نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل string به int

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    کرمان-کرمان
    پست
    334

    Question تبدیل string به int

    سلام
    تبدیل string به int
    می خواستم بدونم اینکار امکان داره
    می خوام اعدادی که به صورت استرینگ ذخیره شده رو به شکل اینت برگردونم
    البته نگید که چرا به صورت اینت ذخیره کردی , چون تنها راهی بود که بلد بودم از combobox بفهمم که کدوم انتخاب شده البته محتویاتش یه تعداد اسم بود

  2. #2
    اگه تو string چیزی بجز عدد باشه exception throw میکنه وگرنه با int i=int.parse(str) به راحتی میتونی تبدیل کنی

  3. #3

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014
    به این تزتیب عمل کن به جای X باید متن و یا متغیر باشد !
    int.parse(x)

تاپیک های مشابه

  1. شکستن string
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 02:20 صبح
  2. مشکل با تبدیل String به کاراکتر
    نوشته شده توسط shaghayegh_6113 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 19:19 عصر
  3. STRING , تعداد 255 کاراکتر
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1385, 01:36 صبح
  4. وارونه کردن یک string
    نوشته شده توسط setak در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1385, 10:36 صبح
  5. [public string this[string key معنی این تابع چیست؟؟؟فوری
    نوشته شده توسط izadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1383, 15:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •