نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تنظیم کردن حرکت با TAB در TEXTBOXها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ساري
    سن
    37
    پست
    296

    تنظیم کردن حرکت با TAB در TEXTBOXها

    چه کار کنم که وقتی TAB رو میزنم حرکت بین TEXTBOX ها نظم داشته باشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351
    تو قسمت propertis آیتم Tabindex رو برای تکس باکس هات به همین ترتیبی بچین که میخوای با Tab حرکت کنی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ساري
    سن
    37
    پست
    296
    دوست عزیز ممنون . ولی برای 1تا 5 و یا 0 تا 4 کار میکنه و بیشتر از اون دوباره نامنظم هست

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486
    قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد.ممکنه TabIndex دوتا از textBox ها یکی باشه. میتونی از منوی view و انتخاب Tab Order مقدار tabIndex های کنترل ها رو ببینی

  5. #5
    همیشه سعی کنید کنترلهایی که نمی خواهید با Tab روی آنها قرار بگیرید را ، خاصیت Tab Stop انها را false کنید تا مدیریت Tab فرمتون بهتر بشه

  6. #6
    تو روی داد keydown ، دیتا گریدت بنویس
    textbox.Text = (dataGridView1[0, dataGridView1.SelectedRows[0].Index].Value.ToString());
    اون صفر نمایان گر ستون هست و اون selectedrows[]داخل [] نمایان گر سطر انتخاب شده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351
    من که تست می کنم درست جواب می ده حتی شده من 10تا هم تنظیم کردم
    ممنون از نکته ای که آقای رضوی اشاره کردن نکته به جایی بود استفاده کردیم

تاپیک های مشابه

  1. Textboxو تاریخ
    نوشته شده توسط samaneh313 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1389, 07:54 صبح
  2. textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید)
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 17:07 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 18:33 عصر
  4. textboxفارسی
    نوشته شده توسط kablayi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 01:27 صبح
  5. کنترل textboxهای دریافت تاریخ
    نوشته شده توسط arya در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 11:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •