نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: Object reference not set to an instance of an object.

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    Question Object reference not set to an instance of an object.

    Object reference not set to an instance of an object.
    مشکل کجاست؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    از آبجکتت نمونه سازی نکردی، بایستی از کلمه ی کلیدی new استفاده کنی :
    object obj = new object();

    با این کار رفرنسی که از شی object در حافظه ی stock ساخته شده، به نمونه اون در حافظه ی heap اشاره میکنه، پیغام خطای شما هم همین رو میگه، یعنی رفرنسی که از آبجکت ساخته شده، به هیچ نمونه ای از اون آبجکت اشاره نمیکنه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    از آبجکتت نمونه سازی نکردی، بایستی از کلمه ی کلیدی new استفاده کنی :
    object obj = new object();

    با این کار رفرنسی که از شی object در حافظه ی stock ساخته شده، به نمونه اون در حافظه ی heap اشاره میکنه، پیغام خطای شما هم همین رو میگه، یعنی رفرنسی که از آبجکت ساخته شده، به هیچ نمونه ای از اون آبجکت اشاره نمیکنه.
    کجا باید از new استفاده کنم؟ یه ذره بیشتر توضیح بدین.
    با تشکر.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط mammad_kami مشاهده تاپیک
    کجا باید از new استفاده کنم؟ یه ذره بیشتر توضیح بدین.
    با تشکر.
    مشکل از اینجاست که ماعِلمه غیب نداریم، لطفا بیزحمت کدتان را بفرستید که بگیم مشکل چیه.

  5. #5
    می تونید بلافاصله همون جایی که تعریفش کردید اینکار رو بکنید

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط اَرژنگ مشاهده تاپیک
    مشکل از اینجاست که ماعِلمه غیب نداریم، لطفا بیزحمت کدتان را بفرستید که بگیم مشکل چیه.
    این قسمت تعریف آبجکته:

    // Declare global objects...
    SqlConnection objConnection;
    SqlDataAdapter objDataAdapter;
    DataSet objDataSet;
    DataView objDataview;
    CurrencyManager objCurrencyManager;
    private void FillDataSetAndView()
    {
    // Initialize a new instance of the DataSet objects...
    objDataSet = new DataSet();

    // Fill the DataSet objects with data...
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "test");

    // Set the DataView object to the DataSet objects...
    objDataview = new DataView(objDataSet.Tables["test"]);

    // Set our CurrencyManager object to the DataView objects...
    objCurrencyManager = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objDataview]);
    با تشکر.

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    41
    پست
    39
    ببخشید اینو داخل پرانتز فرض کنید. آقا یا خانم mammad_kami لطفا از تگهای کد و همچنین alignment در هنگام وارد کردن کد خود استفاده کنید تا خوانایی کد شما در سایت بیشتر شود.
    در ضمن خطی که خطا در آن رخ داده را مشخص نکرده اید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    دوست عزیز بهتر بود خطی رو که خطا در این اتفاق میفتاد رو مشخص میکردی، به هر حال شما از آبجکت های اولیه که اعلان کردی، این دو تا رو مقدار دهی نکردی :
    SqlConnection objConnection;
    SqlDataAdapter objDataAdapter;

    و احتمالا در این قسمت از شما ایراد میگیره :
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "test");

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط mehdisiavashian مشاهده تاپیک
    ببخشید اینو داخل پرانتز فرض کنید. آقا یا خانم mammad_kami لطفا از تگهای کد و همچنین alignment در هنگام وارد کردن کد خود استفاده کنید تا خوانایی کد شما در سایت بیشتر شود.
    در ضمن خطی که خطا در آن رخ داده را مشخص نکرده اید
    چه جوری؟ بلد نیستم.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز بهتر بود خطی رو که خطا در این اتفاق میفتاد رو مشخص میکردی، به هر حال شما از آبجکت های اولیه که اعلان کردی، این دو تا رو مقدار دهی نکردی :
    SqlConnection objConnection;
    SqlDataAdapter objDataAdapter;

    و احتمالا در این قسمت از شما ایراد میگیره :
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "test");
    نه! زمان فرا خوانی ایراد میگیره. اینجا:
    objCurrencyManager.Position += 1;

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط mehdisiavashian مشاهده تاپیک
    ببخشید اینو داخل پرانتز فرض کنید. آقا یا خانم mammad_kami لطفا از تگهای کد و همچنین alignment در هنگام وارد کردن کد خود استفاده کنید تا خوانایی کد شما در سایت بیشتر شود.
    در ضمن خطی که خطا در آن رخ داده را مشخص نکرده اید
    در ضمن فکر کنم ممد یا محمد اسم آقا باشه!!!

  12. #12
    چه جوری؟ بلد نیستم
    وقتی که صفحه پاسخگویی به تایپک باز شد در کنار ابزارهای موجود یه ابزار با علامت # وجود داره که اگه رو اون کلیک کنی میتونی کدت رو داخل تگ کد که برات ایجاد میکنه بنویسی

    کجا باید از new استفاده کنم؟ یه ذره بیشتر توضیح بدین.
    وقتی قراره برای اولین بار از آبجکتت استفاده کنی از new استفاده کن یا میتونی اونو تو load فرمت استفاده کنی تا بلافاصله بعد از load شدن فرم تعریف بشه که البته این روش خوبی نیست

    نه! زمان فرا خوانی ایراد میگیره. اینجا:
    objCurrencyManager.Position += 1;
    یه همچین چیزی تو کدی که فرستادی نبود کدت رو کامل بذار

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    خط زیر اشتباه است:

    objCurrencyManager = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objDataview]);

    باید به BindingManagerBase تبدیلش کنید و objCurrencyManager از همین نوع باشه.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط iranrose63 مشاهده تاپیک
    وقتی که صفحه پاسخگویی به تایپک باز شد در کنار ابزارهای موجود یه ابزار با علامت # وجود داره که اگه رو اون کلیک کنی میتونی کدت رو داخل تگ کد که برات ایجاد میکنه بنویسی


    وقتی قراره برای اولین بار از آبجکتت استفاده کنی از new استفاده کن یا میتونی اونو تو load فرمت استفاده کنی تا بلافاصله بعد از load شدن فرم تعریف بشه که البته این روش خوبی نیست


    یه همچین چیزی تو کدی که فرستادی نبود کدت رو کامل بذار
    کجا رو میگین؟ همچه چیزی ندیدم؟ اصلا ابزار موجودی ندیدم!

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st.ir مشاهده تاپیک
    خط زیر اشتباه است:

    objCurrencyManager = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objDataview]);

    باید به BindingManagerBase تبدیلش کنید و objCurrencyManager از همین نوع باشه.
    ولی من کدمو از یه sample برداشتم، فکر نکنم ایراد داشته باشه!
    حالا شما میگین چی کار کنم؟ کامل بگین ممنون میشم.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    ولی من کدمو از یه sample برداشتم، فکر نکنم ایراد داشته باشه!
    بله درست میفرمایید، اشکال از اون قسمت نبود (اشکال از من بود که قاطی کردم سلسله مراتب وراثتی رو!)

    من هم با iranrose63 موافقم، نمونه برنامه رو کامل بگذارید بهتر است.

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    از تگ کد چه جوری می تونم استفاده کنم؟ کجاست؟ پیدا نکردم.
    بگید تا بتونم کدمو کامل بذارم!

  18. #18
    وقتی روی دکمه ارسال پاسخ کلیک میکنی یه صفحه برات باز می کنه من تو شکل زیر بهت نشون دادم که چه طوری تگ کد رو بیاری
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    ممنون! ولی اصلا اینجوری نیست، برای من مثل توی عکس ضمیمه ست:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    بخاطر تنظیمات کاربری است: به قسمت "کنترل پنل کاربر" رفته (لینکش در بالای صفحه) و در قسمت "گزینه های کاربر" و سپس از قسمت "اختیارات نویسنده"، و از قسمت "حالت نمایش ویرایشگر" از کامبو باکس روبرویش گزینه "جعبه نوشته ساده" رو به "سیستم پیشرفته WYSIWYG" تغییر بدید.

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    کد کامل

    این قسمت تعاریفم:

    // Declare global objects...
    SqlConnection objConnection;
    SqlDataAdapter objDataAdapter;
    DataSet objDataSet;
    DataView objDataview;
    CurrencyManager objCurrencyManager;
    privatevoid FillDataSetAndView()
    {
    // Initialize a new instance of the DataSet objects...
    objDataSet = newDataSet();
    // Fill the DataSet objects with data...
    objDataAdapter.Fill(objDataSet, "test");
    // Set the DataView object to the DataSet objects...
    objDataview = newDataView(objDataSet.Tables["test"]);
    // Set our CurrencyManager object to the DataView objects...
    objCurrencyManager = (CurrencyManager)(this.BindingContext[objDataview]);


    اینم قسمت فراخوانی، که تو این قسمت اروره مذکورو میده:

    private
    void btnMoveNext_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // Move to the next record...
    objCurrencyManager.Position += 1;
    // Show the current record position...
    ShowPosition();
    }


    از راهنمایی هاتون ممنون میشم!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    آیا متد FillDataSetAndView قبل از رویداد Click (از btnMoveNext) اجرا میشه؟ مطمئن هستید؟

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    آره! بقیه آبجکتا کار میکنه!

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    از اساتید برنامه نویسی C#‎ کسی نیست کمکم کنه؟!!
    کدمم که گذاشتم، اگه کمکم کنید ممنون میشم.

  25. #25
    دوست عزیز همون طور که جناب PC2st.ir گفتن امکان داره که متد FillDataSetAndView قبل از قبل از رویداد کلیک btnMoveNext فراخوانی نشده باشه به کدت یه نگاهی بنداز و اونو خط به خط اجرا کن و مطمئن شو که objCurrencyManager قبل از objCurrencyManager.Position += 1 تعریف میشه وگرنه اون کدی که تو اینجا گذاشتی به نظر نمیاد ایرادی داشته باشه

  26. #26
    سلام
    من از این sample قبلا استفاده کردم و به مشکلی بر نخوردم. حتما یه جا رو اشتیاه کردین.

    این قسمت کد رو چک کنید بد نیست چون تو کد هایی که send کردین ندیدم این قسمتو

    {
    objConnection= new SqlConnection(_connectionString);
    objDataAdapter= new SqlDataAdapter(_Commandtext, objConnection);
    initializecomponent();
    }

  27. #27
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    نقل قول نوشته شده توسط mahsa_999 مشاهده تاپیک
    سلام
    من از این sample قبلا استفاده کردم و به مشکلی بر نخوردم. حتما یه جا رو اشتیاه کردین.

    این قسمت کد رو چک کنید بد نیست چون تو کد هایی که send کردین ندیدم این قسمتو

    {
    objConnection= new SqlConnection(_connectionString);
    objDataAdapter= new SqlDataAdapter(_Commandtext, objConnection);
    initializecomponent();
    }
    الیک سلام!
    بله، آبجکتامو تعریف کردم دیگه انقدم آماتور نیستم!!!!

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار mammad_kami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    اساتید گرامی!
    مشکل من با objCurrencyManager آبجکتی که خودم از نوع CurrencyManager تعریفش کردم هست. هرجا این آبجکت فراخوانی بشه پیغام خطای مذکورو میده.(همونی که موضوع تاپیکه).
    هر کس بتونه کمکم کنه ممنونش میشم!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 12:00 عصر
  2. Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط negar_1986 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 04:25 صبح
  3. Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط almanden در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 19:53 عصر
  4. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح
  5. Object reference not set
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1383, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •