نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل فیلدهای عددی به رشته ای در خاصیت Filter

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Rocker
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    262

    تبدیل فیلدهای عددی به رشته ای در خاصیت Filter

    دوستان سلام:
    من یه تاپیک دیگه ایجاد کردم به نام "این دستور اشتباه درستش چی میشه؟؟؟" خیلی هم بیننده و پست داشت حتما یه سری بزنید دوستان لطف کردن و نکات خوبی را در اون بیان کردن.اما مشکل من حل نشد برای همین ای تاپیک رو ایجاد کردم با جواب داده شدن به این سئوال مشکل من حل میشه از دوستان خواهش میکنم اگه چنین چیزی ممکن هست دریغ نکنن و مارو یاری بفرمایند آخه به این نتیجه رسیدم که این مسئله میتونه برای خیلی های دیگه سئوال باشه.
    سئوال:میخواستم بدونم در رشته ای که ما درون خاصیت filter شی ADOTable می نویسیم راهی هست که بتونیم در اون فیلدهای عددی رو به رشته ای تبدیل کنیم به منظور مقایسه اونها با مقادیر رشته ای؟
    فداتون.

  2. #2
    سلام
    اگه منظورت و درست متوجه شده باشم این کد فکر کنم مناسب
    ADOQuery1.SQL.Clear ;
    ADOQuery1.SQL.Add('select * from Table1 where int_field='+Edit1.Text );
    ADOQuery1.ExecSQL ;
    ADOQuery1.Open ;

  3. #3
    اگه منظورتون بدون sql باید بگم میشه تبدیل کرد . منظور من تبدیل با استفاده از فیلدهای محاسباتی و فکر کنم فیلدهای محاسباتی رو تو فیلتر نمیشه شرکت داد.
    روش کار -> یه فیلد محاسباتی از نوع رشته بسازید مثلا id_s و کد زیر رو تو oncalcfeild جدول بنویسید
    dataset['id_s']:=inttostr(dataset['id'])

  4. #4
    من یه تاپیک دیگه ایجاد کردم به نام "این دستور اشتباه درستش چی میشه؟؟؟" خیلی هم بیننده و پست داشت حتما یه سری بزنید دوستان لطف کردن و نکات خوبی را در اون بیان کردن.اما مشکل من حل نشد برای همین ای تاپیک رو ایجاد کردم
    قرار نیست که هر وقت به جواب نرسیدید، همون سوال را به شکل دیگری در تاپیک جدیدی مطرح کنید!
    بحث را در همان تاپیک قبلی ادامه بدید.

    با تشکر


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. filter کردن یک محدوده
    نوشته شده توسط vbiman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 دی 1386, 11:33 صبح
  2. filter
    نوشته شده توسط hasty_f در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1385, 08:19 صبح
  3. filter کردن بر اساس بحشی از فیلد
    نوشته شده توسط hasty_f در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1384, 12:15 عصر
  4. Web Filter
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1384, 09:01 صبح
  5. کار با دستور Filter
    نوشته شده توسط Roza_tsc در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1384, 13:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •