صفحه 9 از 15 اولاول ... 7891011 ... آخرآخر
نمایش نتایج 321 تا 360 از 593

نام تاپیک: آرشیو سورس های کاربردی و بدردبخور

  1. #321
    کاربر تازه وارد آواتار hossein033
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    ILAM
    پست
    98

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    با سلام خدمت دوستان عزیز

    دو تا سورس کد براتون آماده کردم که خیلی ها دنبال اون هستند

    اولی برای نمایش کار Cpu
    دومی هم برای فریز کردن ویندوز

    امیدوارم در یادگیری به شما کمک کنه موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #322
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام
    این برنامه از اسمش معلومه که کارش چیه.
    محتویات فایلهای فشرده رو نشون میده.
    دانلود شده از PSC
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #323
    کاربر دائمی آواتار vb2005
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    195

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    تا حالا با برنامه های ساخت باکس تبلیغاتی کار کردید؟اینم یک نمونه از این نوع برنامه ها ،البته نمونه اولیه...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #324
    کاربر دائمی آواتار vb2005
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    195

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    یک افکت بسیار زیبا ، بازتاب آب...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #325
    کاربر دائمی آواتار vb2005
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    195

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    یک برنامه جالب برای یافتن کد تقلب بازیها از طریق اینترنت...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #326
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Smile نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    زير نويس ساز

    طراحي برنامه اي كه پسوند جديد براي متن طراحي و باز كند.
    زير نويس ساز؟

    زير نويس براي نرم افزار KM player با پسوند SRT

    با تمامي امكانات
    دانلود نكردن = ضرر

    توجه توجه

    ورژن 2 srt در اين جا ببينيد
    جالب تر و بهتره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip srt.zip‏ (307.0 کیلوبایت, 764 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله earse+erse : شنبه 02 آبان 1388 در 13:19 عصر

  7. #327
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Smile نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    نقل قول نوشته شده توسط xxxxx_xxxxx مشاهده تاپیک
    سلام آیا امکانش هست سورس اولیه رو بدون تغییر اینجا قرار بدید؟
    متشکرم

    عليك سلام بله!
    اين هم سورس اولیه بدون تغییر!!!
    EarsText با پسوند ERT.*
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #328
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Thumbs up

    راست به چپ كننده جادويي

    اعمال مشخصه Right To Left به شيء هايي كه فاقد آن اند.

    خيلي آسون
    خيلي باحال

    Tic Tac

    تا به حال دوزبازي كرده ايد.
    دانلود نكردن= ضرر

    STAR
    برنامه اي كه مي تونه براي شما ستاره رسم كنه
    خيلي مفيده


    EFFECT
    افكتي زيبا براي ورود و خروج از فرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : دوشنبه 23 شهریور 1388 در 11:22 صبح

  9. #329
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Talking نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    KbMLock
    قفل كردن تمامي ورودي ها از جمله صفحه كليد و موشواره

    قرار دادن فرم بر روي تمام پنجره ها Always on Top

    با اين برنامه شما ميتونيد فرمتون رو روي تمام پنجره ها بزارين مثلWindows Task Manager
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #330
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372
    سلام به همه دوستان
    استفاده از کنترل AGToolTip با یه help ساده
    از پنجره کمپو ننت ها(ctrl+t) گزینه AGToolTip را تیک بزنید تا بتوان از آن استفاده کرد



    برنامه ای که در آن از webbrowser استفاده شده ودر هنگام دیدن یک سایت
    تگ های html اون سایت رو داخل یک treeview نمایش میده.


    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alihassanabadi : سه شنبه 26 اردیبهشت 1391 در 01:42 صبح

  11. #331
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315
    برنامه اي براي باز و بسته كردن CDو DVD
    خيلي آسون

    پرو‍ژه دسته بازي (Joystic)
    چگونگي استفاده از دسته بازي در برنامه خود
    خيلي مفيد و زيبا
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mbt925 : چهارشنبه 25 شهریور 1388 در 00:34 صبح

  12. #332
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Thumbs up نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    يك بازي ديدني و تماشايي خفن

    با 1000 جور تابع و ... .

    قورباغه رو از خيابون رد كنين!!!

    من كه كيف كردم

    فقط دانلود كنين

    دانلود

  13. #333
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام به همه دوستان
    چرخش متن با استفاده از کنترل DAViewerControlWindowed
    که میشه ازش در پرو ژه های screen saver هم استفاده کرد

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alihassanabadi : سه شنبه 26 اردیبهشت 1391 در 02:15 صبح

  14. #334
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام به دوستان
    برنامه treeview
    من قبلا این برنامه رو اپلود کردم ولی اینبار search هم بهش اضافه شده



    ______________________________
    Praise be to allah lord of the world,the most beneficent,the most merciful
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #335

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    Send Message & Get Handle & Press Button & ...

    این نمونه علاوه بر فرستادن متن مورد نظر شما، می تونه برروی دکمه ای خاص، یا RadioButton خاص کلیک کنه. فقط چند تا از دکمه ها رو بصورت تصادفی قرار دادم. بقیه کار خیلی سادست.




    دانلود:
    http://soda.parsaspace.com/MBT925/Learn-Sample/Manage%20Calculator.rar



  16. #336
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    این برنامه
    لیست برنامه های در حال اجرا رو تو لیست باکس نمایش میده.
    _____________________________________
    دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لب هایی هستند که دعا میکنند.کوروش کبیر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #337
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    زير نويس ساز 2

    SRT2

    كساني كه از srt خوششنون اومد يا حتي نيومد با ديدن اين تعجب مي كنن

    نكات قابل توجه اضافه شده به اين برنامه:
    1. رفع باگ هاي موجود در سري قبل
    2. اضافه كردن صفحه تنظيمات(براي اضافه كردن چه مقدار زمان بهد از تاييد زير نويس)
    3. اضافه كردن صفحه رنگ
    4. راهنماي استفاده از فايل
    5. جست و جو در زير نويس ها
    6. محيطي گرافيكي و زيبا
    7. قرار دادن activeX هاي استفاده شده در برنامه
    8. مصرف تجاري داشتن!!!
    9. و . . .
    اگه مشكلي داشت منو راهنمايي كنين
    سوالي هم اگه هست بپرسين
    كپي رايت هم محفوضه براي خود خودم!!!
    اين هم activeX ها اند.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #338
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام به همه
    یک برنامه جالب که خودم نوشتم
    موزیک پلیر
    البته این برنامه
    ظاهر خوبی نداره ولی میتونید ازش استفاده کنید شاید کدهاش به دردتون خورد

    در تاپیک بعدی یه موزیک پلیر توپ براتون میزارم که امکانات خوبی رو براش گذاشتم(فعلا یه کم کار داره)
    امیدوارم که به کارتون بیاد
    عکس زیر هم مربوط به موزیک پلیر بعدی هستش.
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alihassanabadi : دوشنبه 11 آبان 1388 در 19:26 عصر

  19. #339
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301
    سلام
    من قصد دارم يك سري سورس كد كه دارم تو سيستمم رو براتون اينجا بزارم..
    اميدوارم كه به دردتون بخوره


    • 3D Label control
    • 3D Data Array
    • Extended Text Box & Action Buttom Ocx
    • Add a 3D Effect to Forms, Textboxes, and Labels
    • Add Columns and Titles Effortlessly to a ListView Control
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله powerboy2988 : چهارشنبه 13 آبان 1388 در 10:31 صبح دلیل: ادغام

  20. #340
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301
    • advance Text
    • Align Flexgrid Cells after Adding a Row or Column
    • Animated Form Unload
    • animated about
    • Automatically Select ListBox Item when the Mouse is Over It.zip
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله powerboy2988 : چهارشنبه 13 آبان 1388 در 10:32 صبح دلیل: ادغام

  21. #341
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    • AOLCmdButton
    • ArcText
    • aRoll
    • Auto-Complete Combo Box
    • Arrays To Columns in Text Box
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #342
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    • AutoSize ListView Column Headers
    • Black
    • Blank and Lock-Unlock Form Input Controls
    • caret
    • cascade_command
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #343
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    • cFormWizard
    • Change Back and Fore Color of Progress
    • Change the colors and fonts
    • Class_Elastic
    • Clear all Textboxes on a Form
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #344
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    • clsControlResizer
    • Color_Bar
    • color_func
    • controls2
    • CoolBar
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #345
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    • CoolFlex
    • Copy Contents of one MSFlexGrid To Another
    • cpvButtonOCX
    • cpvListBox_OCX
    • cpvSlider
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #346
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    Smile نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام دوستان!
    کسانی که با Fractal ها (که بحث خیلی جذابیه) آشنایی دارن، ارزش این سورس رو می دونن.
    ضمن این که در این سورس از تعدادی Module استفاده شده که شما هم می تونید از اون ها استفاده کنید و کار شما رو راحت تر می کنه...
    پیشنهاد می کنم که این سورس رو از دست ندید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله IamOverlord : پنج شنبه 14 آبان 1388 در 13:19 عصر

  27. #347
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    Smile نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام دوستان!
    این هم سورس یه 3D_Engine هست که با این موتور سه بعدی می تونید اشکالی مثل مکعب و مخروط و... رو شبیه سازی کنید و اون ها رو از زوایای متفاوتی ببینید.
    توی این سورس 2 Module وجود داره که می تونید از اون ها در برنامه ی خودتون هم استفاده کنید
    دانلود کنید حتما تو پروژه های شبیه سازی به دردتون می خوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #348
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام دوستان!
    این هم یه نمونه کد جالب دیگه:
    توی این Source Code می تونید یه فایل Exe یا DLL رو انتخاب کنید و Resource هاش رو ببینین! یعنی تصاویر bitmap و تمام icon ها و رشته ها و... رو که داخل اون فایل Exe یا DLL بوده رو استخراج می کنه!
    مزیت دیگه هم این که این Source Code هم با تعدادی Module نوشته شده...!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #349
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    Smile نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام دوستان!
    این Source Code که گذاشتم خیلی جالبه!!! یه زبان ساختگی به نام ++D هست که دارای Editor و جالب تر از اون Compiler هست. دستورات این زبان ++D که با VB6 ساخته شده دستورات کم و ساده ای هست که بعد از دانلود می تونید دستوراتش رو از فایل DPP.txt پیدا کنید.
    ضمنا بعد از دانلود، فایل DPPAPP.DLL رو تو پوشه ی C:\Windows\System32 (ممکنه تو کامپیوتر شما فرق داشته باشه) کپی کنید.
    این Source Code یه نمونه ی ساده است برای کسانی که می خوان زبان برنامه نویسی ساده ای بنویسن!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar DPP.rar‏ (17.9 کیلوبایت, 96 دیدار)

  30. #350
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    Smile نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام دوستان!
    این هم از سورس بهترین برنامه ی Piano که با VB6 ساخته شده (لااقل من که از این بهتر ندیدم) !
    پیشنهاد می کنم این رو از دست ندید!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #351
    کاربر دائمی آواتار vb2005
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    195

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    برای نمایش Common Dialog به صورت Thumbnail
    همچنین نمایش جعبه قلم ها به همراه انتخاب رنگ...ببینید:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #352
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    توليد فايل PDF در VB
    قابليت درج تصوير در فايل
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #353

    مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام
    اول تشکر می کنم از همه اساتید سایت که اکتیواکس و سمپل های خوبی در این مورد در سایت گذاشته اند .
    شما با این نمونه برنامه می تونید یک صفحه را اسکن کنید و با کمترین حجم ممکن ذخیره نمایید .
    مزایا :
    - بدون استفاده از اکتیواکس

    - نمونه های دیگر موجود در سایت اگر در پنجره اسکن و قبل از شرع اسکن روی دکمه کنسل بزنیم برنامه هنگ می کنه ولی این مورد مشکل نداره . ( البته من فقط روی کامپیوتر و چاپگر خودم این مشکل وجود داره وروی چاپگر و کامیوتر های دیگر امتحان نکردم )

    - امکان اسکن در دو سایز متفاوت بدون تنظیمات دستی

    - امکان اسکن سیاه و سفید و سفارشی بدون تنظیمات دستی

    - ذخیره تصاویر با کمترین حجم با استفاده از اکتیواکس pictureformat32a

    - نمایش تصویر اسکن شده در سایز مورد نظر شما و امکان زوم روی آن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #354
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    ساخت لوگوهای سه بعدی با vb

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #355
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    اضافه کردن فایل WAV به یک فایل AVI
    از این کدها استفاده کنید .

    Option Explicit


    Private Declare Sub AVIFileInit Lib "avifil32.dll" ()


    Private Declare Function AVIFileOpen Lib "avifil32.dll" (ByRef ppfile As Long, ByVal szFile As String, ByVal uMode As Long, ByVal pclsidHandler As Long) As Long


    Private Declare Function AVIFileCreateStream Lib "avifil32.dll" Alias "AVIFileCreateStreamA" _
    (ByVal pfile As Long, ByRef ppavi As Long, ByRef psi As AVI_STREAM_INFO) As Long


    Private Declare Function AVIStreamSetFormat Lib "avifil32.dll" (ByVal pavi As Long, _
    ByVal lPos As Long, _
    ByRef lpFormat As Any, _
    ByVal cbFormat As Long) As Long


    Private Declare Function AVIStreamWrite Lib "avifil32.dll" (ByVal pavi As Long, _
    ByVal lStart As Long, _
    ByVal lSamples As Long, _
    ByVal lpBuffer As Long, _
    ByVal cbBuffer As Long, _
    ByVal dwFlags As Long, _
    ByRef plSampWritten As Long, _
    ByRef plBytesWritten As Long) As Long


    Private Declare Function AVIStreamReadFormat Lib "avifil32.dll" (ByVal pAVIStream As Long, _
    ByVal lPos As Long, _
    ByRef lpFormat As PCMWAVEFORMAT, _
    ByRef cbFormat As Long) As Long


    Private Declare Function AVIStreamRead Lib "avifil32.dll" (ByVal pAVIStream As Long, _
    ByVal lStart As Long, _
    ByVal lSamples As Long, _
    ByVal lpBuffer As Long, _
    ByVal cbBuffer As Long, _
    ByRef pBytesWritten As Long, _
    ByRef pSamplesWritten As Long) As Long


    Private Declare Function AVIFileGetStream Lib "avifil32.dll" (ByVal pfile As Long, ByRef ppaviStream As Long, ByVal fccType As Long, ByVal lParam As Long) As Long


    Private Declare Function AVIStreamInfo Lib "avifil32.dll" (ByVal pAVIStream As Long, ByRef psi As AVI_STREAM_INFO, ByVal lSize As Long) As Long


    Private Declare Function AVIStreamLength Lib "avifil32.dll" (ByVal pavi As Long) As Long


    Private Declare Function AVIStreamRelease Lib "avifil32.dll" (ByVal pavi As Long) As Long


    Private Declare Function AVIFileRelease Lib "avifil32.dll" (ByVal pfile As Long) As Long


    Private Declare Sub AVIFileExit Lib "avifil32.dll" ()


    Private Type WAVEFORMAT
    wFormatTag As Integer
    nChannels As Integer
    nSamplesPerSec As Long
    nAvgBytesPerSec As Long
    nBlockAlign As Integer
    End Type


    Private Type PCMWAVEFORMAT
    wf As WAVEFORMAT
    wBitsPerSample As Integer
    End Type


    Private Type AVI_RECT
    Left As Long
    Top As Long
    Right As Long
    Bottom As Long
    End Type


    Private Type AVI_STREAM_INFO
    fccType As Long
    fccHandler As Long
    dwFlags As Long
    dwCaps As Long
    wPriority As Integer
    wLanguage As Integer
    dwScale As Long
    dwRate As Long
    dwStart As Long
    dwLength As Long
    dwInitialFrames As Long
    dwSuggestedBufferSize As Long
    dwQuality As Long
    dwSampleSize As Long
    rcFrame As AVI_RECT
    dwEditCount As Long
    dwFormatChangeCount As Long
    szName As String * 64
    End Type
    Private Const AVIERR_OK As Long = 0&
    Private Const OF_READWRITE As Long = &H2
    Private Const AVIIF_KEYFRAME As Long = &H10
    Private Const streamtypeVIDEOAs Long = 1935960438
    Private Const streamtypeAUDIOAs Long = 1935963489
    Private Const streamtypeMIDIAs Long = 1935960429
    Private Const streamtypeTEXTAs Long = 1937012852


    Private Declare Function GlobalAlloc Lib "kernel32" (ByVal wFlags As Long, ByVal dwBytes As Long) As Long


    Private Declare Function GlobalFree Lib "kernel32" (ByVal hMem As Long) As Long
    Private Const GMEM_FIXED = &H0
    Private Const GMEM_ZEROINIT = &H40
    Private Const GPTR = (GMEM_FIXED Or GMEM_ZEROINIT)
    'To use this function, need 2 files
    'existing avi video file(without sound)
    'existing wav audio file


    Public Sub AddAudioStream(ByVal AVIFilePath As String, ByVal WAVFilePath As String) 'AddAudioStream(Destination AVI FilePath, Source WAV FilePath)

    On Error Goto errHandler
    Dim StreamInfo As AVI_STREAM_INFO
    Dim StreamFormat As PCMWAVEFORMAT
    Dim StreamLength As Long
    Dim WaveData As Long
    Dim AVIFile As Long
    Dim AudioFile As Long
    Dim AudioStream As Long
    Dim AVIStream As Long
    Call AVIFileInit 'Initialize the AVI library.


    If AVIFileOpen(AVIFile, AVIFilePath, OF_READWRITE, ByVal 0&) = AVIERR_OK Then 'open the avi file


    If AVIFileOpen(AudioFile, WAVFilePath, OF_READWRITE, ByVal 0&) = AVIERR_OK Then 'open the wave file
    If AVIFileGetStream(AudioFile, AudioStream, streamtypeAUDIO, 0) <> AVIERR_OK Then Goto errHandler 'get the audio stream
    If AVIStreamInfo(AudioStream, StreamInfo, Len(StreamInfo)) <> AVIERR_OK Then Goto errHandler 'read the stream's header information
    AVIStreamReadFormat AudioStream, 0, StreamFormat, Len(StreamFormat) 'read the stream's format data
    StreamLength = AVIStreamLength(AudioStream) * StreamInfo.dwSampleSize 'get the length of the stream
    WaveData = GlobalAlloc(GPTR, StreamLength) 'get pointer To the wave data
    AVIStreamRead AudioStream, 0, StreamLength, WaveData, StreamLength, 0, 0 'read audio data from the stream
    AVIFileCreateStream AVIFile, AVIStream, StreamInfo 'create new stream
    AVIStreamSetFormat AVIStream, 0, StreamFormat, Len(StreamFormat) 'set the format of new stream
    AVIStreamWrite AVIStream, 0, StreamLength, WaveData, StreamLength, AVIIF_KEYFRAME, 0, 0 'copy the raw wave data To new stream
    GlobalFree WaveData 'release the wave data pointer
    AVIStreamRelease (AudioStream)
    AVIStreamRelease (AVIStream)
    AVIFileRelease AudioFile
    AVIFileRelease AVIFile
    Call AVIFileExit 'close the AVI library
    End If

    End If

    errHandler:
    End Sub


    موفق باشید./

  36. #356
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    یه سورس خیلی خیلی جالب
    اگر علاقه ای هم به این کار ندارید فقط محظ دیدن این سورس رو امتحان کنید.
    خیلی جالبه
    البته خالی از اشکال هم نیست.




  37. #357
    کاربر دائمی آواتار vb2005
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    195

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    یک موتور بازی دوبعدی که واقعاً عالیه...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #358
    کاربر دائمی آواتار vb2005
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    195

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    یک چهارراه با چراغ راهنمایی هوشمند...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #359

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    سلام به همگی .
    اینم یه برنامه دیگه که واستون نوشتم .
    بوسیله این برنامه میتونید آیکون همه درایوها رو عوض کنید .
    عکس زیر رو ببینید و بعد دانلود کنید :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  40. #360
    کاربر دائمی آواتار parselearn
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد || parsa.ws
    پست
    1,147

    نقل قول: مجموعه ای از نمونه کدها و توابع کاربردی و بدردبخور

    بدست آوردن آدرس پوشه يك فايل

    Private Sub CMD_Click()
    Shell "explorer.exe " & Get_Path("Address File"), vbNormalFocus
    End Sub

    Function Get_Path(Path As String) As String
    Dim DirList() As String, p As String
    DirList = Split(Path, "\")
    For i = LBound(DirList) To UBound(DirList) - 1
    p = p & DirList(i) & "\"
    Next i
    Get_Path = p
    End Function

صفحه 9 از 15 اولاول ... 7891011 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •