نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Property با پارامتر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    Property با پارامتر

    با سلام
    آیا توى #C مى‌شه مثل VB خاصیت‌هاى پارامترى داشت؟ مثل: MyProperty("Test", 1) = 1

    صبا صبوحى

  2. #2
    منظورت چیه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رها
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    40
    پست
    264
    توی سی شارپ همچین امکانی وجود نداره به جاش از متد باید استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    بله میشه ولی با مفهوم Indexer (ایندکسر).

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st.ir مشاهده تاپیک
    بله میشه ولی با مفهوم Indexer (ایندکسر).
    با سلام و سپاس
    اما چطورى؟ مى‌خوام چند تا پارامتر داشته باشم، مثل یک آرایه‌ى دو بعدى یا سه بعدى.
    و این که مثلاً یکى از پارامترها هم رشته باشه.

    مثل شىء DataRow که مى‌تونید با نام ستون به مقدار اون دسترسى داشته باشید:

    DataRow MyRow = MyTable.Rows[0];
    MyRow["KeyID"] = 1;

    مى‌خواهیم چیزى شبیه به این داشته باشم.

    صبا صبوحى

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    یک پروژه Console App ایجاد کرده و کدهای زیر رو در اون copy\paste کنید:

    using System;

    class Program
    {
    static void Main (string [] args)
    {
    A a = new A ();
    string b1 = a.Data ["b1"].Value;
    string b2 = a.Data ["b2"].Value;
    Console.WriteLine (b1 + " : " + b2);
    Console.ReadKey ();
    }
    }

    class A
    {
    private BCollection collect = new BCollection ();

    public BCollection Data
    {
    get
    {
    return this.collect;
    }
    }
    }

    class BCollection
    {
    private B
    b1 = new B ("Hello"),
    b2 = new B ("Bye");

    public B this [string name]
    {
    get
    {
    switch (name.ToUpper())
    {
    case "B1":
    return b1;
    case "B2":
    return b2;
    default :
    throw new ArgumentException (name + " not found");
    }
    }
    }
    }

    class B
    {
    private string _value;

    public B (string value)
    {
    this._value = value;
    }

    public string Value
    {
    get
    {
    return this._value;
    }
    }
    }

    موارد مهم رو بصورت bold (تو پر و غلیظ) مشخص کردم. امیدوارم کدها رو خوانا نوشته باشم...

تاپیک های مشابه

  1. فلسفه استفده از property
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 12:44 عصر
  2. استفاده از property
    نوشته شده توسط pswin.pooya در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 11:52 صبح
  3. حذف property
    نوشته شده توسط saeed_rezaei در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 09:17 صبح
  4. Property
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1384, 17:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •