نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جمعه های یه سال شمسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014

    جمعه های یه سال شمسی

    سلام

    چجوری میتونم جمعه های یه سال شمسی رو در بیارم ؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    دوست عزیز باید یک حلقه ایجاد کنید و یک یک روزها را به این صورت چک کنید
    Dim d As New Date(2007, 6, 10)
    If d.DayOfWeek = DayOfWeek.Friday Then

    End If


    یا اولین جمعه سال را بدست اورید به روش بالا و هفت روز هفت روز به ان اضافه کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    ممنونم !
    دوست من ، مشکل من ، با تاریخ شمسی هست !
    برا میلادی خیلی کار راحتیه .

    ممنون از توجه تون

  4. #4
    از Sysytem.Globalization.PersianCalenser استفاده کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط yavari مشاهده تاپیک
    سلام

    ممنونم !
    دوست من ، مشکل من ، با تاریخ شمسی هست !
    برا میلادی خیلی کار راحتیه .

    ممنون از توجه تون
    چه فرقی می کند سال شمسی از 20 مارس شروع می شود تا 19 مارس سال بعد دیگه جمعه بودن ربطی به میلادی یا شمسی بودن ندارد و دیگر اینکه کلاس persiancalendar خودش متد getdayofweek دارد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •