نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: کد در باتن برای باز کردن یکی از اجزای منو بالا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349

    Tick کد در باتن برای باز کردن یکی از اجزای منو بالا

    سلام به همه دوستان
    یک سوال دارم شاید این سوال ابتدایی باشه ولی اگر بشه کمکم کنید
    من میخوام با زدن یک دکمه (button) یک منو باز بشه مثلا پنجره
    tools-security -user and group accunts ... n
    اگر می تونید کدشو بگین ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349
    کسی نمیدونه ؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435
    سلام
    آقا مرتضی ببین این لینک کمکی میکنه ؟

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=54021

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349
    سلام
    آقا مهدی دستت نکنه عالی بود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349
    آقا مهدی
    این فایله یک منو را روی دکمه با زمی کنه که میتونی انتخاب کنی
    من میخوام با زدن یک دکمه (button) یک منو یک تک گزینه هم می باشد پنجره نهایی آن باز شود مثلا پنجره نهایی user and group accunts ... n که از مسیر زیر به صورت اتوماتیک قابل دسترسی می باشد
    tools-security -user and group accunts

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    شاید منظورتون این باشه که زمانی که روی دکمه کلیک می کنین یه کادر محاوره ای باز بشه که اون کادر محاوره ای باید یه فرم دیگه باشه و در رویداد کلیک دکمه باید بنویسی .
    docmd.openform "formname"l

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349
    سلام
    آقا یا خانم انگوران
    نه
    مثلا می خوام روی دکمه که زدم پنجره محاوره ای startup باز شود همونی که تو منوی tolls هست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    باز اگه اشتباه نکنم شما می خوای طریقه ساخت منو رو بدونی اگه اینه بفرمائید تا من یا دوستان کمک کنیم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349
    ممنون از پاسخ شما
    ولی ساختن منو را بلدم - نمی خوام منو درست کنم و تو منو کلید security بذارم بلکه
    می خوام به یک دکمه بگم پنجره security را باز کند

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435
    آقا مرتضی تازه گرفتم چی می خوای با این کد به خواستت می رسی .

    Private Sub Command13_Click()
    DoCmd.RunCommand acCmdUserAndGroupAccounts
    End Sub

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار morteza_lll
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    ايران / اهواز
    پست
    349
    سلام
    ای ول آقای مهدی از شما و تمام دوستان که کمک کردند تشکر می کنم

  12. #12

    تکمیلی

    با سلام
    با تشکر از اقا مرتضی اقا مهدی و انگوران که نمیدونم اقاست یا خانم
    ممنونم از سوال و پاسختون
    حالا اگر بخایم همین قضیه رو موقعی که در حال مرور اطلاعاتیم صدق نکنه و فقط در موقع ورود رکورد جدید صدق کنه چیکار باید کرد
    ممنونم میشم اگر پاسخ بدید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار انگوران
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    كرج
    پست
    1,036
    متاسفانه متوجه منظورتون نشدم .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435
    نقل قول نوشته شده توسط vahdat86 مشاهده تاپیک
    با سلام
    با تشکر از اقا مرتضی اقا مهدی و انگوران که نمیدونم اقاست یا خانم
    ممنونم از سوال و پاسختون
    حالا اگر بخایم همین قضیه رو موقعی که در حال مرور اطلاعاتیم صدق نکنه و فقط در موقع ورود رکورد جدید صدق کنه چیکار باید کرد
    ممنونم میشم اگر پاسخ بدید
    سلام
    می تونید در رخداد On Open فرم کامند باتون رو غیر فعال کنید و مثلاً در رخداد After Update یا On Change یکی از فیلدها هم دستور فعال شدن کامند باتون رو صادر کنید .

    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    Command11.Enabled = False
    End Sub
    Private Sub Text12_Change()
    Command11.Enabled = True
    End Sub


  15. #15
    سلام
    از لطفتون جدا ممنونم
    اقا مهدی و انگوران زحمت کشیدید
    اقا مهدی منظورت از کامند باتن کدومه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •