نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: وقتی کلید Esc را می زنم فرم را نمی بندد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350

    وقتی کلید Esc را می زنم فرم را نمی بندد

    سلام
    چرا با این کد وقتی کلید Esc را می زنم فرم را نمی بندد.
    جالب اینجاست که در فرم های دیگر با این کد دقیقا فرم بسته می شود!!!!

    procedure TCardFormatSetupForm.FormKeyUp(Sender: TObject; var Key: Word;
    Shift: TShiftState);
    begin
    If key = 27 then CardFormatSetupForm.Close;
    end;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hamid.Kad
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    پُشت هیچستانم...
    پست
    349
    خاصیت FormStyle رو چک کنید شاید از نوع MDI باشه

  3. #3
    آقا بیا یه Button بزار روی فرم و خاصیت Cancel=True بعد تو رویداد OnClick بنویس Close
    با Esc هر فرمی بسته میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    می توانی از Actionاستفاده کنی و یک ActionListاضافه بکن و سپس در خاصیت Shortcut آن تایپ کن Esc و کدها را در action بنویس.
    حالا با زدن دکمه Escکد فوق فراخوانی شده و فرم بسته می شود.
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    همه اینا درست.
    ولی اشکال کدش چیه؟
    ظاهراً که درست به نظر میاد.
    تازه میگه تو بقیه فرم ها عمل می کنه.
    نقل قول نوشته شده توسط Hamid.Kad مشاهده تاپیک
    خاصیت FormStyle رو چک کنید شاید از نوع MDI باشه
    مگه فرم MDI با این متد بسته نمیشه؟
    من امتحان کردم بسته شد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط Hamid.Kad مشاهده تاپیک
    خاصیت FormStyle رو چک کنید شاید از نوع MDI باشه
    سلام
    خاصیت مثل بقیه فرمها normal است.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    نقل قول نوشته شده توسط SYNDROME مشاهده تاپیک
    با سلام
    می توانی از Actionاستفاده کنی و یک ActionListاضافه بکن و سپس در خاصیت Shortcut آن تایپ کن Esc و کدها را در action بنویس.
    حالا با زدن دکمه Escکد فوق فراخوانی شده و فرم بسته می شود.
    موفق باشید
    سلام
    دوست من یک مثال ساده از روش شما اینجا آپلود کنید و لطفا لینک ندهید.

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    سلام
    چرا با این کد وقتی کلید Esc را می زنم فرم را نمی بندد.
    جالب اینجاست که در فرم های دیگر با این کد دقیقا فرم بسته می شود!!!!

    procedure TCardFormatSetupForm.FormKeyUp(Sender: TObject; var Key: Word;
    Shift: TShiftState);
    begin
    If key = 27 then CardFormatSetupForm.Close;
    end;
    خاصیت KeyPreview رو True کردید؟
    You never know what you can do until you try

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط ali_abbasi22145 مشاهده تاپیک
    دوست من یک مثال ساده از روش شما اینجا آپلود کنید و لطفا لینک ندهید.
    در برنامه زیر با زن کلید Escفرم بسته می شود و از Action استفاده شده است.
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار پرواز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    321
    نقل قول نوشته شده توسط mzjahromi مشاهده تاپیک
    خاصیت KeyPreview رو True کردید؟
    حرف جناب mzjahromi کاملاً درسته! من چون خودم رعایت کرده بودم دیگه بهش توجه نکردم! آخه یه پروژه از قبل نوشته شده رو دوباره امتحان کردم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali_abbasi22145
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    يك جايي در پايتخت
    پست
    1,350
    سلام
    مرسی دوست عزیز آقای mzjahromi که همیشه حلال مشکلات هستید.
    همچنین تشکر می کنم از دوستان دیگر.
    >> خاصیت KeyPreview رو True کردید؟
    True درست شد و بقییه فرمها False هستند ولی کار می کند. به هرحال مشکلم حل شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •