نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: نمایش دادن فقط چند حرف lable های دیتالیست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    Arrow نمایش دادن فقط چند حرف lable های دیتالیست

    سلام
    من یه دونه دیتالیست دارم که اطلاعاتم رو نشون میده
    من یه دونه lable توی این دیتالیست دارم که میخواهم فقط 100 حرف اونو نشون بده و بقه رو ... کنه یعنی با " ... " جمع کنه(همون خلاصه خبر)

    دوستان خیلی سرچ کردم ولی چیزی دستگیرم نشد
    کسی میتونه کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    من چنین کاری کردم. اول چک می‌کنم که آیا بیش از حد مجاز هست یا نه و اگر بود، cut می‌کنم:

    Protected Function myCut(ByVal Text As String, ByVal length As Integer)
    If Text.Length < length Then
    Return Text
    Else
    Return Left(Text, length - 4) + " ..."
    End If
    End Function

    ----------------
    <asp:Label ID="Label1" runat="server" Text='<%# myCut(Eval("comments"),200) %>'/>

  3. #3
    راه حل بهتری وجود نداره واگرنه اینطور که واسه هر رشتهباید این پردازش انجام شه . کسی راه بهتری بلد نیست؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    به هرحال از هر روشی استفاده بشه، یک چنین پردازشی باید انجام بشه. اگر راه دیگری وجود داشته باشد، تنها تفاوتش با این کد، می تواند در این باشد که این کد را شما می‌بینید ولی بقیه را نه.

  5. #5
    تنها تفاوتش با این کد، می تواند در این باشد که این کد را شما می‌بینید ولی بقیه را نه.
    مظورتون چیه که این کد رو شما می بینید اما بقیه رو نه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    مثلا اگر فردی برای اتصال به پایگاه داده و پر کردن مثلا یک datagrid از کنترل‌های آماده استفاده کنه، با اینکه خودش کد نویسی انجام بده، فرق خیلی خاصی از نظر اجرا در سرور نمی‌کنه. به هر حال کنترل‌ها هم باید یک سری کدهایی را اجرا کنند. ولی این کدها برای ما نشان داده نمی‌شه.
    در این مورد خاص هم به هر حال از هر روشی استفاده بشه، سرور باید برای هر متن، یک پردازش انجام بده.
    امیدوارم منظورتون رو در خصوص پردازش برای هر متن درست متوجه شده باشم.

  7. #7
    2 تا راه بهتر وجود داره
    1- یک فیلد برای خلاصه خبر قرار بده
    2- در هنگام دریافت اطلاعات توسط دستورات sql متن را substring کن...
    راه اول خیلی بهتره

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    با این کار، حجم dataBase بی دلیل افزایش پیدا می‌کنه.
    البته اگر قرار باشه جملات کامل باشند، چاره‌ای جز این کار نیست. ولی در غیر این صورت، بریدن متن خیلی بهتره.
    دلیل اینکه من یک تابع تعریف کردم این بود که بررسی کنم که تنها در صورت طولانی‌تر بودن متن از مقدار تعیین شده، عمل بریدن و اضافه کردن ... انجام بشه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304
    سلام دوست عزیز
    شما باید از دستور Sq l استفاده کنید
    Select left( NAME,15) as New_Name From Tabel 1
    اگه مشکل داشتی بگو
    Explod_javad@yahoo.com

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499
    با سلام
    اول از همه تشکر میکنم بابت جوابهایی که دادند
    من مشکلم رو با این کد حل کردم البته باید بگم وقتمو خیلی گرفت
    این کد رو برای شما میزارم تا ازش استفاده کنید
    ----------------------

    protected void DataList1_ItemDataBound(object sender, DataListItemEventArgs e)
    {
    //-------------------------------------------------------------------

    if (e.Item.ItemIndex != -1)
    {
    Label mohsen = (Label)e.Item.FindControl("BodyLabel");
    if (mohsen.Text.Length >= 600)
    {
    mohsen.Text = mohsen.Text.Substring(0, 600)+" . . . ";
    }
    ((Label)e.Item.FindControl("BodyLabel")).Text = mohsen.Text;
    }
    }
    //-------------------------------------------------------------------



    اگه کسی مشکلی داشت همینجا بگه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304
    سلام
    با تشکر از mp2009
    mp2009 ، چرا لقمه رو دور سرت می چرخونی .
    بهترین ، ساده ترین و کارآمد ترین روش استفاده از دستور sql است . چون محدودیت نداره.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    بله. استفاده از دستورات sql روش خوبیه. ولی محدودیت خاص خودش رو داره. در حالت کد نویسی که بنده و جناب mp2009 اشاره کردیم، امکان اضافه کردن مثلا سه نقطه در پایان متن را حتی با اعمال شرط داراست که این مورد در دستورات sql قابل اجرا نیست.
    به هر حال من چنین دستوری را تا کنون ندیده بودنم و از این بابت از شما سپاسگزارم.
    امیدوارم در ادامه هم چنین پست‌های موثری داشته باشید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار explod_javad
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    آمل
    پست
    304
    سلام دوستان محترم
    همانطور که همه دوستانی که با زبان پر قدرت SQL سروکار دارند می دانند که می توانند این مشکل را هم حل کنند.
    Selse LEFT(Name,15)+'...' as New_Name From Table
    این هم از چند نقطه
    حل عزیز

  14. #14
    با تشکر از explod_javad:
    من نمیدونم چرا دوستان اینقدر sql رو دست کم گرفتن؟
    ما حتی میتونیم شرطهای گنده تر از این رو تو sql قرار بدیم.
    تازه، ما میتونیم از توابع در sql استفاده کنیم که حتی بیشتر از کدنویسی در net. قدرت داره و هم سرعتش بیشتره.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    یعنی می‌شه شرط بگذاریم که اگر از n کاراتر بیشتر بود، سه نقطه اضافه بشه؟

  16. #16
    واسه متن فارسی:


    select '...'++left(news,100) as NWS from NewsTable
    where condition...
    ,واسه من انگلیسی:

    select right(news,100)++'...' as NWS from NewsTable
    where condition...
    دوست من شما خیلی راحت میگی n کاراکتر رو انتخاب کن و بیار و سه تا نقطه هم تهش اضافه کن . به همین راحتی

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران، رشت
    پست
    711
    منظور من اینکه که اگر تعداد کاراکترها کمتر از n بود، دیگر چیزی اضافه نشود. آیا امکان دارد؟

  18. #18
    خوب مطمعنا این یه دستور sql داره و حتی مطمعنا میتونی با یه if در دستور حلش کنی پیشنهاد میکنم این سوال رو تو لخش sql مطرح کنی تا زود تر به جواب برسی

تاپیک های مشابه

  1. ثابت نگه داشتن طول و عرض lable
    نوشته شده توسط sahab555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 20:49 عصر
  2. یه روش برای ترجمه برچسبهای (lable) فرمها
    نوشته شده توسط kia1349 در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 تیر 1386, 10:36 صبح
  3. lable
    نوشته شده توسط mehdiDER_5 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 20:45 عصر
  4. مشکل با Lable
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1385, 06:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •