نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: connection string در شبکه

  1. #1

    connection string در شبکه

    سلام
    سوال من در مورد نحوه ایجاد connection string برای یک برنامه تحت شبکه است و با جستجوهایی که انجام دادم مشکلم حل نشد :
    ( برنامه دلفی 7،SQL Server2000 Developer Edition ,windows xp service pack2 ،اتصال به بانک با ADO)
    1-اول سعی کردم که connection string رو به این صورت بسازم:
       'Provider=SQLOLEDB.1;Persist Security Info=False;'+
    'User ID=S.A.T;password=sat; Initial Catalog=my_data;'+
    'Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096;'+
    'Workstation ID=my_copmuter_name;Use Encryption for Data=False;'+
    'Tag with column collation when possible=False;Data Source=my_computer_name';

    {البته میدونم که datasource باید نام سرور باشه ولی فعلا میخواستم رو سیستم خودم تستش کنم}
    وطبق راهنماییهای سایت در SQL هم loginو هم userدرست کردم و یک اکانت هم با همان نام برای ویندوز ایجاد کردم.اما زمان اجرا این خطا را داشت:
    sql server dosen't exist or access denied
    و وقتی که Data Source=my_computer_name رو حذف میکنم این خطا رو میده :
    login failed for user S.A.T ,reason: Not associated with a trusted sql server connection

    2- در SQL لاگین با windows autenthication و کاربرش را ساختم , یک اکانت هم با همان نام برای ویندوز ایجاد کردم و در دلفی هم این connection string را نوشتم ،که مشکلی نداشت و ارتباط برقرار شد.
      'Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;'+
    'Persist Security Info=False;Initial Catalog=my_data;Use Procedure for Prepare=1;'+
    'Auto Translate=True;Packet Size=4096;Workstation ID=127.0.0.7(my_computer_name);Use Encryption for Data=False;'+
    'Tag with column collation when possible=False;datasource=my_computer_name';

    3- با استفاده از ODBC یک DNS ساختم و اونجا کانکت هم شد و مشکلی نداشت:
    'Provider=MSDASQL.1;Persist Security Info=False;Data Source=my_DNS'


    -در قسمت 1 و 2 وقتی در دلفی و در Data Link Properties میخوام نام سرور رو انتخاب کنم ، لیست کشویی مربوطه خالی هست؟
    - در مورد 3 ، آیا استفاده از ODBCو ADO ایرادی نداره و کار درستی هست؟چراکه از بعضی تاپیک ها اینطور برداشت کردم که اگه از ADO استفاده بشه نیازی به ODBC نیست؟
    - برای یک برنامه تحت شبکه ساده{نیازی به ثبت اطلاعات نداره و فقط جستجو داره} کدام روش از 3 مورد بالا بهتر است؟

    سپاسگزارم.

  2. #2
    - در مورد 3 ، آیا استفاده از ODBCو ADO ایرادی نداره و کار درستی هست؟چراکه از بعضی تاپیک ها اینطور برداشت کردم که اگه از ADO استفاده بشه نیازی به ODBC نیست؟
    ADO به شما اجازه اتصال به ODBC رو میده، علت هم اینه که اولا ODBC قدیمی تر از ADO است و ثانیا تقریبا تمام موتورهای بانک اطلاعاتی یک درایور ODBC ارائه می کنند، در حالی که ممکنه درایور برای ADO ارائه نکنند. در صورتی که یک موتور بانک اطلاعاتی مستقیما برای ADO درایور ارائه میده، نیازی نیست که از ODBC استفاده بکنید، به این ترتیب یک مرحله از کار کم میشه، یعنی بجای اینکه برنامه به Ole DB ODBC Provider وصل بشه و اون Prvoider به ODBC و ODBC به موتور بانک اطلاعاتی، برنامه شما به Ole DB Provider مربوط به موتور بانک اطلاعاتی وصل میشه و از طریق آن مستقیما اه موتور بانک اطلاعاتی ارتباط برقرا میکنه.
    Sql Server برای ADO درایور ارائه کرده، نیازی به ODBC نیست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    آقای کشاورز از راهنمایی شما سپاسگزارم.

    امکان داره درباره این موارد هم راهنمایی کنید:
    -در قسمت 1 و 2 وقتی در دلفی و در Data Link Properties میخوام نام سرور رو انتخاب کنم ، لیست کشویی مربوطه خالی هست؟
    برای یک برنامه تحت شبکه ساده{نیازی به ثبت اطلاعات نداره و فقط جستجو داره} کدام روش از 3 مورد بالا بهتر است؟
    که البته با راهنمایی شما مورد 3 حذف میشه.
    اما زمان اجرا این خطا را داشت:
    sql server dosen't exist or access denied
    و وقتی که Data Source=my_computer_name رو حذف میکنم این خطا رو میده :
    login failed for user S.A.T ,reason: Not associated with a trusted sql server connection
    سپاسگزارم

  4. #4
    در قسمت 1 و 2 وقتی در دلفی و در Data Link Properties میخوام نام سرور رو انتخاب کنم ، لیست کشویی مربوطه خالی هست؟
    چک کنید که آیا به سرور از طریق کامپیوتر کلاینت دسترسی دارید یا نه.
    همچین سوالاتی بیشتر مربوط به بخش SQL Server می شوند، تا دلفی.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    چهار دکمه ی edit را روی فرم بگذارید. در کد زیر edit1 برای یوز نیم . 2 برای نام سرور. 3 برای نام دیتابیسی که می خواهید متصل شوید و edit4 برای پسورد قرار داده ام. برای اتصال دکمه ای گذاشته و این کد را داخل اون قرار دهید.
    عمل اتصال را چک کنید.

    ConStr:='Provider=SQLOLEDB.1;Persist Security Info=True;User ID='+edit1.Text+
    ';Password='+edit4.text+';Initial Catalog='+edit3.Text+';Data Source='+edit2.Text+';';
    datamdl1.DataModule1.ADOConnection1.ConnectionStri ng:=ConStr;
    try
    DataModule1.ADOConnection1.Open;
    form2.Hide;
    form1.Show;
    except
    showmessage('.ÇÊÕÇá Çã˜Çä ÏíÑ äãí ÈÇÔÏ');
    end;

تاپیک های مشابه

  1. Connection String در ویندوز Xp
    نوشته شده توسط twelve در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 21:34 عصر
  2. اشکال در connection string
    نوشته شده توسط saeid taheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1385, 10:14 صبح
  3. مشکل connection string
    نوشته شده توسط maryam_f در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 07:53 صبح
  4. connection string
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 18:43 عصر
  5. connection string
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1383, 14:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •