نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در دسترسی به مقادیر تغییر یافته TextBox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار anahita_s
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    31

    Tick مشکل در دسترسی به مقادیر تغییر یافته TextBox

    با سلام

    من در برنامم از یه سری textbox برای نمایش اطلاعات یک شخص استفاده کردم. اگر کاربر قصد تغییر هر یک از اطلاعات نشان داده شده را داشته باشد، باید مقدار مورد نظرش را به جای مقدار قبلی در textbox وارد کند و با زدن یک Button پایگاه داده Update شود. مشکل من این است که عملیات Update انجام می شود ولی با همان مقادیر اولیه نشان داده شده در textboxها نه با مقادیر جدید. در واقع مقادیر جدید نادیده گرفته می شود و بعد از PostBack نیز مقادیر اولیه در textbox ها نشان داده می شوند.

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abadanboy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر - اصفهان
    پست
    315
    نمیشه اینجوری گفت باید کد رو ببینیم
    ولی یه احتمال اون روالی که textbox ها رو پر می کنه رو بزار تو
     if(!IsPostBack)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    به احتمال خیلی زیاد، خطای منطقی در کد نویسی دارید. بنابراین کد‌ها را قرار دهید تا بتوان نظر بهتری داد.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار anahita_s
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    31
    نقل قول نوشته شده توسط abadanboy مشاهده تاپیک
    ولی یه احتمال اون روالی که textbox ها رو پر می کنه رو بزار تو
     if(!IsPostBack)
    ممنون از پاسختون مشکل من با کد بالا حل شد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: مشکل در دسترسی به مقادیر تغییر یافته TextBox

    سلام من دقیقاً همین مشکل رو دارم ببینید از کد متوجه می شین ؟؟

    من در بالای صفحه تکست باکس ها رو از داده های بانک پر می کنم با این کد:


    .
    .
    .

    TextBox1.Text = dr["title"].ToString();
    DropDownList1.Text = dr["type"].ToString();
    TextBox2.Text = dr["born"].ToString();
    .
    .



    و با این کد آپدیت می کنم اما نمی دونم چرا این سه مقداری که در بالا بصورت پیش فرض نمایش دادم یعنی مقدار قبلی داخل بانک ، بعد از تغییر ثبت نمی شه


    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (Page.IsPostBack)
    {
    string m, w, sa;
    m = Request["id"];
    w = "Provider=microsoft.jet.oleDb.4.0;Data Source=" + Server.MapPath("newgames.mdb");
    OleDbConnection con = new OleDbConnection(w);

    sa = "update addgame set title='" + TextBox1.Text + "', type='" + DropDownList1.Text + "' , born='" + TextBox2.Text + "' , presentation='" + TextBox3.Text + "' , cd='" + TextBox4.Text + "' , dvd='" + TextBox5.Text + "' , system='" + TextBox6.Text + "' , summerize='" + TextBox7.Text + "' , cost='" + TextBox8.Text + "' , montakhab='" + DropDownList2.Text + "' , pic='" + t1 + "' where code=" + m;
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand(sa, con);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }

    }


تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تغییر زبان یا حداقل جهت نوشتن یک textbox در صفحه
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 آذر 1385, 14:51 عصر
  3. تغییر متن داخل textBox داخل برنامه های دیگر
    نوشته شده توسط DrDelphi2003 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •