهندس بهروز فرمودن نمیشه عزیز برادر !
    فکر کنم رو give up کن ! اگه روشی داری که به نتیجه رسیدی بفرمایید ....

  7. #7
    فکر کنم رو give up کن
    یعنی چی؟؟ میشه توضیح بدی

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط h.alizadeh مشاهده تاپیک
    یعنی چی؟؟ میشه توضیح بدی

    ای بابا ...
    عزیز جان منظورش اینه که بی خیال شی :

    Give Up=بی خیال

  9. #9
    کاربر جدید آواتار moeinmohebbi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    27

    نقل قول: باز کردن wordدر برنامه asp.net


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار anvar
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Burbank, California
    پست
    520

    نقل قول: باز کردن wordدر برنامه asp.net

    دلیل اینکه شما می تونید فایل های PDF رو باز کنید بعلت سرویسی هست که تمام وقت در پشت پرده ویندوز شما در حال اجراست. اما برای فایل های ورد همچین چیزی وجود نداره!

تاپیک های مشابه

  1. wordارسال اطلاعات داخل
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 دی 1385, 14:46 عصر
  2. آوردن wordدر فرم برنامه با کامپوننت های server و باز و ذخیره وویرایش کردن فایلهای ورد
    نوشته شده توسط Ra_Delphi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 07:59 صبح
  3. باز کردن microsoft Wordدر ASP.NET
    نوشته شده توسط سوین نژادی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 شهریور 1385, 10:40 صبح
  4. ارسال یک فایل wordبه یک کامپیوتر دیگر(خیلی فوری)
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1384, 20:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •