نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونه ارتباط با فرم ها باشد که با مشکل Access Violation

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342

    Post چگونه ارتباط با فرم ها باشد که با مشکل Access Violation

    چگونه ارتباط بین فرم اصلی و فرمهای زیر مجموعه داشته باشیم که با مشکل Access Violation مواجعه نشویم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    منظورتون از فرمهای زیر مجموعه چیه ؟
    برنامه چه هنگام و با اجرای چه کدی خطا می دهد ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط Valadi مشاهده تاپیک
    چگونه ارتباط بین فرم اصلی و فرمهای زیر مجموعه داشته باشیم که با مشکل Access Violation مواجعه نشویم ؟
    فکر کنم شما فزمهای را Create می کنید و می خواهید بدانید که کدام فرم Create شده که در هنگام دسترسی با خطا مواجه نشوید.
    می توانی از یک لیست استفاده کنید و در Create هر فرم نام فرم را به این لیست اضافه و در Destroy نام آن را از این لیست حذف کنید و سپس با این لیست می توانید لیست فرمهای Create را داشته باشید.
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Valadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    فعلا در خدمت شما
    پست
    1,342
    با تشکر از اینکه نظری به سوال این حقیر داشتید
    جناب Hamid_PaK
    منظورتون از فرمهای زیر مجموعه چیه ؟
    منظورم فرم اول پدر و فرم های دیگر فرزند

    من در Create مشکلی ندارم مشکل من اینه که فرم دو می خوام برگردم به فرم اول با مشکل Access Violation مواجه می شوم ضمنا یک کلید میانبر برای برگشت تعریف می کنم وقتی از کلید میانبر استفاده می شود با Access Violation روبرو می شوم

    در Destroy نام آن را از این لیست حذف کنید
    بیشتر توضیح بدید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    دقیقا در زمان اجرای چه دستوری پیغام خطا را می بینید.
    نقل قول نوشته شده توسط Valadi مشاهده تاپیک
    بیشتر توضیح بدید
    اگر درست متوجه منظورتان شده باشم.
    در زمانی که شما می خواهید به یک فرم دسترسی داشته باشید و فرم مورد نظر ایجاد نشده باشد شما با خطای فوق روبرو می شود(البته یکی از دلایل است)
    حالا شما قبل از اینکه به فرم مورد نظر مراجعه کنید می بینید که آیا فرم ایجاد شده است یا نه.
    منظور بنده این بود که شما یک لیست داشته باشید که فرمی که دارد ایجاد می شود نام خود را در لیست مورد نظر Add کند و در هنگام Destroy فرم یا هم از بین رفتن فرم نام خود را از لیست حذف می کن.
    حالا شما می توانید با این لیست فرمهایی ایجاد شده را دارید و قبل از استفاده از فرم تشخیص می دهید که ایجاد شده یا نه.
    البته با Try هم می توانید این کار را انجام دهید ولی باید خطا رخ دهد تا شما مدیریت کنید ولی با روش بالا شما قبل از ایجاد خطا متوجه می شوید.
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. Access Violation Error
    نوشته شده توسط sevigol در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 12:43 عصر
  2. Access Violation in VC++‎ 6.0
    نوشته شده توسط pooyanm در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 خرداد 1386, 10:15 صبح
  3. چگونگی برطرف کردن Syntax error or access violation
    نوشته شده توسط لوسیمی در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1385, 15:32 عصر
  4. مشکل واقعا عجیب با دلفی 7- Access Violation ...
    نوشته شده توسط آیدا رضایی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 33
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 01:47 صبح
  5. error: access violation at address
    نوشته شده توسط روح الامین در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 11:18 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •