نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Export To Pdf

  1. #1

    Export To Pdf

    سلام من در گزارشم یک Image Button گذاشتم و گفتم که براساس انتخابی که میشه به صورت pdf و یا html و ... export بگیره
    از متد Export to Disk استفاده کردم ولی Error میده به این شرح :

    Invalid report file path.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.
    Exception Details: CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.LoadSaveRep ortException: Invalid report file path.

    میشه بگید چیکار باید بکنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    شما به این شکل نمیتونین بگین که Export To Disk.
    باید محل اونو هم مشخص کنین

    r.ExportToDisk(CrystalDecisions.[Shared].ExportFormatType.WordForWindows, "c:\aaa.doc")

    با این کار گزارش در درایو C و با نام aaa.doc ذخیره میشه.
    شما میتونین مسیر رو از کاربر بگیرین و بهش رد کنین.

    موفق باشید

  3. #3
    من مسیر میدم که کجا ذخیره کنه روی سیستم خودم هم این پروژه درست کار می کنه اما وقتی میبرمش روی شبکه و در Root یک سایت قرار می دم و در یک صفحه این گزارش رو صدا می زنم و گزارش load میشه اما وقتی می خوام export بگیرم Error میده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    باید Permission های مربوط به اون پوشه رو طوری تنظیم کنین که برنامه به اون دسترسی نوشتن داشته باشه.

    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: Export To Pdf

    سلام
    ميشه بيشتر در موردpermission ها توضيح بديد.چون منم دقيقا وقتي ميبرم رو سرور اين مشكل رو دارم.
    ممنون ميشم دوستان.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kiosksoft
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران - کردستان - خامسان
    پست
    632

    نقل قول: Export To Pdf

    دوست عزیز زمانی که در برنامه خود میخواهید پوشه یا فایلی رو تغییر یا ایجاد کنید,iis باید به پوشه یا فایل مورد نظر دسترسی خواندن و نوشتن داشته باشد , فقط هنگام تعیین دسترسی باید دقت لازم را انجام دهید که هر دسترسی نباید بدید که بعدا موجب هک برنامه شود.برای تعیین این دسترسی روی پوشه کلیک راست>properties>Security را انتخاب و به کاربر مورد نظر خود دسترسی مورد نظر را اختصاص دهید.

تاپیک های مشابه

  1. Export
    نوشته شده توسط HamidSI در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 09:06 صبح
  2. مشکل export
    نوشته شده توسط net_ved در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1384, 00:32 صبح
  3. export
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1383, 14:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •