نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کار با bindingnavigator

  1. #1

    کار با bindingnavigator

    سلام
    در موقع اجرای برنامه, bindingnavigator فعال و وقتی از delete یاsave اش استفاده میکنم
    همون موقع تغییرات اعمال میشه ولی موقتی یه! یعنی در اجرا های بعدی این تغییرات از بین رفتن.مشکل چی یه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    پس از Update کردن Dateset یا DataTable باید از متد AcceptChanges() استفاده کنی تا تغییرات رو تایید و اعمال کنی.

  3. #3
    یعنی باید برایbindingnavigator خودم یه تابع update بنویسم؟
    (توضیح:باdrag کردن table روی فرمbindingnavigator رو فعال کردم)

  4. #4
    مشکل از کد نیست.
    موقع اضافه کردن کانکشن یه سوالی از شما شده که بانکتون به سلوشن اضافه کرده و هربار برنامه اجرا میشه او بانک در مسیر خروجی قرار میگیره

  5. #5
    وقتی کانکشن و ساختم و ابز کردم سوالی پرسیده نشد.به هر حال الان چی کار کنم تا درست شه؟

  6. #6
    بنکت چیه؟
    به سلوشنت نگاه کن ببین فایل بنکتو اونجا میبینی؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    همانطور که جناب once4ever گفتند، اگر دیتابیس رو به پروژه اضافه کردید (و در سلوشنت اون رو میبینی) ممکنه بخاطر کپی شدن بانک اولیه در مسیر خروجی باشه، مطمئن شوید که مقدار خاصیت Copy to output directory روی Copy always تعریف نشده باشد. برای دسترسی به این خاصیت نام دیتابیس رو از Solution Explorer انتخاب کرده و در پنجره Properties نگاه کنید.

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط PC2st.ir مشاهده تاپیک
    همانطور که جناب once4ever گفتند، اگر دیتابیس رو به پروژه اضافه کردید (و در سلوشنت اون رو میبینی) ممکنه بخاطر کپی شدن بانک اولیه در مسیر خروجی باشه، مطمئن شوید که مقدار خاصیت Copy to output directory روی Copy always تعریف نشده باشد. برای دسترسی به این خاصیت نام دیتابیس رو از Solution Explorer انتخاب کرده و در پنجره Properties نگاه کنید.
    اول از راهنمایی تون ممونم.من الان متوجه منظور once4ever شدم.موقع ساخت connection همچین سوالی پرسیده می شه و من کپی نمی کنم.بانک (sql server table) بهsolution اضافه شده بود و این خاصیتCopy to output directory هم نداشتولی بازم مشکل داره

تاپیک های مشابه

  1. bindingNavigator و انقیاد آن
    نوشته شده توسط sara.pazhrang در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 12:14 عصر
  2. استفاده از BindingNavigator
    نوشته شده توسط امیر تورانی در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •